Дискусия:"Игра на въображението"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, May 18, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. merry.popinz

merry.popinz Стажант

здравейте . ако може да ми кажете къде ми е обора топаз - предадох стоките но не го намирам 26934583

2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

На Бахамарама потърси ли го? За там е, късмет с излюпването му.

3. Expirience98

Expirience98 Прохождащ

Аз бях до тук.Даже не ме кефи вече играта..Защото всичко е много тайно

SULIO_PULIO1972, krassimira and mell like this.
  4. milkoga1

milkoga1 Господар

Сподели какво те разочарова и с какво можем да помогнем,то затова тук е форум.

lion8080, georgiev and desi232 like this.
  5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

А, каква менделеева таблица. По-скоро генетика - законите за наследствеността. Ще си играем с грахоляци xDxDxD.

6. desi232

desi232 Посланик

ееее много бързате да го завършите и после защо дават толкова малко дни,аз си чакам бума и пак няма да го изиграя целия куест

[[Fermerkaa]] likes this.
  7. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

еее споко-бейби бума идва утре вечер в 19 часа

8. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Аз взех стикераxDxDxD, за другото ще мисля довечераxD.

9. -wwall-

-wwall- Подрастващ автор

Май ще ни подготвят за прословутите им ГМО-та:(

10. merry.popinz

merry.popinz Стажант

Много благодаря , там е .
    Хубав ден!

11. joujoujouj

joujoujouj Полубог

"Игра на въображението"!?! :eek: Колкото и да ми се развихри въображението, няма начин да стигне до там, че да издумкам толкова СХ за така "щедро" предоставения награден фонд! -.- Мисля, че единственият начин БП да излезнат с чест от положението, е да отпуснат достатъчно кранчето при селектирането 8)

12. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

те ако го отпуснат и него между другото ще го прекарамеxD;)

bubolina8 and joujoujouj like this.
  13. joujoujouj

joujoujouj Полубог

xDxD анджък! Всеки ще намери къде "дупки да запълни" (отмятайки някой и друг недовършен куест), къде ще трупа пачки "под капачки" ;)

desi232 and bubolina_8 like this.
  14. bubolina8

bubolina8 Комисар

"Игра на въображението " хахах нямах такова въображение от загадъчните обори ми се падна обор за папагалска перушина

bubolina_8 likes this.
  15. baiete

baiete Болярин

Мое да го смятат за рядъки за туй да са ти го пратили:oops: . Явно пак ще ни цакат с топла бира УМНИТЕ глави . Само мислят как да напълнят хазната ма кинти за сурер манджа я не давам :music:

16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

При мен Топаз-а даде червени камили. Нали не е нещо папагалско - доволна. Е - мечтаех си за розови камилки или пандулини (маймуняци вече ми се пръкнаха), някой др път ще да е.
    А аз давам понякога кинти за супер-манджа, но не и днес, за този куест - цък. Но на ББ ще се насладя, заредих вече клатушкарниците и каквото сабя покаже.

[[Fermerkaa]] and desi232 like this.
  17. nik76112

nik76112 Напреднал

Да ви кажа какво роди моето въображение: при такива куести, вълшебното дърво да дава по5 супер храниxD.

18. baiete

baiete Болярин

Направо ме удари с мокър парцал ша си развинтя и аз въображението xD но определено съм ЗА :D

MARV3000, [[Fermerkaa]] and desi232 like this.
  19. desi232

desi232 Посланик

20. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Класическа кошара за ленивец ++:mad:, това ми се отплатиха за многото храна:mad::mad::mad:.