Дискусия: Зловеща стъпка назад във времето

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от mushnu4ka на 12.10.21.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Mermaid

Mermaid Обитател

Приключих евента.Купих реда и предметите също ,ами
    защото не открих стари в менюто,сглобих двата с ъповете им,но не намерих призрачния валс, дори в магазина показва, че няма покупка за него.Рефреш от два часа, появиха се 2 валса , но изчезна" трябва да има ред" и магазина сочи, че няма покупка сега на този предмет , а бяха 2 сутринта.Моля оправете си кашата,защото стана твърде зловещо развлечението в един прекрасен почивен неделен ден като този с такъв зловещ евент.

DILQNADELI харесва това.
  2. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

провери дали са ти завършени трите сгради. Последните им стъпки са ъпгрейтите за цъкалките. Трябва да ъпнеш валса в някое поле, да го извадиш и тогава ще се види в реда. Ако искаш обаче проверка, остави моля те ИД да влезне някой от екипа да види :)

3. Bamze

Bamze Главен болярин

Честито дърво на теб!!!

Приключих успешно събитието. Цъкалките и редчето закупени, ъповете спечелени, фигурките сглобени и метнати в Небесната градина. Сандъците Пиколо излюпени - Вечно търсене на съкровище и Вълшебна шапка xDxDxD Сериозно подкрепление за Лалогулденовото ми дърво, ще паднат от тях лалота!!! Много, много съм доволна:music::music::music:

Приятно финиширане на тези, които още играят и готина почивка на останалите играчи!

bubolina8, .TAINNA., milena7004 и 3 други харесват това.
  4. samaila

samaila Младши експерт

Bamze, благодаря! Наистина много съм доволна, а стана така, че бях на сто процента сигурна, че повече няма да спечеля такова дърво! И наистина тотално се бях примирила...Пожелавам успех и на останалите играчи!

.TAINNA., Bamze, pile-pale и още 1 човек харесват това.
  5. Mermaid

Mermaid Обитател

ТАЙНА, изчезват ми основите на предметите, сутринта на призрачния валс(дори имам два се оказа ,които се появиха след два часа , а вече десет часа основата на " трябва да има ред " е хванала гората.Ъпа си е в менюто.

.TAINNA. харесва това.
  6. tanyamery

tanyamery Адмирал

Да ти купя ли "Трябва да има ред" и на следващият (или на който даде) ПиТ да ти я пратя ? Все още имам 40 непохарчени монети.

.TAINNA., Mermaid и Bamze харесват това.
  7. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

От магазина на събитието си закупила следното:
    Тайнствено дърво „Каре“12021-10-17 10:20:0315 монета със звезда
    Сезонен токен12021-10-17 10:19:2650 монета със звезда
    Сандък "Пиколо"12021-10-17 10:19:00200 монета със звезда
    Призрачен валс12021-10-17 10:18:1530 монета със звезда
    Кула с прилепи12021-10-17 10:17:5930 монета със звезда
    Сандък "Пиколо"12021-10-16 19:37:58200 монета със звезда
    Ред с облачета12021-10-16 19:36:59640 монета със звезда
    Вторият предмет "Призрачен валс" го имаш от събитието "Зловеща стъпка назад във времето" от края на юли 2018 г.
    А по принцип би могла да ъпгрейднеш "Трябва да има ред", тъй като разполагаш с този предмет от споменатото минало събитие, не използваш реда с облачета от него, понеже спечеления тогава предмет "Трябва да има ред" се намира в Обитаваното от духове имение, а спечеленият тогава "Призрачен валс" е прибран в менюто.

bubolina8, .TAINNA., Bamze и още 1 човек харесват това.
  8. Mermaid

Mermaid Обитател

Благодаря за съдействието.

bubolina8 и .TAINNA. харесват това.
  9. mushnu4ka

Моля.

10. bubolina8

bubolina8 Комисар

Муши ,може ли и на мен да потърсиш тази цъкалка ,ако я имам да не я купувам. ID: 15990156

11. mushnu4ka

И трите предмета ги имаш в Обитаваното от духове имение, в горната дясна част се намират. (И нямаш реда от предишното събитие, т.е. нямаш къде евентуално да ги наредиш.)

bubolina8 харесва това.
  12. bubolina8

bubolina8 Комисар

Много ти благодаря ,отивам да ги търся:D

mushnu4ka харесва това.
  13. nasko72

nasko72 Младши експерт

Здравейте.Взех реда и цъкалките но не ми дава да ги сложа в небесната градина.Не съм взел ъпгрейдите може ли това да е причината?

Bamze харесва това.
  14. mushnu4ka

Здравей, със сигурност това е причината, тъй като:
    https://board-bg.farmerama.com/threads/Зловеща-стъпка-назад-във-времето.21840/#post-198121

15. nasko72

nasko72 Младши експерт

Лошо:)))

16. tani1980

tani1980 Полубог

Здравей Муши, би ли била така добра да ми помогнеш? Призрачният валс го открих, но Трябва да има ред не го намирам нещо. ID: 36825587

Bamze харесва това.
  17. mushnu4ka

Привет,
    Да, бих била ;):).
    Нямаш "свободен" предмет "Трябва да има ред", т.е. имаш го, но е поставен на редичката "Зловеща стъпка назад във времето".
    (А на нея не се поставя задължително "Призрачен валс", затова си го открила.)

Bamze харесва това.
  18. tani1980

tani1980 Полубог

Много благодаря Муши, там не бях проверила.

Bamze и mushnu4ka харесват това.