Дискусия: Зловеща стъпка назад във времето

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 23.7.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

едва ли

само за туй го цъкам

Последно редактирано от модератора: 26.7.18
    .TAINNA., staneli, neodim63 и още 1 човек харесват това.
  2. kakata13

kakata13 Старши болярин

мене ме подкара на магарета,и за третата задача пак 16 от тоя вид

.TAINNA. харесва това.
  3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

На мен ми иска магарета, захрен клен и познайте какво растение - босилек Тъмен опал :cry:.
    Имам налични само 4 бр. Цена в разсадника за 1 бр. - 10430 мп, на пазара го няма :cry:.
    Ще трябва да си го разсея и отгледам. Или да преглътна цената му xD.

.TAINNA. харесва това.
  4. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

И на мен ми иска разни стръкове, които липсват на пазара. Добре, че са само по 16 бройки и ги купувам директно от разсадника. Нямам мерак да сея точно сега, каквото скимне на БП.... Пффффф, 16 флекс за 143 000, ама такъв е живота...

eva-mina и .TAINNA. харесват това.
  5. snejinka1001

snejinka1001 Стажант

На мен редува снежна топка, бяла лилия /от които нямам по нито една бройка/ и минзухар, магаретата и златния клен за първите 3 задачи са несменяеми

eva-mina харесва това.
  6. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Две оферти има в момента, произволно са пуснати в различни акаунти.

7. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Има ли някъде по-подробно инфо за тях?

8. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Не, няма и да публикуваме. И в пакета има редове, те ще бъдат добавени в темата с редове, но само това.

9. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Пакет Звезда на FARMERAMA:

1 Яйце на калинка
    Поредица от облачета „Звездата на фермата“ – на всеки 20 часа получаваш 75 000 ТО и 30 000 ТТО, както и 75% повишени ТО от основните реколти на фермата за 2 часа!
    1 Бонус за реколта – Увеличава реколтите от дървета и растения с +3 за 24 часа!
    150 супер-тор
    1 купон за помощна техника (24 часа)
    15 парти билета
    50 дървесната тор на Мими
    1 сандък с инструменти 3XL

Цена: 2,99 евро
    Може да се закупи само веднъж!

По спомен в другия пакет (Легенда на FARMERAMA) редът беше 75 000 ТО и 30 000 ТТО + 1 парти билет. Имаше и 200 броя Изобилие от занаяти II. Цената и на този пакет е 2,99 евро... Извинявам се, ако нещо пропускам, но не съм се старал да помня инфото към пакета.

Последна редакция: 27.7.18
    eva-mina, .TAINNA. и sabchooo харесват това.
  10. kakata13

kakata13 Старши болярин

за четвърта задача смени магарето с бобър,след третата растенията ги менка,а клена засега е несменяем

eva-mina харесва това.
  11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Преборих гробището.
    Играта ми поиска босилек "Тъмен опал", оранжева далия, оранжеви теменужки, флекс и жълт грах (5 от 6-те последни за нивото ми растения, едното го пропусна).
    Е, болеше леко цената им от разсадника, ама все пак нали трябваха виртуални пари, че не си причиних отглеждане на нещо, което още не е на дневен ред. Единствено 16-те оранжеви теменужки не ми се даваха, ама нямаше как, дадох ги.
    Усмихнат и дано безвалежен следобед, фермерчета!

.TAINNA. и kakata13 харесват това.
  12. dedoto

dedoto Адмирал

хем четох всичко и сметките на Муши и кат са отплеснах спрях на 12 хил. растения:(
    де да пускаше и камъните повечко а не по 3-6 от поле:cry:

eva-mina, AsparagusMintCandy, .TAINNA. и още 1 човек харесват това.
  13. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

При мен за момента 2 пъти сок от клен, 2 пъти гадни бобри.
    За гробището - оранжево лале, лаврови клонки и сега кокичета.

eva-mina харесва това.
  14. staneli

staneli Старши болярин

Дойде и моя ред да се изръся в разсадника със 154 400 мп за 16 бр. тръстиково стъбло /дано не повтори/, него само не бях разсаждала, иначе до сега - предимно оранжеви теменуги, флекс и жълт грах. Явно праска само последните няколко отключени растения.

.TAINNA. харесва това.
  15. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ако нямаш от някое - нещо ще даде, така ми се струваше вчера. А аз точно с тръстиковото нямаше да имам проблем, един играч се опитваше да разработва цената й тия дни, че бях изкупила 40-50 бр. евтинко.

eva-mina харесва това.
  16. staneli

staneli Старши болярин

При мен никой не се опитва да разработва. Последните 20 растения - от Снежна роза до Тръстиковото стъбло всичко е в сиво от не знам си кога....:(. С другите нямам проблем, ама стъблото при мен е на изчакване...., ако трябва, ще се ръся още.

eva-mina харесва това.
  17. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Най-имащият фермер е на моя пазар (Carolll72), той пускаше по три, по три тръстикови стъбла. Ама нещо се отказа. (Иначе предлага често по 9999 бр. хризантеми xD, нямам идея кой ги купува.)
    При мен от медна детелина нагоре е празно, рядко нещо след нея се появява. А медната детелина е 4 хилки бройката.

.TAINNA. харесва това.
  18. sahara83

sahara83 Познавач

При мен е горска ягода, а при дърветата само бадеми и клен редува .При животните май ще съм на магаре.

eva-mina харесва това.
  19. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Растението го събрах, но куеста е изпълнен до половина.....ще вадя дърветата, че нещо фъркати няма...

eva-mina харесва това.
  20. Dionys

Dionys Кандидат за признание

Пренебрегвайки началото на това предизвикателство скромно да се похваля, че утре ще разполагам с още две полета от горичката. Главната задача от това пълнолунно издание е изпълнена. Временното събитие е задача от миманса. Доволен и пре доволен съм.

arseniq1, .TAINNA., Doremi и 3 други харесват това.