Дискусия: Зловеща стъпка назад във времето

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 23.7.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Зловеща стъпка назад във времето

В тази тема можете да споделите своите впечатления,
    стратегии и мнения за събитието!

Моля, използвайте я по предназначение!

ЧЗВ

Желаем ви успешни строежи!
    Екипът на Фармерама

2. Dionys

Dionys Кандидат за признание

Мисля да наблегна на следващото поле от горичката.

eva-mina и arseniq1 харесват това.
  3. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Редът е изключително безмислен (поне за мен). Разбирам всички тези обори да бяха с времена 24-25 часа, че да има някакъв смисъл, а то... Но пък иначе цъкалките като за пълнолунни биват, без да са нещо изключително, разбира се. Сигурно ще го играя, но това ще е единствено и само поради липса на друго занимание.

Последна редакция: 23.7.18
    .TAINNA. харесва това.
  4. tanyamery

tanyamery Адмирал

Ние сме си вече зомбирани, а сега бонуси и за зомби домазлъка. ;)А иначе на мен всеки ред ми харесва, бера си и този дето дава 500 ТО и този дето дава 20 000.. :p

лудакрава1, eva-mina, .TAINNA. и 3 други харесват това.
  5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Вероятно ще го играя, нямам какво друго да правя на пълнолунните полета.

Но по-скоро ми е интересно какво ще представляват фабриките. Щото вече като награда се предлагат ъпдейти за тях.

10600 растения и 1100 изскачащи преброих (но набързо, ако греша - ми, сори.)

Необходимо е
    :

Растения - 9600 (4000/2600/3000)
    Изскачащи - 1140 (460/320/360)

лудакрава1, eva-mina, .TAINNA. и 2 други харесват това.
  6. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Сигурно е,че няма да го играя, но това ще е единствено и само поради,че навън е Лято!!!

п.п.На играещите и ПИШЕЩИТЕ-Успех!xDxDxD

7. elliss_bg

elliss_bg Ветеран

От любов към спорта ще го почнем, но докъде ще го докараме не знам, защото 4 дни времето за влизане в играта ще ни е малко трудно. Успех на всички, които ще го играят. Малко множко ми се виждат изскачащите ....:music:

eva-mina харесва това.
  8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Къде пък го видя това лято???
    (Не че се тръшкам за 35 и нагоре градуси, ама жега още не съм видяла, то през май беше по-топло и земята беше напукана от сушата като през август, късите ми панталонки ще хванат паяжина xD, аман от всекидневни превалявания, дето даже не измиват или не напояват, а отделно не ме питай как се отразяват на гроздаците и т.н. и т.н. Много е сбъркано временцето тази година...)

.-gera-., eva-mina, Dionys и 4 други харесват това.
  9. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Супер си е времето, даже може още 2-3 градуса надолу да е.

nivata1, rudo_bobi и shiky харесват това.
  10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

И да не прикапва ката божи ден.

ПП1 Мен също ме устройват по-ниските Т, ама някак си не е тамандан, изчанчено е т.г.
    ПП2 Куча чак преди десетина дни почна да сменя зимната козина.

.TAINNA. харесва това.
  11. arseniq1

arseniq1 Обитател

Това уби всичко живо в мен...хахахах надявах се на нещо по готино тоя ред и да го взема сигурно е че ще го забравя...един път в месеца за 23 часа...кой ти помни...

12. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Все пак всеки ден дава по 12000 ТО.

eva-mina, .TAINNA., arseniq1 и 3 други харесват това.
  13. -niksan-

-niksan- Обсебен

Ако имаш 250 реда и всеки ден средно ти носят по 15 000 точки .кажи ще ти убива ли всичко живо в теб?
    Щом дава точки един ред аз винаги играя:):)
    По точен да съм имам 282 реда;):)

Последна редакция: 24.7.18
    tanyamery, eva-mina, staneli и 5 други харесват това.
  14. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Някъде мярнах, че си над ниво 200. Погледни разликите в нивата от да речем 220-то нагоре, за да усетиш колко все по-незначителни и по-маловажни ще стават твоите 250 реда с по 5-10-15 000 точки... Разбира се, всеки има право да цъка за колкото иска точки, така че щом ти харесва....

15. -niksan-

-niksan- Обсебен

На ли знаеш капка по капка вир,вир по вир язовир ,после море , след морето океан а след океана ниво 300;);)
    Аз вече ги изпитвам на гърба си точките защото съм ниво 202 а до ниво 203 ни трябват над 40 милиона точки.
    Но както писах на едно друго място появи се един куест след ниво 201 като го завърша ще получа 100 милиона точки.
    Наградите ще се увеличават,играта се развива:)

kakata13, .TAINNA., стефи_27 и още 1 човек харесват това.
  16. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Дано да плуваш добре :)
    P.S. 1 Аз развитие с редове от по 12 000 точки не виждам, но ти си оптимист човек, което е добре.
    P.S. 2
    Любопитството ти е възнаградено :)

Фабрика

Последна редакция: 24.7.18
    arseniq1 и стефи_27 харесват това.
  17. terazinni

terazinni Напреднал

Ако ги сложа цъкалките на полето за пълнолунни, със малко бонуси и двуразово бране, ще взема повечко точки. От нищо нагоре е все нещо.:)

eva-mina и arseniq1 харесват това.
  18. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

може и да го играя, но реда и да го взема, декорациите ще сложа на призрачното поле, имам доста свободно място. Чак като взема да се чудя кое да сложа на полето, може да ги кача на облака. Зомби овце даже нямам, бонуса им е ненужен /на този етап/.

rudo_bobi, eva-mina, kakata13 и 2 други харесват това.
  19. arseniq1

arseniq1 Обитател

Ама да не ти казвам че аз имам редове дето ми дават и по 4000 на 30 часа тия даже не ги цъкам ако нямам комбайн...:D:D:DВсе пак за мен фермата е минаване на време..обичам да си връткам колелото..такива бонуси монуси нямам желание да летя когат стане даже сега ми е екстра имам си кравайчета минавам на няколко дни мисията и другите дни си свиркам...даже редове не обирам...Сега си купих реда с цъкалките за парти билета влизам защото тр да им е изтекъл лимита за да ги сложа на реда мн му се кефя на този ред...това за една година са 360 парти билета...другото не ме вълнува честно...а да за близо 10.качих13 нива това си е постижение като се има на предвид как се качва до 100 ниво...За това ще цъкам пълнолуние ама не знам дали ще да е за ред или за цъкалки...;):p:inlove:

Аз даже не знам дали ще мина 100 ниво като чета 200 направо ме хваща депресия....:D:D:D
    Да ти кажа и аз така помня че като почнах да играя пак фермата играх пълнолуние с мн цъкалки яко взех и след това имаше Пит оли колко обори неон взех и си викам абе що за тая малка цъкалка дават обори и то неон а то каква била хавата тогава кой да те светне че ще има и там поле за цъкане сега полето ми е голо като круша след градушка ахахахах:D:D:D

Последно редактирано от модератора: 24.7.18
  20. -niksan-

-niksan- Обсебен

Казвам ти средно като разделиш точките на редовете.защото има редове и над 50 000 но имам и ред който дава 1000
    всеки ден ги обирам по няколко пъти:)

Фермата се забавлявам опрвям е до колкото имам време сея цветята така че когато имам време пак да влезна и да са готови:)

kakata13 и arseniq1 харесват това.