Дискусия: Зловеща вечеря

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Mar 1, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

сега кой ще ме компенсира губя една реколта с плюс едно нали затова имаш помощници те къде са ти не смогваш ония какво гледат или чакат само на готово като не може да си вършите работата биите си х са бе ние ли сме виновни всеки път грешки всеки божи път ми засрамете се малко не нападам само теб а всички слагам под общ знаменател защо аз да съм ущетена за чужда грешка сега ми отговори и кой ще ме компенсира ти на това малка грешка ли му викаш?
    Здравейте, фермери!

Имам малка промяна в стартовия час:

Начало: 10.03.2018 г. в 16:00 ч.
    Край: 11.03.2018 г. в 16:00 ч.

Екипа на Фармерама

Last edited: Mar 10, 2018
  2. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Промяна в началния час няма, така че плюс едното и с точно инфо щеше да си изтече и компенсация няма защо да търсим.

3. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

има ако бе в 15 щях да убера 2 пъти сега само 1 как да не губя

4. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Защото началото си е от 16 часа , това 15 е грешка в инфото и ако я нямаше тази грешка пак щеше да е от 16 часа.

5. bubolina8

bubolina8 Комисар

Не страдай !Пише се обера - а не убера!

amira and -dd76- like this.
  6. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

ако знаех нямаше да въртя парти билета в 10 часа щях да въртя в 11 как да няма има и то голямо значение моите са нищожни грешки (правописни ) а и в бързината не гледам много много буболина

bubolina8 likes this.
  7. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Е това е друго нещо , аз не въртях целенасочено за плевня за пълнолунието. Между другото имам плевня 200 и бера по 4 от обор и 11 от малко поленце няма да жаля супер тор, че ми е за пръв път на пълнолунието ....и всичко става мноооого лесно направо песен ....вече и разсадника поставих един час ми трябва за другия. Домати 20 хилади нацъках за отрицателно време. От разсадника 144 бройки на бране от 8 дървета направо свят ми се зави и още немога да повярвам. Направих си снимка за по достоверно. xD

8. tani1980

tani1980 Полубог

С това удължение поне си направих останалите котета и отворих последното поленце. Направо ми омръзна от тях и скоро не искам да ги виждам.

-niksan-, [[Fermerkaa]] and eva-mina like this.
  9. SULIO_PULIO1972

SULIO_PULIO1972 Подрастващ автор

Да ви имам компенсациите - като видях, че НЯМА никакъв шанс да мина успешно евента, просто спрях.
    Сега след дъжд - качулка.

П.П. Още малко ще потърпя простотиите ви и... гуд бай. Форевър. Пазара на игри е препълнен с по-малко дразнещи игри.
    Тук единствено инерцията от последните 6 години ме задържа - за сега.

ZORBA13, DILQNADELI and shiky like this.
  10. Doremi

Doremi Старши болярин

За втория Зловещ разсадник няма откъде да се вземат планове за ъпгрейд. Пак ли аз нещо не съм довидяла?

11. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Всичко си видяла както трябва. Но то и при другите е така, няма достатъчно планове за да се ъбгрейднат всички разсадници. Или математиката ми е много зле. :oops::oops:

ПП:
    Даммм днес не съм си пила кафето извинявам се, за което. Реших че почва с 4 дървета а не с 6.

Значи има достатъчно за 2-та, в куеста с 8 плана, за 2-та разсадника ти трябват по 4.

Last edited: Mar 11, 2018
    Doremi and [[Fermerkaa]] like this.
  12. БашФермер

БашФермер Генерал

всичко си е точно, вземаш разсадниците, минаваш куеста за планове и се ъпват точно как си му е реда.

Doremi likes this.
  13. Doremi

Doremi Старши болярин

Благодаря ви.
    Сега разбрах какво е станало, нямаше ме, в последния момент бързах да ъпгрейдна. Влязох в самия зловещ разсадник и от плюсчето за планове ме прати в куест, който изиграх, но ми направи впечатление, че е започнат. Рекох си, странно, но нямаше време да мисля. Взела съм други планове... от "Разсадикът". Но понеже съм ползвала част от тях, затова не стигат за зловещите. Трябвало е да вляза от площада в читалището и да намеря точно този куест.
    Нищо, ще почна отначало "Зловещият разсадник 2" и ще взема 4 плана още, явно могат да се ползват и за ферма и за пълнолунното.
    пп
    Дори ги взех.
    Ама странно, как зловещият разсадник ме прати да играя друг куест.
    Явно препратките не са съвсем точни. Поне при мен.
    :)

Last edited: Mar 11, 2018