Дискусия: Зловеща вечеря

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Mar 1, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

dcpm likes this.
  2. johnnie75

johnnie75 Професионалист

И аз изпуснах 30 фермерски монети - здраве да е. :)

3. katrin_z

katrin_z Прохождащ

ха ха на мен ми взеха близо 6000 от растението и 320 черпака.т.,е 50 супер храна и реда

4. johnnie75

johnnie75 Професионалист

Вече ми начислиха обратно черпаците и окултните гъби. Утре 10.03.2018 от 15.00 часа ще пуснат пак събитието за 24 часа. Похвално! :)

katrin_z and Doremi like this.
  5. Doremi

Doremi Старши болярин

Наистина е похвално, тази компенсация изглежда уместна, в почивен ден, връщат взетото... добре е.
    Мен лично не ме касае, но като прочетох колко хора са били ощетени, се радвам, че ще могат да си довършат.

nefertiti and katrin_z like this.
  6. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

Аз завърших още предният път събитието и редичката е накичена, сега ще гоня нещата за неотворените 2 полета на Гора от гъби :)

eva-mina likes this.
  7. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Чакам с нетърпение...[​IMG]

8. .water.

.water. Обсебен

Не трябваше ли да започне пълнолунието днес?

bubolina8 likes this.
  9. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Фал старт....а боносите си текат....:(

bubolina8 likes this.
  10. bubolina8

bubolina8 Комисар

Пак го няма пълнолунието мина 15ч.:cry: Да дават реда на всички за компенсация

eva-mina likes this.
  11. –divane-

12. dedoto

dedoto Адмирал

Явно живеем в друг часови лояс:( време е БП да ни подарят редичката за компенсация:music: + още 5 дни пълнолуниеxDxD

докато целна копчетата да го напиша :cry:сменихаа часа:eek:

-niksan- and eva-mina like this.
  13. eva-mina

eva-mina Кандидат за признание

Бахти майтапа!!! А аз се увътрих с букети, саксии, техника и т.н. :mad::(

dedoto likes this.
  14. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

не само с това но имам и плюс едно и 2 часа още и мислех с супер тор да сея и сега какво дружки пак аман от невежеството им вече на бп аман от игрите им аман от простотийте и подигравките всеки път аман и от скапаната им игра вече

eva-mina and BUTTERFLAYS like this.
  15. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

И аз от плюс 1 няма да докача нищо, че и мойто ще изтече....

16. tanyamery

tanyamery Адмирал

Хранилите надежди сега тези 24 часа да си окомплектоват редичката - да се залагат отново нисък старт, че като чета имаме да догонваме Ветераните.........

17. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

диване сега грешката твоя ли е че си сгрешила фая или пак няма да си признаеш че е грешка на екипа ни в немско поше 15 това значи тук 16 а ти какво публикува и то преди 2 дни

18. bubolina8

bubolina8 Комисар

Моля за черпаци

19. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

За малко се замаскира, но нали все се ровим по чуждите форуми .... си е за малко. Немците са обявили събитието от 15,00 ...съобщението е от четвъртък , така че промяна няма....

20. –divane-

Мм дам, че къде видя да отричам? Какво съм видяла не се знае, ама де не си призная не знам кога е било?

bubolina8 likes this.