Дискусия: Зловеща вечеря

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 1.3.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Пфу, най-сетне събрах изскачащите и накичих облаците. (Все пак правилна ми е била преценката след първите 48 часа, че ще успея с китките и изскачащите в рамките на неудълженото пълнолуние.)
    А тази сутрин обрах и последното необходимо ми листо от страховита върба за Гъбеста гора IV. Със Зловещия нямам намерение да се занимавам, след време от скука и при наличие на ресурс бих го изиграла. В момента имам в два страховити куеста неизпълнено, но нямам надгробни свещи, т.е. след месец-два-три ще ги довършвам.

bubolina8 харесва това.
  2. beti06

beti06 Кандидат за признание

Благодаря! Явно, че тези които не са отворили гората от гъби, ще трябва да се примирят да я карат без ред....Растенията ги имаме, но с тези стиснати изскачащи...Живи и здрави!

Zlobara харесва това.
  3. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз събирам само за реда - най-вече за тея 60 броя супер храна - кой ти я дава. Кой знае какво ще искат за дивите животни. Нека имам поне 400 броя. А ако има време ще мисля да давам и за последните усилия на 2 и 3 задача - за цъкалките.

4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Моята "Зл. вечеря" си е там, ама между приключените куести.

5. ТИН

ТИН Обитател

Да и моята е намерих там. Благодаря.

6. bubolina8

bubolina8 Комисар

Моля за черпак с череп
    Предмет:От полета:При обиране на:Могат да се получат от:Цена:Обмяна
    след
    евента:

Череп черпак
    - Пълнолунното поле
    - Гората от гъби
    - Растения
    - Дървета
    - Обори
    - Производства
    - Подаръци
    - Обиране
    - Различните пакети и кошници
    Какви производства на пълнолунното поле?

Последна редакция: 6.3.18
  7. xari_myri

xari_myri Ветеран

Погледни във магазина на джак

8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Че има обори на ужаса - да. Че са производства - да. Ама къде се поставят? Във фермата, мисля. Т.е. от тях да не чакаме изскачащи.
    Или бъркам?

bubolina8 харесва това.
  9. xari_myri

xari_myri Ветеран

Права си, за това не се сетих:)

bubolina8 и mushnuk харесват това.
  10. bubolina8

bubolina8 Комисар

Голяма грешка няма производства които да се поставят на пълнолунното поле!Да ни компенсират с изкачащи за грешката !:mad:

..koni.. харесва това.
  11. Doremi

Doremi Старши болярин

Къде мога да намеря информация за куеста Зловещият разсадник 2?
    Да знам какво да сея, понеже ми остават малко котки феи да довърша 1 част.

12. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

Doremi харесва това.
  13. Doremi

Doremi Старши болярин

Мерси, какво съм гледала и аз...
    Значи за там няма нужда да сея , ама най-изгодно е сумрачен цвят, стойност 100, светещата плесен е едва 19,8. Дървета няма да предавам. А котките феи вече не ща да ги вижжждаммм.

14. bubolina8

bubolina8 Комисар

Който може да помогне с черпаци!

15. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Доволен съм от събитието - даде ми повод да се позанимавам с Пълнолунния свят (който бях оставил на ... трети или четвърти план). В резултат, освен добрите цъкалки, стигнах и до петата задача на Гора от гъби IV, която вероятно ще се провлачи във времето, предвид изискваното количество котка фея. Радвам се, че без едно, отворих всички полета на Гората от гъби и успях да разположа всички обори и дървета, които имам. Сега е време за малко почивка! :)

16. terazinni

terazinni Напреднал

Аз и от събитието и от късмета си, споходил ме първите дни. Поредни 3 х 200% и успях да натрупам и котета и бройките за събитието. Отворих цялото поле и аз намятах сумати дървета. Понатрупах за незавършени куести, но с тях ще се занимавам при следващо вдъхновение.

17. katrin_z

katrin_z Прохождащ

аз не съм защо взеха изкачащите преди да е свършила играта

18. dcpm

dcpm Подрастващ автор

Абе може ли така тъкмо да обера и махнаха играта имаше 10 мин какво е това изведнъж ,сега как да я взема.

elito_122abv.bg харесва това.
  19. dcpm

dcpm Подрастващ автор

Нека отговорят защо като пишеше ,че има време я махнаха и остана само пълнолунието ,за малко не ми стигнаха черпаци и трябваше само да обера и предам,никаква информация ,то бива бива ,ама защо ли за играем и да си късаме нервите.Уж за удоволстие се играе а се оказва ,че не е така.Вижда се че не е изчислено ,щом се и удължи играта. То по добре да не се занимаваме вече с тази игра.

elito_122abv.bg харесва това.
  20. elito_122abv.bg

elito_122abv.bg Прохождащ

И аз не можах да предам .