Дискусия: Зловеща вечеря

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Mar 1, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. SmetAnka

SmetAnka Напреднал

Тая оракулска гъба ще се влия ле от ужасяващ букет?;)

2. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Не.

3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не че ще го играя, т.е. само за сведение - 59 изскачащи от миск светеща гъба, черна дървесна гъба, пипаловидна върба, страховита върба, ябълково дърво на ч.к.
    Успех на играещите!

4. Az2

Az2 Напреднал

Ииииии, кой си целна 100 % плевня за 24 часа с три завъртания? ;) Най-много се радвам за котенцата - ще ми близнят и бързо ще отворя и последното поленце. :D

5. staneli

staneli Старши болярин

Такааа, значи, 53 изскачащи имам от 2 полета /с напълно отворена гъбеста гора/. За 4 денонощия, при 855 необходими, трябва да се съберат средно по 213,75 изскачащи за денонощие.
    За справка, на предишния подобен евент съм имала 85 изскачащи при първо бране от 2 полета /без една зона/, при 650 необходими, за 5 денонощно събитие, средно е било по 130 изскачащи на денонощие.....
    Никога до сега не съм мрънкала за бройките изскачащи, но този път.... направо се уляха...., думи нямам:mad:. Да спомена само и че не всички са отворили гъбестата гора напълно...
    Ще видя как падат от оракулната гъба и ако ми не излизат сметките, ще туря хикса на това пълнолунно събитие....

SULIO_PULIO1972 and ZORBA13 like this.
  6. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

На мен със светеща гъбичка - 30 черпака. Не съм отворил и няма да отварям гората - само 1 зона - можеби е по дефаут за всички.

7. tani1980

tani1980 Полубог

73 черпака от 6 обора, дървета и малко светеща плесен защото не ми достигат още дърветата.Последното зона още не съм отворила.

[[Fermerkaa]] likes this.
  8. -niksan-

-niksan- Обсебен

60 изскачащи от котки ,светулки ,малко дървета и сумрачен цвят:)

9. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

... или тиквеник?! :p

10. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

А при мен пълнолудието и свързаните с него Зловещи неща, въпреки че чакам вече 6 часа не настъпват !!! Ало, не съм в Лош Анджелис все пак ! Не че кой знае какво ще свърша, НО...
    ID 54736714

11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

А рефрешна ли си играта след началото на пълнолунието?

12. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Влязох и всичко се вижда.

13. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

Честит празник на всички :) видях,че има промяна в бонусите на вампирският серум - +2 реколта от растения на нощните полета - ще оказва влияние и на растения на събитието, това означава ли, че чатни + вампирскисерум ще получа 6 бройки от растението на събитието?

14. tani1980

tani1980 Полубог

Има само 1 диамантен слот, така че не можеш да ги ползваш заедно.

-niksan- likes this.
  15. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

Благодаря :) се го съобразих това, четох още сънена с кафето :)

16. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Благодаря ! Честит празник на теб и всичка фермери !

17. bubolina8

bubolina8 Комисар

Честит празник фермери!В чест на празника можеше на българите да ни подарят по един купон за помощна техника!

DILQNADELI and [[Fermerkaa]] like this.
  18. -niksan-

-niksan- Обсебен

Ако има трудност със задачата.взимате реда на основната ,на други ферми играете за цъкалките ,после на пит си ги изпращате;);)

DILQNADELI and стефи_27 like this.
  19. zlatomoe

zlatomoe Стажант

още 600 изскачащи от пълнолунното и около 850 гребла ми трябват в основната
    що ли ми се струва, че нещо зле са изчислили процента на случайността
    нивото на фермата ми е над 130, купите са почти на макс
    харитата ми са само 9, ама и 99 да са, на пълнолунното не вървят

20. -niksan-

-niksan- Обсебен

Има време аз за пълнолунието ми трябват 500,гребла 680,не си давам зор:p