Дискусия: Зимна Лолапалуза

Дискусията в/ъв "Дискусии за играта" е започната от mushnu4ka на 17.12.25.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Според мен не, защото от 30 се върнах назад към 26. Исках да имам отворени всички кутии, даващи захаросани ябълки.

.TAINNA. харесва това.
  2. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

И сега какво? 40 ключа за върха на планината. Как се правят тези ключове? Освен от кутиите с бонуси има ли допълнителен вариант?

3. sco

sco Изключителен талант

Напротив.
    Аз вече отворих всички таймерни кутии/3 за ключове и 3 за зах.ябълка/ без да отварям 27,28 и 29.
    Просто след 21 отварям 34 и после директно 30.
    А за 26. кутия след 21 се отваря 33 и оттам директно 26.
    Така се избягват 29. кутия, която изисква топки и 20. кутия, която пък иска ключове.

.TAINNA. харесва това.
  4. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Кой да ми каже? Аз си ги отворих и сега с ключовете съм назад. Ееххх ... Пенчо бре чети ...

Последна редакция: 21.12.25
  5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

20-тата кутия и аз я избягнах, но когато го правех не видях варианта да отворя 33 след 21 и след това 26. (Отделно от моята камбанария коледните топки не бяха проблем.)

Иначе ми остава да събирам сребърни ключове (първите 20 ще ги имам довечера) и да довърша задачите във втората част с пътечките (т.е. в "Еленския експрес"), да довърша мисиите с шишарките (3819 имам до момента) и толкова. Вчера си играх с моментното отглеждане на животни (3 в 1 - отгледах необходимото количество зимни кардинали, отгледах някакво количество кардинали и отгледах някакво количество късокрака жаба).

sco харесва това.
  6. sco

sco Изключителен талант

Ти си богата и не пестиш ресурса.
    Аз премислям всичко три пъти, за да не се охарчвам. Дотук се справям добре - малко СТ за разсяването, никакви моментни растения и живатни, колелото на късмета е мираж. Сега има мъртъв период докато чакам ключовете и спокойно ще наваксам с растенията.
    Също така нямам никакво намерение да се занимавам с безумните бройки зимна ела и зимен кардинал от мисиите. Направих някакви разчети и смятам, че цъкалките за събитието , новото дърво и обор ще успея да ги купя от магазина.
    Да видим...........

С теб не мога/дори да искам/ да се меря...........

Последно редактирано от модератора: 21.12.25
    .water. харесва това.
  7. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

Качих се на "върхът на планината". :) Стигнах до втория препъни камък/кутия 13/ пропускайки единствено кутии 1 и 21. ;)Останаха за предаване под 5000 шишарки от зимната ела, но време има бол, ще се съберат. ;) В събитието се отдавам на лежерно събиране на кутиите с часовници през 10ч. и изиграване на мини-игрите. Сутринта на Коледа ще активирам и реда.:D
    Весели и щастливи празници с любимите ви хора! :)

Последна редакция: 21.12.25
    kakata13, -niksan-, лудакрава1 и 2 други харесват това.
  8. fiorenti

fiorenti Подрастващ автор

Здравеите.Вчера вечерта към 18.00часа от изиграването мини играта ''Работилницата на Дядо Коледа'',като отида там и играта замръзва нито напред,нито назад,нищо не се отваря.Излязах от играта и влязах отново но вече беше отбелязано,че пъзелът е изигран и не получавам никаква награда.Това ми се случи двапати,естествено не получих Зимна Кореиска ела.Оставям И.Д.12706904 Мля Ви влезте изиграйте една игра,защото аз се страхувам.Но да бъдеш прецакан,само защото си решил изиграеш това безумие,товалие политикате на БП.

9. p_janeta

p_janeta Анализатор

Пишете на съпорт за проблема. Този съвет даде муши вчера. Имаше и други играчи с подобен проблем, вече играят, след предприети действия от страна на БП.

10. -helixme4o-

-helixme4o- Обитател

Как ги отваряте тези подаръци,съвсем се обърках,моите дори не са номерирани.Гледам вашите снимки и съвсем се забатачих,само моите подаръци ли нямат номера?

11. -niksan-

-niksan- Господар

Моета тактика е трите цъкалки ще ги взема като предам растенията и дърветата като ги събера.Мигновено животно не мога да отгледам защото нямам арт,последната цъкалка от магазина ще е купя.
    Растенията ги отгледах сега събирам дървета и след два дена съм събрал ключовете,зор не си давам.Приятни празници:)

12. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Привет, с този проблем трябва да се обърнеш към съпорт. Хубав ден!

Здравей, картинките с номерата са от FAQ за събитието, не са от самата игра. Приятна игра!

-helixme4o- харесва това.
  13. .tsoni.

.tsoni. Стажант

Този евент не си заслужава никакви усилия ...Ще чакам дни за да се съберат топките ужас ...

shiky харесва това.
  14. -sheherezada67-

-sheherezada67- Обитател

кое тв посети фармерама през 2013г

15. [Ghоst__Ridеr]

[Ghоst__Ridеr] Прохождащ

My Litle Pony

-sheherezada67- харесва това.
  16. zorro58

zorro58 Ветеран

до кога играта ще замръзва на миниигрите и ще на прецаква в получаването на обори и ели, вече за трети път ми се случва

17. -sheherezada67-

-sheherezada67- Обитател

благодаря

18. dvdd

dvdd Младши експерт

Има ли други каръци като мен :mad:имам вече четири оранжеви и три жълти подобрения и нито една основа за кардинали с изключение на първоначалната >:(

dedoto харесва това.
  19. габи

габи Стажант

кога е началото на farmerama/

20. ka-linka

ka-linka Посланик

26 януари, ако въпросът е кога е рождения ден на фармерама

7 обикновени и едно жълто, на мен пък подобрения не се падат за сега

Последно редактирано от модератора: 23.12.25
    tanyamery и dvdd харесват това.