Дискусия: Зимна Лолапалуза

Дискусията в/ъв "Дискусии за играта" е започната от mushnu4ka на 17.12.25.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Какво според мен може да се спести, ако се играе основно за реда+предметите:
    [​IMG] [​IMG]
    Зачеркнатите с червен кръст могат да не се изпълняват, а оградените с жълт контур трябва да се изпълнят, ако се интересуваме от нещата, които могат да се закупят с монети-зъбно колело.

..koni.., sco, fermer4o888 и 2 други харесват това.
  2. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

При време с ЛГ

3. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Благодаря ти. Настолните игри няма да ги играя сега. Ще имам гости и играта малко ще ме почака :) Събрах почти всичко. Само елите на острова са много, не знам кога ще ги събера, но ще пускам бонуси за дървета и, да видим :)

-iliana7- харесва това.
  4. kazmin_tamara

kazmin_tamara Напреднал

Къде се намират първоначално начислените 5 бр. сребърни ключове?
    Няма ги никъде, моля за проверка дали са получени в началото - ID8033678

Последна редакция: 20.12.25
  5. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

6. xari_myri

xari_myri Ветеран

Имали проблем със настолната игра, като стигна до специалните плочките със пъзелите и редене на кутии- не се отварят мини игрите, вчера всичко си беше нормално а днес две игри ми заминаха8)

sashka_9800 харесва това.
  7. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

https://board-bg.farmerama.com/threads/Проблем-с-раб-на-дядо-коледа.27218/#post-229590

ПП1. Добавила съм и твоето ИД.
    ПП2. Надникни тук:
    https://board-bg.farmerama.com/threads/Проблем-с-раб-на-дядо-коледа.27218/#post-229598

Привет, начислени са при първото влизане в играта и около два часа след това даже са използвани. С тях си отворил/а първото подаръче/кутия в частта "Еленския експрес". Спокойна нощ!

Последна редакция: 20.12.25
    kazmin_tamara и xari_myri харесват това.
  8. slo10

slo10 Прохождащ

9. sco

sco Изключителен талант

27,28 и 29 от Подножието също могат да не се изпълняват, защото от 34 може директно да се изпълни 30.

10. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Във фая е записано: Сладък портокалов пунш - "Обиране" на спецален бонус в частта "Елен. експрес", Закупуване на кошници. До сега не получих нито един пунш.
    Еленски експес изпълних до края без да ми даде пунш. Отворени са всички кутии. Кой е този спецален бонус, който дава пунш? Всички кутии с бонуси са отворени. Дават ключове и ябълки, но не дават пунш. За какво са ми тези ключове?
    Огледах кошниците. Дават ябълки, но не и пунш. Чак на на 29.12.2025 г. от 01:00 ч. ще има в кошниците пунш. До тогава ...
    Имам 21 ябълки, и нито един пунш. Всички необходими ресурси събрах освен Шишарка от Зимна корейска ела. Там става бавно.
    Аз ли някъде сгреших или недоразбрах? Моля за проверка защо липсва пунша при мен и защо кутиите с бонуси дават ябълки и ключове, вместо пунш. Без пунш нищо не мога да играя. Ако има грешка, нека да ми сменят ключовете с пунш и да ми възстановят изгубеното.

ID: 14069390

Последна редакция: 21.12.25
  11. xari_myri

xari_myri Ветеран

Трябва да отвориш втората част на играта-върхът на планината, но трябват 20 ключа,

..koni.. и .TAINNA. харесват това.
  12. ka-linka

ka-linka Посланик

За сега съм с един жълт обор и 6 дървета. Шансът да събера нужните бройки е нулев. Коледните топки до Нова година няма да мога да ги събера. Така че.... благодаря на БП за празничното забавление!

shiky и dedoto харесват това.
  13. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Благодаря. Как да стигна до върха.? Нямам повече път нагоре. Може ли да ми кажеш, ако знаеш? Стигам до върха на подножието и нагоре не мога да видя нищо.

14. xari_myri

xari_myri Ветеран

Като влезнеш при експреса- има един правоъгълник във дясно, от долу пише върхът на планината цъкни там и ще видиш как става работата :)

..koni.. и .TAINNA. харесват това.
  15. yanbibiyan

yanbibiyan Стажант

Къде да си ги намеря корейските ели?Появиха ми се в декорации,пишеше да ги използвам,кликнах и после ги потърсих в дървета,да ги засадя,няма ги!

16. xari_myri

xari_myri Ветеран

Търси ги на острова

17. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Благодаря и прости невежеството ми, ама не виждам експреса. Може ли да ме упътиш къде му е началната спирка? :)

18. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

.TAINNA. харесва това.
  19. xari_myri

xari_myri Ветеран

Играта със кутиите

.TAINNA. харесва това.
  20. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Благодаря ви, огромен правоъгълник, ще ми извади очите, а най-долу в малък бутон с надпис Върха на планината. Кой да види, кой да чете :) Благодаря и на двама ви.

Dragonj120, [[Fermerkaa]] и xari_myri харесват това.