Дискусия: Зимна Лолапалуза

Дискусията в/ъв "Дискусии за играта" е започната от mushnu4ka на 17.12.25 в 09:00.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Начислени са ти търси в менюто.

2. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Привет, 1 обор и 4 дървета се начисляват в началото на събитието. Още бройки - от изиграването на "Празнична настолна игра (Предмети)", но чак след като спечелиш в "Еленския експрес" захаросани ябълки (т.е. след "обиране" на кутии със специални бонуси, които ги дават). Приятна игра!

.TAINNA. харесва това.
  3. qnkast

qnkast Младши експерт

Благодаря ти Муши.

mushnu4ka харесва това.
  4. sco

sco Велик майстор

Във FAQ се споменават "кардинал" и "зимен кардинал", "корейска ела" и "зимна корейска ела".
    Това различни обори/дървета ли са ?
    Някое от тях остава ли след края на събитието ?

-wwall- харесва това.
  5. -wwall-

-wwall- Подрастващ автор

В мелницата на острова не може да се произведе!Грешка ли е,бъг ли е,или само при мен е така?

6. milena7004

milena7004 Велик майстор

Обора се поставя във фермата ,не на Бахамарама...поне при мен е така.Следователно ,логично е да може да се мели храна в мелницата на фермата.

mushnu4ka, koteto9 и .TAINNA. харесват това.
  7. -wwall-

-wwall- Подрастващ автор

Аз съм цитирал правилата на играта и очаквам отговор или корекция от упълномощените,а логиката е субективна оценка на заобикалящия ни свят,в резултат на натрупан опит.Весели празници!

8. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

в мелницата може да се мели храна както за кардинал, така и за зимен кардинал. Зимния кардинал го имам, но нямам кардинал. Уж четох, но не го намирам във фая. Най-долу пише Гнездо на кардинал (за обикновената ферма). Може ли екипът да даде малко повече информация за двата кардинала?
    Освен това има корейска ела и зимна корейска ела. И тук имам само зимна корейска ела, за острова. Другата, корейска ела, от къде се взима? Къде се поставя? Нямам я.

9. sco

sco Велик майстор

И аз повдигнах този въпрос/пост 24/, но засега няма отговор.
    Иначе "кардинал" и "корейска ела" могат да се спечелят:
    1. от мисиите зимен кардинал и зимна корейска ела/предпоследната награда/
    2. да се купят с монети-зъбно колело от магазина
    Предполагам, че ще останат за постоянно, тъй като не видях да участват в събитието.
    Но все пак очаквам официалното становище на админите.

.TAINNA. харесва това.
  10. -wwall-

-wwall- Подрастващ автор

Гнездото на кардинал и корейската ела се купуват от магазина на евента и остават след края на играта(надявам се :)).Поредните безсмислени животни и дървета.

[[Fermerkaa]] и .TAINNA. харесват това.
  11. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

xD изтекоха ми очите да гледам и не ги видях xD Тези от магазина ще останат. За другите има обявена цена за обмяната. Даваш кон, дават ти кокошка xD

12. mushnu4ka

Привет, различни са. Зимните обор и дърво се обменят след края на събитието, следователно не остават в играта. Другите са награда от изпъление на някоя си задача/мисия, следователно остават в играта. Приятна игра!

Здравей, прочети какво съм отговорила на sco. АКо още не ти е ясно, пиши. Хубава вечер!

Здравей, оборът е за обикновената ферма и затова храната за него се мели в обикновената мелница. Приятна вечер!

.TAINNA. харесва това.
  13. milena7004

milena7004 Велик майстор

Корейска ела се печели и в мисии.В една от мисиите срещу предадени 9266 шишарка от зимна корейска ела печелим дърво, корейска ела,а в друга мисия срещу предадени 2500 зимен кардинал печелим гнездо на кардинал.

.TAINNA. харесва това.
  14. ka-linka

ka-linka Посланик

Къде се предава джел?

.TAINNA. харесва това.
  15. mushnu4ka

Здравей, не се предава. Само трябва да се отгледа. (Надникни в написаното във ФАЯ за мисиите.) Хубава вечер!

ka-linka и .TAINNA. харесват това.
  16. ka-linka

ka-linka Посланик

Мисиите ги видях, чедо. Чудех се да няма някакво друго приложение, което да съм пропуснала, че инфото този път е доста дълго. Усмихната да ти е и сладки сънчовци!:inlove:

17. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Муши, бонусът за реколта +3 от мисиите веднага ли се стартира?

18. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей, зимен кардинал и зимна корейска ела се ползват за събитието. Останалите са награди - в последния пост са обявени наградите от събитието.

не, складира се в инвентара с вазичката.

Последна редакция: 19.12.25 в 08:22
    [[Fermerkaa]] харесва това.
  19. tanyamery

tanyamery Адмирал

Ето един от въпросите:
    1. Кое от изброените НЕ е категория от растения? - отговор ПЛОДОВЕ.

20. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

растренията събрах, обаче топките не ми иде на акъла как ще ги събера. Със и без хари, с дълги и къси растения, с дървета и обори, положението е трагично. Няма и няма. Цедят се по 3-5 топки от поле. Някой да им е намерил цаката? Момичета от екипа, нали ще "помолите" онези горе на върха да отпуснат кранчето? Така не може да се играе.