Дискусия: Зимна Лолапалуза

Дискусията в/ъв "Дискусии за играта" е започната от mushnu4ka на 17.12.25 в 09:00.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Зимна Лолапалуза

В тази тема можете да споделите своите впечатления, тактики и мнения за събитието.
    Моля, използвайте я по предназначение!

Повече информация

Приятна игра!
    Екипът на Фармерама

2. babamarta

babamarta Младши експерт

Муши много объркан евент, нищо не разбирам. Много игри, много растения. Моля те обясни от къде се започва, може ли да се прескочи нещо. И колко растения трябва. Има време но ще могат ли да се съберат толкова китки.

koteto9 харесва това.
  3. ka-linka

ka-linka Посланик

2 526 броя зимен кардинал? Откъде ще се закупуват още обори и дървета?

.water. харесва това.
  4. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Могат да се спечелят няколко гнезда на зимен кардинал от масите със сегментите и да се закупят такива от магазина с монети-зъбно колело.

babamarta, SULIO_PULIO1972 и ka-linka харесват това.
  5. -sheherezada67-

-sheherezada67- Обитател

много объркан евент,много игри,много растения,пак нищо не разбрах

koteto9 харесва това.
  6. denislav4o216

denislav4o216 Редовен

Това събитие е само за отпускарите през следващата седмица xDxDxDxD

bubolina8, koteto9 и SULIO_PULIO1972 харесват това.
  7. .water.

.water. Обсебен

Имам въпрос в случая реторичен,защото едва ли ще ми се отговори. БП това ли е представата ви за събитие в празничните дни?По този начин ли искате да върнете хората в играта да събудите интереса им отново като направите най-смотаното и завъртяно събитие по време на коледните и новогодишните празници?Разбирам ,че китайците празнуват края на януари началото на февруари,но това значи ли ,че не би могло да помислят за голяма общност на играчите празнуващи на 24.12-2.01?Как един път не направихте нещо простичко с прилични награди и всички да кажат УАУ е това е празничен евент. Така по темата лично аз няма да си го причиня това, ако ще и милион % да дава тоя ред вместо да се забавлявам със семейството си час по час да надничам тук ,айде няма нужда.

irida-irida, Hancheto, pipeto7 и 12 други харесват това.
  8. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Същото беше и миналата година, явно се приема за нещо нормално и се превръща в закономерност.

баткотонакаката и dedoto харесват това.
  9. dedoto

dedoto Адмирал

вероятно ще пропусна тази велика уврътня :(и някои направи ли си труда да сметне че на мен ми се получи за 20 дни повече от 100 кардинала на ден :wuerg: БП да не са слънчасали през зимата 8)

10. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Евентът е като матура,каквото сме научили през годината,сега ще си припомним.
    Успех!

elliss_bg и ka-linka харесват това.
  11. kakata13

kakata13 Старши болярин

Погледнах, опитах да го прочета и реших пропускам го със пълна газ. ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ :):):)

danka5656 и .water. харесват това.
  12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Малко сметки:
    Захърна пръчица Кала
    92 495​
    Празнични бисквитки
    120​
    Коледна топка
    780​
    Джел
    12 580​
    Шишарка от Зимна корейска ела
    9 296​
    Зимен кардинал
    2 526​
    В сметките не включени захърната пръчица, необходима за храна на зимните кардинали, както и празничните бисквитки за евентуалното ускоряване на таймерите на кутиите със специални бонуси
    И отново гаранция за неповредено сметало не предоставям.
    :);):)

П.П.1. Ще се опитам да го изиграя. За мен лично отглеждането на растенията няма да представлява трудност. Със зимнокардиналчетата вероятно ще се справя чрез моментното отглеждане на гадини. Остана ми да умувам как най-бързо и ефективно да се справя със зимнокорейските шишарки, но има време, със сигурност няма да е днес умуването, нито утре, вероятно чак след коледните празници.
    П.П.2. Забравих да добавя, че вероятно ще могат да се спестят някакви количества захърни пръчици, защото има някои "отклонения" от "основната пътечка", които дават несъществени награди. Но това всеки (естествено играещ) ще го прецени от собствената си камбанария.

Последна редакция: 17.12.25 в 19:53
    babamarta, ПЕПЕЛЯШКА, pepa551 и 3 други харесват това.
  13. -niksan-

-niksan- Господар

Вместо да ми пускат задача три седмици и в тях да са събрани най малкото от три вида задачи. По добре да бяха пуснали 3 задачи по една седмица не толкова ангажиращи .Човек да си избере коя да играе .Направихате ни на маймуни да мислим кое как да играем .Растение две общо 115 000 бройки без храна за животното.Животно и дърво я се вземете малко в ръце помислете че искаме да празнуваме и ния.

14. daniva76

daniva76 Кандидат за признание

Егати завъртяния, усукан и пресукан евент! БП съвсенм са изтрещели! То хиляда растения, изскачащи, дървета, обори, игри... Чудно как си мислят, че с тая поредна изг...ица ще ни накарат баш по празниците да цъкаме тук като гламави! Пропускам с най-голямо удоволствие, да си задържат и кошниците, и цъкалките!
    Чувствам се тъпо, защото упорито се опитват съвсем да ни отнемат удоволствието от играта.

15. p_janeta

p_janeta Анализатор

Докато стигна до края на информацията, вече съм забравила началото. Никаква стратегия немога да изградя. Сложих дървета във фермата за изскачащи, ще сея на острова като начало. Ще играя, пък каквото стане.