Дискусия: Зимната ваканция на Рудолф

Дискусията в/ъв "Дискусии за играта" е започната от mushnu4ka на 4.1.23.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  дочаках търпеливо, че и пенсии се задават да купя повечко манджа за гладния добитък :p
   
  dedoto и лудакрава1 харесват това.
 2. buba62

  buba62 Главен болярин

  Имах търпението да го оставя за днес и бързо го приключих.
  Не ми се селектираха риби, защото са ми изпълнени куестите с тях в читалището, но нямаше как, трябваше. Обаче приятно ме изненадаха 2 големи бели акули от обикновени, шътнах ги на пазара, за да имам МП за нещо, което повече ми трябва.
  После реших да се възползвам от селектирането с 1 супер храна и да си поиграя с кучетата, два агента 007 ми трябваха за приключване на куеста в читалището. Едният се получи с малки прескоци с луксозни парфюми, а вторият се падна от обикновени кучета.
  [​IMG]
  Значи няма как да се оплача от бейби бума.
  Приятно селектиране, фермери! Късмет и повече прескоци!
   
  .TAINNA. харесва това.
 3. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  Селектирам само за събитието. Не знам при вас как е, но при мен и разплодника започна да замръзва. Писах в другата тема. Вместо да чакам 1 мин до обирането, трябва да излезна от там и пак да се върна. Язък за намалението. Този път няма да селектирам. За мен е неприятно това селектиране.
   
  dedoto харесва това.