Дискусия: Зима в Коледната къща

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Dec 6, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

На мен вече ми е навик да започвам събитията час-два по-късно с оглед сигурност в старта на събитието и да няма фалстарт :p

kakata13 likes this.
  2. nasko9898

nasko9898 Подрастващ автор

и аз съм така

Математиката ми се оказа прекалено бърза :p, права си. 3 реколти на ден за 5 дена ако ги броим по 800бр на релколта и ще ни излезнат 11400
    Мерси за кода!:music:

Last edited: Dec 7, 2022
    Bamze and .TAINNA. like this.
  3. mimi123123456

mimi123123456 Главен болярин

3 реколти по 7 дни по 202*3=606 прави 12 726

nasko9898 likes this.
  4. bellica

bellica Стажант

много благодаря, че споделихте бонус кода, доста добро попълнение

Bamze, shiky and nasko9898 like this.
  5. darkdemonn

darkdemonn Стажант

Някой може ли да ме светне какво е ЯМЧ ? :D Ииии да относно горската поляна, на мен дърветата са ми там, най-различни, обори,работилници, не знам вече какво да махам и как да процедирам за да имам повече падащи предмети за евента и защо имате секвои ? Смисъл дават повече предмети ли, че наблягате на тях или аз не съм разбрал :D
    П.С: Поздрави, просто играта ми стана вече доста сложна за възприемане кое откъде и как.
    А като знам, че я играя от 2010-та 2011-та ако не се лъжа :p

tanyamery and nasko9898 like this.
  6. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Ябълково-морковено чатни.Дава ти +2 за 18ч реколта от поле(дърво и обор не). С пинки пай можеш да удължиш действието му , както и на другите изядени бонуси.

nasko9898 likes this.
  7. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Става въпрос за гигантските секвои, които дават супер тор, спец. тор на Мими или дървесна тор.
    https://board-bg.farmerama.com/threads/Дървета-за-Фермата.14473/#post-170722

nasko9898 likes this.
  8. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Писах ти на личен, дадох ти насоки, но 90 ниво от 2010-2011 г до сега не е ли твърде ниско? Май много отдавна не си играл, а в годините има много промени в играта :)

9. darkdemonn

darkdemonn Стажант

Благодаря ви на всички !
    Извинявам се за глупавия спам. Но все пак заради това е форум... да попиташ.
    Иначе да, ниско е понеже имах прекъсване постоянно.
    Не всички имахме възможност когато сме били деца да играем на компютър, особено когато изгори. Та именно заради това съм назад.
    Благодаря още веднъж, поздрави !

10. Пастора

Пастора Стажант

изскачащите само при мен ли са проблем?

11. zs_mark61

zs_mark61 Стажант

и при мен е така, дайте съвет, помагайте

12. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

решението е да сеете най-дългите растения в горска поляна с много тор и вода, а със СТ скъсявате времето на растеж. Важно е обаче на кое ниво сте, кое ви е най-дългото растение и дали си заслужава да харчите много СТ за него. И така, опразвате поляната изцяло и само сеете.

nasko9898 and Bamze like this.
  13. ka-linka

ka-linka Посланик

Ако нямаш дълги растения, сложи обикновени дървета, времето им се скъсява с дървесна тор. На мен ми трябват само още 10 изскачащи.

14. zs_mark61

zs_mark61 Стажант

Благодаря за насоките!

.TAINNA., nasko9898 and ka-linka like this.
  15. troi333

troi333 Активен автор

:) мили дами, това са съвети за начинаещи играчи (не месля, че случаите са такива). Та за по-новите играчи да добавя и влиянието на някои небесни редове за повишаване шанса при обиране на всички ресурси (отнесено към съответните полета), както и помощта на Хари Кравайчето (колкото повече, толкова повече, стига да го имат във фермите). Май имаше и др. неща (цъкалки?), но бяха платени, а в жилите ми тече кръвта на Чичо Скрудж. Все пак да не забравяме СЛУЧАЙНИЯ ПРИНЦИП на БП...

Last edited: Dec 10, 2022
  16. nasko9898

nasko9898 Подрастващ автор

Аз сега за изскачащите си сея шипка, тъкмо я отключих, но при нея гледам в парника, че има подобрения за +60%,+8%,+7% на водата, общо 75%, ако водата е 20% + 75% от 20 ни дава 35% което ще бутне времето от 20ч на 13ч само от вода.

лудакрава1 likes this.
  17. bubolina8

bubolina8 Комисар

И аз съм зле с изкачащите ще съм благодарна на подаръци

18. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Ако имате други ферми може да си пратите платени подаръци

.TAINNA. and tanyamery like this.
  19. tanyamery

tanyamery Адмирал

И нека не забравяме и моментното поникване, за събиране на изскачащи.

20. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

новите играчи от къде да го имат? ние го знаем . но те не могат да разчитат на нещо което нямат

лудакрава1 and .TAINNA. like this.