Дискусия: "Зимата идва"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 28.11.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. fermer4o888

fermer4o888 Кандидат за признание

Още малко и приключвам :pЗабелязах,че от боровинки,рози и лешници (зелен чай на бахама) излизат между 30 и 40 бр, при обиране от поле и може да се обират поне два пъти на ден.

joujoujouj, маринката74 и mushnuk харесват това.
  2. Valkaaa76

Valkaaa76 Знаменитост

От оборите - розови маймуни, тигър, мравояд и няколко оранжеви, от последните стръкчета още една нолина. Приключен. В очакване на следващото приключение!!!

mushnuk, pineapple87 и fermer4o888 харесват това.
  3. asyalubov

asyalubov Стажант

Моля, моля, моля който има на сърце да ми подари термоси, трябват ми още много. Благодаря искрено!

4. _vasil_

_vasil_ Стажант

Моля Ви за помощ,не ми достигат термоси.Предварително Ви благодаря!

5. bubka87

bubka87 Стажант

Добро утро! Помагайте с термоси,моля! Останаха още малко.

6. nadetonadeto

nadetonadeto Подрастващ автор

И при мен са нужни още малко.Благодаря на тези, които ще помогнат!

7. lubomira2005

lubomira2005 Стажант

Моля за помощ,не ми достигат малко термоси. Благодаря предварително!​

8. dnids

dnids Младши експерт

и аз да помоля за малко термоси благодаря предварително

ник dnids

9. bubolina8

bubolina8 Комисар

Вчера цял ден нямах интернет и няма да успея с термосите

10. kle71985

kle71985 Активен автор

ако може и на мен малко помощ с термосите

ник; kle71985

11. pepa_iveta1980

pepa_iveta1980 Стажант

Още 170 термоса, моля помагайте!!!!

12. violethen2

violethen2 Стажант

най вероятно е банално да се иска помощ с термосите но и аз ще се присъединя,
    явно не си прецених възможностите, току що обрах за последно и се оказа, че не достигат 12,
    благодаря предварително на отзовалите се и успешна седмица
    ника е същия

13. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Много бих искала да изпратя на всички ви термосчета, но нямам тази възможност - вече съм приключила с лимитите, все пак съседите ми са приоритет за мен :)

Бих си позволила един съвет, макар че има една БГ поговорка "Акъл не ща, пари (респективно термоси) ми дай!", за онези, които имат 53 ниво и искат да си помогнат и сами - до края на събитието има повече от 4 часа (4.14), обърнете внимание на този пост
    Та - боровинки, засяти на големи полета, поляти с вода и наторени със супер тор и тор стават за 3.48ч, т.е. ако са налице ниво, супер тор и са необходими не много бройки за завършване на евента, не пречи да се опита. Успех!

fermer4o888, .water. и лудакрава1 харесват това.
  14. Пума~`

Пума~` Ветеран

Ако може още малко помощ с Термоси, благодаря много на всички който ми изпратиха, ако може още малко помощ, БЛАГОДАРЯ ВИ ! :)

15. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Привет на всички! :)
    И аз закъсах с изскачащите. Моля Ви помогнете - трябват ми 10 термоса, за да приключа с евента. Благодаря предварително за помощта! :)

16. violethen2

violethen2 Стажант

само 5 останаха

17. nadetonadeto

nadetonadeto Подрастващ автор

На мен не ми достигат 37

18. pigitoto

pigitoto Стажант

Моля помогнете ми с термоси ако можете!

19. .miimo.

.miimo. Стажант

Здравейте,моля и аз за малко помощ,който може да ми прати термос! Благодаря предварително!

20. tjaemili

tjaemili Стажант

Здравейте! И моите изчисления излязоха грешни: за по-бързо обрах с комбайн и получих по-малко термоси. Та моля за още десетина и предварително благодаря!!!