Дискусия: "Зимата идва"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Nov 28, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. fermer4o888

fermer4o888 Кандидат за признание

Още малко и приключвам :pЗабелязах,че от боровинки,рози и лешници (зелен чай на бахама) излизат между 30 и 40 бр, при обиране от поле и може да се обират поне два пъти на ден.

2. Valkaaa76

Valkaaa76 Знаменитост

От оборите - розови маймуни, тигър, мравояд и няколко оранжеви, от последните стръкчета още една нолина. Приключен. В очакване на следващото приключение!!!

mushnuk, pineapple87 and fermer4o888 like this.
  3. asyalubov

asyalubov Стажант

Моля, моля, моля който има на сърце да ми подари термоси, трябват ми още много. Благодаря искрено!

4. _vasil_

_vasil_ Стажант

Моля Ви за помощ,не ми достигат термоси.Предварително Ви благодаря!

5. bubka87

bubka87 Стажант

Добро утро! Помагайте с термоси,моля! Останаха още малко.

6. nadetonadeto

nadetonadeto Подрастващ автор

И при мен са нужни още малко.Благодаря на тези, които ще помогнат!

7. lubomira2005

lubomira2005 Стажант

Моля за помощ,не ми достигат малко термоси. Благодаря предварително!​

8. dnids

dnids Младши експерт

и аз да помоля за малко термоси благодаря предварително

ник dnids

9. bubolina8

bubolina8 Комисар

Вчера цял ден нямах интернет и няма да успея с термосите

10. kle71985

kle71985 Активен автор

ако може и на мен малко помощ с термосите

ник; kle71985

11. pepa_iveta1980

pepa_iveta1980 Стажант

Още 170 термоса, моля помагайте!!!!

12. violethen2

violethen2 Стажант

най вероятно е банално да се иска помощ с термосите но и аз ще се присъединя,
    явно не си прецених възможностите, току що обрах за последно и се оказа, че не достигат 12,
    благодаря предварително на отзовалите се и успешна седмица
    ника е същия

13. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Много бих искала да изпратя на всички ви термосчета, но нямам тази възможност - вече съм приключила с лимитите, все пак съседите ми са приоритет за мен :)

Бих си позволила един съвет, макар че има една БГ поговорка "Акъл не ща, пари (респективно термоси) ми дай!", за онези, които имат 53 ниво и искат да си помогнат и сами - до края на събитието има повече от 4 часа (4.14), обърнете внимание на този пост
    Та - боровинки, засяти на големи полета, поляти с вода и наторени със супер тор и тор стават за 3.48ч, т.е. ако са налице ниво, супер тор и са необходими не много бройки за завършване на евента, не пречи да се опита. Успех!

14. Пума~`

Пума~` Ветеран

Ако може още малко помощ с Термоси, благодаря много на всички който ми изпратиха, ако може още малко помощ, БЛАГОДАРЯ ВИ ! :)

15. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Привет на всички! :)
    И аз закъсах с изскачащите. Моля Ви помогнете - трябват ми 10 термоса, за да приключа с евента. Благодаря предварително за помощта! :)

16. violethen2

violethen2 Стажант

само 5 останаха

17. nadetonadeto

nadetonadeto Подрастващ автор

На мен не ми достигат 37

18. pigitoto

pigitoto Стажант

Моля помогнете ми с термоси ако можете!

19. .miimo.

.miimo. Стажант

Здравейте,моля и аз за малко помощ,който може да ми прати термос! Благодаря предварително!

20. tjaemili

tjaemili Стажант

Здравейте! И моите изчисления излязоха грешни: за по-бързо обрах с комбайн и получих по-малко термоси. Та моля за още десетина и предварително благодаря!!!