Дискусия: "Зимата идва"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 28.11.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Скриваме мотиката и щракаме с пръсти, че сме приключили.

[gabi]04, лудакрава1, ..koni.. и 4 други харесват това.
  2. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Здравейте, фермери :) Извинявам се, че питам тук, но се чудих къде и виждам, че тук е най-актуалната дискусия. Интересува ме за това новото въведение в Дървото на уменията за разширяване на вместимостта на торището. Нещо не мога да го намеря къде е. :sleepy:

3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

П.П. Можело е спокойно да отвориш нова тема с подходящо заглавие в Общи проблеми.

маринката74 харесва това.
  4. маринката74

маринката74 Кандидат за признание

Зимата дойде /ако някой още не е разбрал :))/ - и навън и във фермата. Нека посрещнем Декември с много топлина в сърцата, обич към близките и радост в очите. Леко лирично отклонение от забързания фермерски ден:

Annabelx, krisi026, pigi102 и още 1 човек харесват това.
  5. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Благодаря много за отговора.Но от тази икона само ми се увеличават процентите, а не вместимостта на торището :( Нямам си и на идея как се отваря нова тема.

6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

:oops:Упс, руната над нея, една по-горе, мръднала съм несъзнателно стрелката. Триъгълна руна, казва се Купища тор.

А нова тема как се отваря - цъкаш върху раздела Общи проблеми. Отваря се списък с всички теми, които са в този раздел. И горе вдясно, в кафявото има зелен бутон с малки бели букви Публикуване на нова тема. Ще трябва да дадеш заглавие на темата и после каквото там искаш да питаш, споделиш и т.н.

malkata_ice и лудакрава1 харесват това.
  7. bilq76

bilq76 Познавач

нали уж оборите за острова са общо 14 от двата евента аз защо имам 18:oops:

8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Награда загадъчни Гранат и от топ1000 имаше. И в последния постоянен куест в читалището също има.

9. bilq76

bilq76 Познавач

мдаа за само че е нямало кой да ги сложи,мерси Муши

10. .water.

.water. Обсебен

Я да питам забравих ,кои фенери отворих има ли риска да повторя фигурката или не:oops:

fenomenalem харесва това.
  11. маринката74

маринката74 Кандидат за признание

Май няма опасност, защото каквото си отворила вече свети постоянно и не можеш да доставяш повече за този фенер. Поне така мисля.

.water. и mushnuk харесват това.
  12. tani1980

tani1980 Полубог

Баш си е тъй, както е написала Маринка.Всичко ми свети като в мавзолей и никъде не може да се предаде нищо, дори и да искам.

13. zorro58

zorro58 Главен болярин

ако всичко ти свети , значи си завършила евента, отдолу имаш ли на всички тикчета

14. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

3 кашу, анона и 2 дуриан, другото не е толкова важно, а оборите са пълна скръб.

Мариана07 и [[Fermerkaa]] харесват това.
  15. tani1980

tani1980 Полубог

Дааа, точно така приключени и двата.

Честито за добрите попадения!Като се има в предвид плявата, която се пада от загадъчните и тайнствените особено спечелени от евент напоследък не е зле.

16. Фил78

Фил78 Подрастващ автор

Още 54 часа--300 изкачащи, дано успея.

17. .water.

.water. Обсебен

Благодаря Мари,че нещо се омотах цъках фенерите ,който ми попадне де светнал де не светнал. То лошо няма да повторя фенерчетата ама тия с кинтите зор за точки нямам не бързам за никъде.

fenomenalem харесва това.
  18. Пума~`

Пума~` Ветеран

Здравейте, нов съм в играта и все още нямам харита и купи, имам нужда от Термос за да изпълня куеста, ако може някой да ми помогне ще съм много благодарен :)

19. МАША

МАША Стажант

Ако днес започна, дали ще успея?

20. Annabelx

Annabelx Велик майстор

Няма да го завършиш,но ще получиш точки и пенита за получените растения и термоси.