Дискусия:За риба!

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Каспаретка на 26.6.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Sudoku-Ninja

Sudoku-Ninja Подрастващ автор

може ли някой да ми прати 2 гумени червея моля и също имам 2 свободни места за съсед :)) ник: Sudoku-Ninja

2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Абе дали ще е по-читава пак е въпрос на късмет, но поне ще има награда за всяка хваната риба, така е. Но лично аз не се чувствам излъгана когато не ми проработи късмета.
    Само да има перца и играя до последния момент.

3. Kalina_A

Kalina_A Активен автор

Ама как така няма гаранция? Ние за кво се целим тогава? Във фая нали пише че от уцелването на кръга зависи уловът.

"След като изберете примамката (обикновена или премиум) можете да хвърлите въдицата. Ще видите два кръга. От това кога ще цъкнете с мишката зависи и колко по-добра риба ще хванете. Вида на примамката не влияе на това каква риба ще уловите, а само на движението на пулсиращия кръг (при премиум-примамката кръга се движи по-бавно).

Най-добър улов се получава когато успеете да спрете пулсиращия кръг върху неподвижния.
    Добър улов се получава, ако пулсиращия кръг спре по-навътре от неподвижния.
    Не особено добър улов получавате, когато спрете пулсиращия кръг извън неподвижния."

Аз доколкото разбирам има бъг и затова в момента няма значение какво уцелваш.

MARV3000 и pipi харесват това.
  4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ама няма написано, че като спреш единия кръг върху другия ще хванеш пъстърва, нали? Просто по-голям шанс имаш за нея.

5. tani1980

tani1980 Полубог

Е как за какво, за спорта. Докато не оправят мерника ей тъй ще е, което си крещи за компенсация...

MARV3000, sisi_buki, Doremi и 3 други харесват това.
  6. Kalina_A

Kalina_A Активен автор

"Най-добър улов се получава когато успеете да спрете пулсиращия кръг върху неподвижния."
    Аз това си го разбирам като, че хващам златната риба.

Абееее, кво целим, що го целим, криво ли го целим и има ли смисъл да го целим... Айде някой да каже, щото вече се омотах тотално! xD

Баш си ни вкараха пак в същата матрица

Последна редакция: 29.6.15
    MARV3000, Doremi, tani1980 и още 1 човек харесват това.
  7. FrozenKiss

FrozenKiss Познавач

Пълна пародия, целя се в кръга, дава ми най-слабия улов, не знам да се смея ли, да плача ли, че си губя времето xD:cry:xD

sinsi88, MARV3000, milena7004 и 3 други харесват това.
  8. zorro58

zorro58 Главен болярин

комшу, тая нощ някой ни е изкривил мерниците на няколко супер попадения ми показа няма да казвам какво , сещай се

MARV3000, FrozenKiss и Valkaaa76 харесват това.
  9. Doremi

Doremi Старши болярин

Отвратителен евент. Голяма гадост. Напълних се с машинни части и червеи, а нямам перца. То бива, бива ама като ще правят нещо - кога ще го направят да ти е кеф. Те много добре знаят, че флашът става тежък и ще има забавяне, риби ще ловим, глупости. Как може да се иска прецизно целене, като е ясно, че се бави играта!!! Днес колкото перца обрах от камилите - това е, други нямам от изскачащи!! Голяма простотия и съжалявам, че си раздигах градините, да си губя точките!

MARV3000, sisi_buki, FrozenKiss и 2 други харесват това.
  10. tani1980

tani1980 Полубог

Аз хич не си направих труда да вадя добитъка на паша, имало за какво.

MARV3000 и FrozenKiss харесват това.
  11. -Защо-

-Защо- Напреднал

поредния НЕМСКИ КЪШМЕРxDxDxD

pipi и MARV3000 харесват това.
  12. Famine

Famine Активен автор

Преди малко уцелих точно неподвижния кръг и ми даде първата рибка "много добре". това не е честно!

pipi, MARV3000, milena7004 и 2 други харесват това.
  13. sahara83

sahara83 Познавач

Край тази вечер приключвам .Може и да приключа окончателно целя перфектно и ми се падат най-малките риби и то на премиум примамка при тези изкачащи по толкова малко перца.

MARV3000, milena7004, sisi_buki и още 1 човек харесват това.
  14. Kalina_A

Kalina_A Активен автор

Именно - с кеф да си поцъка човек, да се позабавляваш и да ти остане приятно чувство.

Премиуми, кръгове, целене и в крайна сметка - нищо от това няма значение, щото решаващ е бъгавия %-шанс на точковците. Ми то в един момент се питаш - защо? xD

MARV3000, Doremi, FrozenKiss и още 1 човек харесват това.
  15. tani1980

tani1980 Полубог

Ма нали трябва да има какво да коментираме и от какво да се възмущаваме. Инак ще ни прашасат клавиатурите. xD

Що ли не го помня туй приятно чувство от евент? :oops: Явно ще е било мноого отдавна...

16. milkoga1

milkoga1 Господар

А така,и аз тъй викам,да раздвижат коментарите(и нервите де)

пионерче, -фермер-, миш-маш и 6 други харесват това.
  17. tani1980

tani1980 Полубог

Смоуки ще излезе лош пророк в случая дет си спомня оня рожден ден. Кофти дежа вю...

18. zorro58

zorro58 Главен болярин

аз смятам да приключа с ловенето на риба , да си я ловят немците , подигравки

pipi, MARV3000, Valkaaa76 и 3 други харесват това.
  19. bayVasil

bayVasil Знаменитост

Тоя път и не само тоя, ние с ме рибите;)
    Първо промениха наградата да са не минат случайно и после едно целиш друго хващаш (Много добър улов и подръж си тая дребна рибка:mad:)
    Смятах да махам цъкалките и да слагам хайвани ама бързо ми мина мерака

baiete, MARV3000, Valkaaa76 и 5 други харесват това.
  20. FrozenKiss

FrozenKiss Познавач

Аз хванах всичката дребна риба, стига ми толкова xD а си мислех, че няма да се пада, то само тя ме залива.
    Важното е разнообразие да има, нищо, че не е за хубаво:wuerg:

sinsi88, MARV3000, Valkaaa76 и още 1 човек харесват това.