Дискусия:За риба!

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Каспаретка на 26.6.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Ако ти е първата - Реда от Небесната градина. Ако не ти е първата, остави ИД.

2. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

благодаря
    пп все тъй ли ще питаме?

MARV3000 харесва това.
  3. zorro58

zorro58 Главен болярин

че как да се целим, със забавяне ли , айде не на правете разногледи с фалшивите си истории

Valkaaa76, FrozenKiss, Kalina_A и 2 други харесват това.
  4. [gabi]04

[gabi]04 Младши експерт

Благодаря:)

5. zwezdi4ka

За сега явно да. Очакваме утре да получим нова информация ... по някое време ... все пак вторник е ..

6. milkoga1

milkoga1 Господар

Туй преведено ще рече да играем към 3-4 през нощта като не е толкова натоварено,хихи

пионерче, -фермер-, миш-маш и 2 други харесват това.
  7. zwezdi4ka

Ми както и аз се целя, някъде там за сега, по добре вътре в кръга.

8. zwezdi4ka

xD да ти кажа може и да помогне, дано мога да проверя, но не ми се вярва да издържа или мерника ми тогава да става.

Valkaaa76, Kalina_A и снукърʁбг харесват това.
  9. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

ужас не стига,че е тъп евент, че и бъгав:eek:

Valkaaa76, снукърʁбг, pipi и още 1 човек харесват това.
  10. Рама701

Рама701 Прохождащ

Само реда от небесната градина видях. След това отново я улових, не помня колко пъти, но не ми показва какво ми дава. Извинявам се, че пропуснах да оставя ИД - ID: 29872325

11. zwezdi4ka

В този ред:
    6 000 МП
    8 дървесна тор
    250 000 ТрТО

12. p_janeta

p_janeta Старейшина

Аз се отказвам. На моменти реагира с голямо закъснение. Ще опитам утре сутринта. По принцип между 7 и 9 скоростта на играта е добра.

13. Рама701

Рама701 Прохождащ

Благодаря! Мисля да почакам до утре с улова, надявам се дотогава да се изчистят бъговете.
    Хубава вечер на всички!

14. megi660066

megi660066 Младши експерт

от 8 обора гъски едно перце направо се чудя защо го пуснаха като толкова са намален и изкачащите

15. desi232

desi232 Посланик

кой е луд да седи буден до 3-4 през ноща,някой са на работа на другия ден.този евент се оказа с доста проблеми като чета по нагоре,аз не си давам много зор и не си хабя нервите-.-а от първите риби ми се падна до колкото помня към 80хил мп .пълна скръб-.-

16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

При мен преди десетина минути ми показа какви са наградите, да почукам на дърво.

17. tani1980

tani1980 Полубог

Остава да оправят и бъгавият мерник, че колко златни изтървах заради него само... Вече имам две езерни чудовища от цъкалките, другите не ги следя. Да видим кога ще уловя ат другите цъкалки.

18. Kalina_A

Kalina_A Активен автор

И при мене същите позитивни емоции... От 4 премиума ни една златна, а 2 бяха идеално съвпаднали и получих дребна риба. Айде да почват да мислят компенсации 8)

milena7004, -niksan- и Valkaaa76 харесват това.
  19. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Е, то няма гаранция, че като нацели човек кръговете ще хване и голямата риба, за съжаление. От цъкалките само Рибното забавление имам 3 пъти. Но има време, надеждата умирала последна.

20. tani1980

tani1980 Полубог

И аз съм ЗА компенсацията.

Муши, то гаранция няма, но поне наградата ще е по - читава поне.

milena7004 и pipi харесват това.