Дискусия:За риба!

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Каспаретка, Jun 26, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Искам да вметна, че всичките ти бонуси нямат общо с изкачащите предмети. Проблемът ни е със изкачащите или по-точно с липсата на такива. Като цяло и на мен ми хареса в началото евента, за това че е различен от предходните, но като изпълнение е неуспешен.

sisi_buki, Valkaaa76 and xari_myri like this.
  2. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

чета и се чудя, кое по-точно ви е харесало в тъз бозаo_Oзависимостта от 3 вида изскачащи, безумния брой искащи изкачащи за една захранка, хазартния вид на получаване на награда, безумието на част от наградите като 8 бр тор мими, 1бр премиум захранка и др такиваo_Oняма да говорим за загуба на ресурс на акаунта8)изпълнението му ли:eek: чета замисъл и какво значи замисъл?

3. borjo91

borjo91 Стажант

Прави впечатление че обърна внимание на бонусите от занаятите , а редовете знаеш ли какво дават ? Няма да разяснявам , защо не обърна внимание по - долу какво съм писал ? Отново отговаряте за това за което искате . Това предполагам ядосва много играчи включително и мен . Колеги от екипа който ръководи и помага на играчите не си върши работата добре . Всеки го знае и вие и ние , но няма какво да направим . Това не е отворена дискусия че да решим проблема . Искам да изкажа огромното си разочарование за пореден път се справихте блестящо да ни развалите кефа с поредния """""""ЯК"""""" куест. А дали може да се направи нещо , то е ясно че не . Лек ден!

sisi_buki likes this.
  4. sabchooo

sabchooo Велик майстор

:pАааа ,не !!! Боза,боза ама е голям адреналина ей- направо е гориво в кръвтаxD. Та да си разкажа аз - значи след голям зор за дебнене на изкачащи успях да си врътна една обикновена примамка. Такаааа и след това започна екшъна - закачам на куката, силно замятане значи , взиране в плувката, усещам дръпване,засичам я и хоп КЕФ - златната рибка. И тя ми вика пусни ме ще ти изпълня едно желание.Пускам я и тя за благодарност ми дава една яка премиум захранка. Викам си щом златната ми дава премиум захранка , значи като я метна ще уловя поне кит. Да ,ама не. Мятам я , чакам и хоп дръпване.Другите рибари стават прави да видят какво ли ще излезе с тая примамка. Вадя и кво да видя малката рибка. И тя наглата ми се прави на ЗЛАТНА. Вика ми пусни ме ще ти изпълня желание-погледни си в живарника да видиш , че съм ти петата малка рибка. Пуснах я и тя наистина ми дава награда - цели два броя дървесна тор. Бягам значи с чувалчетата към гората и хоп торя две дървета секвои. Чакам и що да видя и от двете изпълзява червей. Хоп в буркана за червеи и бягам пак до вира и кво да видя откраднали ми спининга.:cry:.Ха сега ми кажи не е ли гориво в кръвта тоя куестxDxDxDxDxD
    П.П. След като вече нямам въдица,взех че подарих червеите от секвоите на съседите въдичари.xDxDxDxDxDxD

Last edited: Jul 4, 2015
  5. Кобрелия

Въпроса ти е свързан с бонусите и аз ти отговарям за тях. За редовете, които не всеки ги има, са всъщност един, давайки повече изкачащи инструменти на фермата и един, който дава такива за острова. Другото, свързано с изкачащите са купите и харитата. И от тях не всеки има... А това, че не съм коментирала какво си писал по-долу не означава, че не съм вникнала в съдържанието. В общи линии съм съгласна с повечето, което си казал, коментирах това, което се разминава - бонуси и изкачащи. Ръководството не е в нашите ръце.

6. [gabi]04

[gabi]04 Младши експерт

На ПИТ ще менкаме ти ще ми дадеш" Езерно чудовище",а аз "Най-добри приятели"

7. nik76112

nik76112 Напреднал

Има сделкаxD, остава да дочакаме ПИТxD:p.

[gabi]04 likes this.
  8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

И аз май ще съм на опашката за "Най-добри приятели" - пъне се, представете си. Но доста други неща улових, продължавам да ловя. Вложените усилия - почти никакви. Споменах вече, че личната си стъкмистика ще я постна на края, нали самата игра ми брои уловените риби, от мен само помненето на наградите :p. Недоволна от евента - определено не, държи ме на нокти. Недоволна единствено от количеството перца, можеше да са повечко, с всичко друго се справям по-успешно. Взети до момента 68 награди от 186 риби. И да спомена нещо, което много ми хареса - спечелените сандъци си стоят в менюто, в консумативите, т.е. трупат се за момент, в който ще са необходими нови инструменти, все някой от тях ще изскочи. И отгледах огромно количество пернати, май никога не съм имала в плевнята толкова много животинки от един вид (изключвам кукувиците).
    Наслука, фермерчета!

tanyamery likes this.
  9. снукърʁбг

снукърʁбг Стажант

Ама пък интервала на клавиатурата как го уцелвам, а? :p

xDxDxD

Аз успях да хвана цъкалките на сателитки по няколко пъти но с премиум захранките и почти нямаше цаца. Мисля че са го пооправили малко шанса от тях.

xari_myri and -sindi9- like this.
  10. Dila1111

Dila1111 Обитател

Аз попитах, но не видях няколй да ми е отговорил, само при мен ли е това чудо на ден по най-много до 4 перца да получавам от обиране на всички полета (като съм с полета за посеви най-малките и с дългорастящи ) ......Иначе ми изпращат приятели, но не стигат за нищо, горе -долу 20ти примамки съм изиграла....па, може и по-малко да са ?! И вие ли имате проблем с перцата ? и дотук от началото по колко успяхте да изиграете ?

11. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Относно "Най-добри приятели" - имам 2 излишни (към момента), така че можем да менкаме, щото аз другите ги нямам и без това.:)
    И един лаишки въпрос - как и къде гледаш колко броя риби и награди си взела?

12. снукърʁбг

снукърʁбг Стажант

Перцата изскачат САМО от оборите и някои производства.

Торнадо73 and xari_myri like this.
  13. Dila1111

Dila1111 Обитател

Хахахахаха, това сега разбирам, че само от обори, тогава още по-зле ! Още по-голяма прецакня !
    Като чета горе, че някой има спелени вече 68 награди, хайде да сметнем какво се случва, аз имам на едно поле изцяло полета и 2 обора, на острова и обори и полета, а на останалите 2 само обори, производства и дървета, никаква логика

14. daskalov64

daskalov64 Стажант

След 5 години в играта и мнооооооооооооооооого чуто и видяно, най-отговорно заявявам - ТЕ НЕМА ТАКАВА ПРОСТОТИЯ КАТО ТОЗИ ЕВЕНТ. И не е въпроса какво изкача и как печелиш на "тото". Просто концепцията и изпълнението е за оценка "-2", защото "2" е все пак положително число.

15. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Бройката риби се вижда ето тук (задържаш курсора на мишката някъде в очертаното с червено):
    По този начин за всеки вид риба. А наградите си ги драсвам на една хартишка.

Три полета с обори гъски и половин баха с каквото се намира от първия час на куеста. Някъде в началото на темата писах как ще наобразувам червеи и че ще се "трудя" само за перца. Перца от подаръци - само в рамките на 20-те подаръка. Е, да, има и една подробност - имам възможност да цъкам и през деня, не само сутрин и вечер.

Last edited: Jul 3, 2015
    [[Fermerkaa]] likes this.
  16. Dila1111

Dila1111 Обитател

В рамките на този куест и аз имам възможност да влизам и през деня, даже повече да обирам оборите (уж за перца), защото пускам дългорастящи, поради не разбирането ми кое от кое излиза...Ама файда никаква

17. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Мерси много, не бях забелязала. Отивам да си броя рибите. :)
    И да готвя рибена чорба. Мммммм завиждайте ми, че вече почна много хубаво да мирише! :p

18. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

другите ти глупости няма да ти ги показвам;)xD
    пп туй го забравих стр 4 пост61
    Мале, валеж от зъбни колела и гумени червеи имаше при мен - колкото едното, толкова и другото. Отивам да ловна първите рибки. От 3 полета гъски 38 изкуствени перца.
    И успешен улов на всички рибари!

Last edited: Jul 3, 2015
    Valkaaa76 and pif4o335 like this.
  19. kle71985

kle71985 Активен автор

моля за подарък изкуствени перца благодаря предварително

20. Кобрелия

bubolina8 likes this.