Дискусия:За риба!

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Каспаретка, Jun 26, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. 0246

0246 Обитател

Аз имам над 850 бр., но все пак сме зависими и от другите изскачащи, нали ;)

И имам предложение - да започнем да играем за ъпгрейди на съществуващите небесни редове. В началото идеята беше конструктивна и внесе приятно разнообразие, но положението вече започва да излиза от контрол. Аз имам 22 страници редове o_O и дори не съм играла за всички възможни от последните куестове.

Last edited: Jun 26, 2015
  2. desi232

desi232 Посланик

на мен много малко ми изкачат машинна част

3. anych

anych Младши експерт

Интересен и разнообразен е куста, на мен ми харесва. Ще се правим на рибари :D Наистина се искат прекалено много машинна част, но поне се надявам наистина да изскача повечко. Аз имам 300бр., не е много, но не е и малко. Лошото е, че всичко е изскачащо. Докъдето я докарам - до там :)

4. sahara83

sahara83 Познавач

Аз имам към 600 части и т. като си действам бавно и славно имам да отварям още доста сандъци от постоянните куестове ,така че ще изкарам и още ако се наложи.Като минеш 80 ниво, а аз съм 86 всичко става по лесно.:)

черешка likes this.
  5. crazyfreak82

crazyfreak82 Младши експерт

Едно нещо не разбрах-КАКВА е разликата ако се използва обикновена стръв,а не премиум???????????????????????????????

MARV3000 likes this.
  6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

7. MARV3000

MARV3000 Ветеран

Така, а кой ще каже в обори влизат ли производства, или не!

8. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

За сега - не.

9. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Загледайте се в скоростта на движението на кръга при двата вида примамки:

[​IMG]....................[​IMG]

Famine, [[Fermerkaa]] and MARV3000 like this.
  10. desi232

desi232 Посланик

едната е по бавна

черешка likes this.
  11. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Да, по- бавно се движи кръга на премиум стръвта. Шансовете да получиш по-добър улов с премиум стръв е по- голяма. След като машинните части участват като елемент от евента изкачането им ще е завишено

черешка, Valkaaa76 and desi232 like this.
  12. desi232

desi232 Посланик

дано да е така

13. kalimaj111

kalimaj111 Прохождащ

цъкалките само от Златиста пъстърва ли ще се падат:(

14. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Оффф, това можеше да го видя преди да напляскам само производства, нали?! :sleepy: Както и да е. Имам малко над 1100 машинни части, но все пак и ще се подаряват (доколкото разбрах). Дано и изкачащите да са на ниво, та да уловим все някой рибок.

черешка likes this.
  15. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Третата да, втората е и от дъгова пъстърва, а първата и от костур (в таблицата са посочени най-отдолу на всяка риба).

16. kristi_ok

kristi_ok Стажант

ако спира както спира колелото си е само набутване а на късмета да се разчита само си е простотия. поне само с машините части ще се бабутаме

черешка, -niksan- and MARV3000 like this.
  17. xari_myri

xari_myri Ветеран

намен лично куеста ми харесва,а наи много ми допада че няма дасе садят хиляди броики:):)мяташ си въдичката иси ловиш рибки:music::music:

18. -niksan-

-niksan- Обсебен

Взимаме палатката кануто и на балкана за лов за костур и пъстърви,ама сега не е ли забранена пъстървата заради хайвера.

sinsi88, desi232 and черешка like this.
  19. _Gem_

_Gem_ Младши експерт

Да, даже е много добре, като сложиш и мармалади.

При мен най-много предмети изскачат от сеене, по-малко от дървета и най-малко от обори (купите са дървото).
    При вас как е?

20. -niksan-

-niksan- Обсебен

На малки полета сеене на бавно растящ над 18 часа,на острова дървета само и купите на дървото изпълнени до 15 процента двете.Дава ми изскачащи над 135-140 бройки на първо обиране при започване на задачата.

sinsi88, черешка and Valkaaa76 like this.