Дискусия:За риба!

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Каспаретка, Jun 26, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Иха ама колко ми е добре не играя тъпия куест не се главоболя и съпричастно ви чета мъките,хехехее

desi232 likes this.
  2. -niksan-

-niksan- Обсебен

тази сутрин хванах риба,но рибата си остана в езерото и не изписа какво съм хванал, моля за проверка ID6553589

sinsi88 and черешка like this.
  3. baiete

baiete Болярин

Днес от 16 опита с обикновена захранка 6 венеца , 2 стръка и 2 цъкалки рибно забавление другото пълнеж . А вчера 2 цъкалки от реда остава ми само езерно чудовище да запълня реда . Успех и наслука ;) .

4. mianst

mianst Стажант

Това наистина е най-тъпия куест който съм играла.На 91 ниво съм.Наградите ми днес бяха 8 тор ,5 венеца от най-горната риба.Това си е жива подигравка.

sisi_buki, desi232 and MARV3000 like this.
  5. anito_19

anito_19 Стажант

знам че тук не е мястото но на острова ми изчезнаха банани имах 39 отворих дървото личи и останах с пет банана,а дървото струва 24 банана ID: 49791099

6. elei52

elei52 Кандидат за признание

Отвратително, кръговете попаднали на едно и също място - веднаж ми дава много добре, друг път отлично се справи. Не трябва ли на едно и също място да дава еднакви резултати, а веднаж почти в най-вътрешно положение ми даде фантастично. по-тъп и непоследователен куест досега не съм играла на 92 ниво съм и съжалявам, че изобщо го започнах. Все още не съм спечелила нито една цъкалка за реда и вече не се и надявам!

7. sisi_buki

sisi_buki Стажант

Пълна излагация с този куест. Двата кръга съвпадат, но всеки път е различна риба. Нямам нито една цъкалка. Само ми се паднаха два загадъчни обора "Лира", от които имах оранжев кокошарник и жълт козарник, а съм 86 ниво. -_-

8. sashka_9800

sashka_9800 Активен автор

И при мен е така с перцата и червеите

9. katrinkara

katrinkara Напреднал

При мен същата работа кръговете съвпадат или не аз все дребни рибки хващам и все некви мижави точки а за цъкалк..ите мога само да си мечтая

nefertiti, MARV3000 and sisi_buki like this.
  10. _Gem_

_Gem_ Младши експерт

Бях сложила на полетата много производства, но след като прочетох в английското инфо, че от производства не падали перца, а само от оборите, ги махнах.
    Сега се надявам да падат повече перца, че и моите се изчерпаха, а още нищо съществено не съм хванала. :mad:

Трябват ми цъкалките за реда и ако здраво не отвъртят крана изскачащите, ще се съглася с мнението по-нагоре, че този евент, който смятах, че ще е приятен и вълнуващ, е пълна подигравка с играчите.

nefertiti, MARV3000 and kakadraka like this.
  11. kazmin_tamara

kazmin_tamara Напреднал

спечелих 5 загадъчни стръка и 2 обора и след 5 часа "голяма радост" - ххл лимон, слива, бъз, орех, бук и 2 обора катерици! че аз тези /особено дърветата/ ги имам - на 91 ниво съм! печеля два пъти най-хубавата риба и какво- венци и двата пъти! големи гадости! скоро не бяха ни "радвали" с такива големи награди; на другите куестове поне беше ясно какво ще получиш.
    успех на всички!

nefertiti, MARV3000 and FrozenKiss like this.
  12. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

последният ти риболов е записан от снощи - 2015-07-01 22:40:45h

13. rusalkatry

rusalkatry Стажант

досега колко пъти вече хвърлях около 40 пъти само точки за бахама и едва днес ми даде стикера имаше някаква супер храна и това е. За толкова години имам много не довършени куестове, ама този бие всички рекорди по глупост:mad:.
    Между другото забелязах че от бобрите ХХЛ падат добри броики перца.

Last edited: Jul 2, 2015
  14. снукърʁбг

снукърʁбг Стажант

Това е най-гадният куест откакто съществува тази игра! :mad: И с всичката си наглост ни пускат разпродажби... Играчите - кучета ги яли! Нито едно официално за толкова бъгове, оплаквания и недоволство, ама разпродажбите си вървят. :mad:>:(

15. TigarcetoSpas

TigarcetoSpas Прохождащ

Кажете, моля, ако двата кръга се препокрията- тава какъв улов е?

16. tani1980

tani1980 Полубог

Какъвто дойде, обикновено дребен за жалост. Мерниците още не са оправени

17. Amelia

Amelia Прохождащ

Мирише ми на бонускодче за поне 300 перца и 300 червейчета 8).

И не само. Админите, моля пратете това предложение, че иначе оправия няма!

18. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

нали се сещаш кой не мой да спи и си чеше Д-ту,хехее

19. cveti762

cveti762 Стажант

Обрах си фермата тази сутрин като използвах един пролетен венец за 30% повече точки и от 4 полета пълни с обори, дървета и полета насадени с карамфили получих 22 перца общо. Просто приказка.

20. xari_myri

xari_myri Ветеран

e какво нему харесваш на куеста,сега като си слаб рибар итие крив мерника несе оплакваи:p:p

fermer4eto77 likes this.