Дискусия:За риба!

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Каспаретка на 26.6.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. lubomira2005

lubomira2005 Стажант

К
    И при мен е така, затова започнах да се чудя върху кой неподвижен кръг трябва да спре пулсиращия ???

2. tani1980

tani1980 Полубог

Смоуки, много благодаря.

3. ili12341

ili12341 Стажант

Голям смях...значи не че аз не съм разбрала-целиш кръга, уцелваш го и айдееееее...в канала!!! Аз хубаво не бях влизала в играта почти месец-сега се ядосвам на себе си, че се хванах като голяма риба на тази палячовщина!!!

MARV3000 харесва това.
  4. Kalina_A

Kalina_A Активен автор

Абе като замисъл и на мен ми харесваше. Мислех, че ще е като Удари лукас и ще е въпрос на точен мерник. Ей тогава щяхме всички да се изкефим максимално. Ама то се оказа, че няма никакво значение с какво ловиш, какво целиш - в крайна сметка наградите са ти под въпрос. За мен ей това им е най-голямата грешка в тоя евент. С изскачащите повечето знаем как да се справим.

черешка, MARV3000 и Valkaaa76 харесват това.
  5. adibobi

adibobi Напреднал

хей, не се ядосвайте за глупости, играя го ей така, колкото толкова xD според мен няма никакво значение как си улучил пулсиращия кръг, тя системата си знаеxD каква награда да ти дадеxD Само ме е яд защо на всички дадоха тоя ред, трябваше и той да е на случаен принципxD, сега ще си стои празен xDxDxD иначе наградите не са съвсем лоши :p а пък със тоззи евент ще си набавя доста животни, че от една година много ги бях занемарилаxD все от пазараxD

черешка, MARV3000 и anych харесват това.
  6. anych

anych Младши експерт

Днес улова започва добре. От 3 обикновена стръв - 2 златни рибки и хванах 2 цъкалки, остана ми още една само :) И двата пъти кръга ми се разминаваше - подвижния кръг е видимо по-навътре. Вече там ще се целя и предната златна рибка я хванах по-същия начин, въпреки че вече започвам да си мисля, че няма значение каква е стръвта и къде целиш, мисля си че просто е на случаен принцип каква риба ти се пада.

sinsi88, черешка и MARV3000 харесват това.
  7. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

то хубаво ми благодариш, ама това е инфо от 29 юни, от 30 демек вчера, калина го е написала:)а кобрелия чака инфо:eek:кво чака, де го чака, не знамo_O уж инфото са пуска по едно и също време за всичкиo_O

MARV3000 харесва това.
  8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

И наслука!​

MARV3000, ka-linka и [[Fermerkaa]] харесват това.
  9. raycheva75

raycheva75 Младши експерт

Наистина този куест е подигравка с нас. За втори път ми се пада езерно чудовище:mad:.
    Другите цъкалки въобще ще се паднат ли?????????

черешка харесва това.
  10. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

чакам, драга ми официално инфо. Не мога да си го изсмуча от пръстите, за да те задоволя:)

По мои наблюдения няма никакво значение нито кръга, нито дали ще го улучиш, дали ще е отвън или отвътре пулсиращия, дава ти каквото то си избере.
    Възможно е според броя улов да се пускат и декорациите за облаците и накрая, който е ловил повече да спечели и трите декорации... Всичко е проценти и числа.

pipi харесва това.
  11. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

ам вземи уроци от колегите си:p
    и по мои

MARV3000 и GYUJ8 харесват това.
  12. Кобрелия

ми вземи и ти от колегите си:p

13. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

мило, аз туй правя xDпиша, мрънкам, искам:p;)от мен смукане не са искаxD;)въй оспамихме:oops:ай маам са, че съм в настроение за лензене ще са скъса парцала:oops:

MARV3000 и GYUJ8 харесват това.
  14. Кобрелия

едва ли ще чакам ти да ми кажеш да предам за съществуващ проблем. То твойто мрънкане е хронично...
    За вчерашните оплаквания е предадено. Ще видим и днес ако има такива, ще изпратим отново съобщение за продължаващ проблем.
    Засега един съвет от БП:
    "Моля играчите да изчистят кеша на флаша, на браузъра, тогава да се логнат наново в играта....."

15. Dila1111

Dila1111 Обитател

Аз още в началото установих, че не е посочен правилния кръг , на който трябва да се спре хахахахаха, но сега сериозно само аз ли имам проблем с перцата, то на ден най-много по 5 стръв мога да направя, никакви не изкачат тези перца ??? При вас как е ?

MARV3000 харесва това.
  16. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Тцтцтц отървах екшъна то куест няма кто хората ма барем малко женски кеч да погледам,кто са сдавите посли да ма викните да подвиквам ей ,хехехее

17. _Gem_

_Gem_ Младши експерт

Пак по толкова стръв, но заради червеите. :mad:
    Перца имам, да ви раздавам.

MARV3000 харесва това.
  18. fogli66

fogli66 Стажант

само аз ли страдам от хроничен недоимък на перца?цял ден чакам пет да прелетят та да хвана неква цаца

19. -niksan-

-niksan- Обсебен

Аз за да мина от раз едно ниво на острова трябва да спечеля 2 милиона от някоя риба,де този късмет да имамxDxDxD

sinsi88, черешка и MARV3000 харесват това.
  20. staneli

staneli Старши болярин

Реда е запълнен - чак да не повярва човек, а от кутиите - 1 еликсир и 1 сол. Езерното чудовище и рибното забавление ми се повтарят - всички уловени от златната риба с обикновена примамка. Само два пъти лових с премиум, ама като видях, че е все тая с какво се примамват, преминах на обикновената. До сега интересните неща, които ми се паднаха са 3 броя майстор строител, 250 000 то, сандъци 6 XXL, 2 XL, 6 ямч, другото не си заслужава да се спомене.

Силвия, MARV3000 и снукърʁбг харесват това.