Дискусия:За риба!

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Каспаретка на 26.6.15.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. sashka_9800

sashka_9800 Активен автор

За съжаление и при мен е така, перцата са мноооого малко:(:(:(

2. desi232

desi232 Посланик

то па няма нищо интересно в този евент,пълна простотия,това е по интересно

3. milkoga1

milkoga1 Господар

Няма кой да отговори на този въпрос,явно.Относно кирливите ризи,по скоро чесане на езици xD

пионерче, -фермер-, миш-маш и 5 други харесват това.
  4. sashka_9800

sashka_9800 Активен автор

Уловът е прекрасен - ред в небесната градина :D, 5 загадъчни стръкчета :D/ но 1 японска вишна, 1 елха , 1 лимон XL, 1 лимон XXL, 1 бъз XXL:mad:/, 2 загадъчни обора , но тях ще видя утре, дано имам късмет:)

5. Kalina_A

Kalina_A Активен автор

Аз надникнах и това, което видях е, че са писали, че са отстранили бъга с визуализирането на наградите, както и някакъв бъг с водата, и че са добавили машинните части към безплатните подаръци. Иначе като гледах темата с мненията на играчите, е същото като при нас. Масово оплаквания, искат отговори, админите се чудят какво да им кажат. Видях и че им припомнят за фарса с евента за рождения ден и че пак се повтаря xD

MARV3000, bayVasil и Торнадо73 харесват това.
  6. tani1980

tani1980 Полубог

Олеее и сценарият готов. Тя да вземе да го излъже трола и да го прати да лови рибата на БП от куеста. Той може да се окаже кадемлия.

Kalina_A, много благодаря. Поне сме на едно мнение с техните играчи.

bayVasil, Kalina_A и milkoga1 харесват това.
  7. шушумушу

шушумушу Прохождащ

Ей , какво става с тия розови червеи ? Е то бива то може ама как от обирането на 50 дървета ще се паднат 4 или 5 червея ?
    Немам нерви , приключвам с това чудо на чудесата :wuerg:

MARV3000, pipi и desi232 харесват това.
  8. desi232

desi232 Посланик

това ли ти е ника в играта,за да ти изпратя червей

9. tani1980

tani1980 Полубог

Имам един свободен подарък, на някой да му трябва?

Да не остане зян, че БП ще си го вземат обратно. Няма да е лошо да ги направят с натрупване, подаръците дето не са пратени.

desi232 харесва това.
  10. desi232

desi232 Посланик

и къде ще им излезе краят,нали после няма да може да взиммат парички за лг

11. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

в чата и в нощни птици

можете да си лафите на спокойствие, а който иска ще ви е публика...

Kalina_A харесва това.
  12. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

няма нужда от проверка, тя няма да докаже нищо.
    Ако можеш да съобразиш посевите или оборите си така, че да има някакаъв баланс между пера и червеи, ще си върха, но като цяло положението с падащите предмети е меко казано отчайващо. Иначе на мен лично евентът като замисъл и изпълнение ми харесва /мое лично мнение/, но ... голяма криза на червеи и пера

sashka_9800 харесва това.
  13. sisi_buki

sisi_buki Стажант

По-добре отколкото 4 супер храна :)

14. rumi74

rumi74 Подрастващ автор

благодаря ,поне стана ясно какво да правя,много благодаря и лека вечер

15. bim177

bim177 Обитател

търся като подарък изкуствени перца , помогнете ви при възможност. Благодаря предварително

16. katrinkara

katrinkara Напреднал

Е и аз да се "похваля" само ТО и то некви мижави..:mad:

17. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

като цяло са пищи за едно и също, като при нас, изскачащи, мерник, загуба но то за нищо и тн, но и техническите им известия са пъни с инфо къде какво е забелязано при бутони в занаяти, вода, подаръци при ментор системи липсата на инфо при наградите и други, кое е отстранено по кое са работи :)

Kalina_A и Valkaaa76 харесват това.
  18. orakyl80

orakyl80 Прохождащ

На кой от двата неподвижни кръга трябва да спре?

19. sahara83

sahara83 Познавач

Е днес от първия път 250 000 :Dбахамски точки минах цяло ниво от раз и вчера бахамски точки ако не друго поне си отворих статуята на хибискуса.

черешка харесва това.
  20. ПЕПО1226

ПЕПО1226 Стажант

Не знам какво означава добър улов според БП,но до сега колкото пъти уцеля неподвижния кръг получавам обикновенна риба .За сметка на това на няколко пъти бях неточен и получих златна риба .Та въпроса ми е какъв е смисъла да целиш"десятката" след като на неточни стрелби дават по добър улов

sashka_9800 и MARV3000 харесват това.