Дискусия: За риба II

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Jan 15, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. desi232

desi232 Посланик

аз съм стигнала до 3 ниво на мармалада и въобще не ми се занимава да произвеждам

2. -Защо-

-Защо- Напреднал

От доста време пазара е служебен,каквото е повече се прибира,каквото е малко се пуска.Може би беше реален преди 2-3 години.

3. milkoga1

milkoga1 Господар

А,това не мога да кажа,може и така да е,може и да не е.

georgiev likes this.
  4. .ФермерБГ.

.ФермерБГ. Стажант

Здравейте, моля за помощ! Ако може да ми изпратите изкуствени перца, защото от тях имам само две, а рибарска кукичка и метален диск имам много, не знам защо, но като обирам полетата ми изкачат само кукички и метални дискове, а от изкуствените перца не ми изкачат... Моля за помощ :) :) :)

5. desi232

desi232 Посланик

перцата изкачат от оборите

Торнадо73 likes this.
  6. maurika

maurika Активен автор

Да напълни си полетата с обори и да са перушинести струвами се пускат повечко перца:) :) снощи прочетох този съвет та реших да пробвам е не е кой знае какво но днес съм ммааалко по добре:) ;)може да успея да събера за две цъкалки пък третата на следващият пит:)

7. milkoga1

milkoga1 Господар

Моя опит-само дървета и обори и всичките ми изкачащи са еднакво разпределени.

georgiev and desi232 like this.
  8. The.Farm

The.Farm Болярин

Не си губи времето с луксозните примамки, нито с премиума... за една луксозна правиш 3.5 обикновени, а за 2 луксозни цели 7 обикновени. Е-ее, ще каже някой, ама нали луксозната дава по 3 риби, а обикновената само по една, не е ли едно и също. НЕ, не е! Ако с луксозната, имаш само един изтрел, не уцелиш (за кво са ти три октопода да те питам), то с обикновената са цели 3. И само остава да си настроиш мерника да цели точно, ама точно в оранжевия кръг, никъде отвън. Скъсах ги марлините така.

И никакви таблети и тъч скрийнове, само добрата стара мишка иначе не става.

MARV3000 and desi232 like this.
  9. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Тук съм улучила, само обикновени правя и аз се целя в оранжавия кръг, но не винаги ми дава големи риби, там ми е проблемаааа.

10. Garfield_72

Garfield_72 Стажант

Не винаги се получава, дори и да уцелиш точно оранжевия кръг. Понякога се случва да не го уцеля, а пък ми дава най-високата. Просто, колкото по-точно е, толкова по-голям е шанса... Но пак няма гаранция...

11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

И при луксозните примамки като нацелиш точно не може да ти даде скумрия, в най-лошия случай ще бъде риба балон. На това издание на риболова ловя само с луксозни и премиум, и то премиум правя като нямам търпение да се пръкнат следващите перца.
    От вчера насам (уж приключих сезона) направих 804 монети.
    А иначе до момента уловени 38 марлина, 48 октопода, 61 риба балон, 26 риба папагал, 8 омара, 0 скумрии. (Бройките се виждат като се задържи мишката върху лентата между изображението на рибата и количеството монети за дадения вид). Тази сутрин ми беше "каръшка", почти само риби балони, снощи бройките марлини и риби балони бяха почти еднакви, а най-много бяха октоподите.

Last edited: Jan 20, 2016
    .water. and MARV3000 like this.
  12. bayVasil

bayVasil Знаменитост

Аз сега ги пробвах с 11 луксозни, от тях нацелих 10 в оранжевия кръг и получих 4 пъти марлини, 2 пъти октоподи, 2 пъти балони и 2 папагали а едната е засилих в нищото и ми даде октоподи. Мерника си е същия като от миналия евент, може би ще го оправят след още 7-8 евента;)

Наслука на всички!

MARV3000 likes this.
  13. .ФермерБГ.

.ФермерБГ. Стажант

Да, но ако си направя всичките полета в обори, ще изгубя много точки... за това не ми се изкарват :)

14. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

От кои точки ще загубиш?
    desi232 е права.
    Независимо от кои примамки правиш, трябват ти от всички видове изскачащи. Щом досега си събрал/а дискове и кукички, сега трябва да събереш и перца. Само с подаръци няма да стане.
    Сложи обори, които да можеш 2 пъти на ден да обираш.

desi232 likes this.
  15. kosdas

kosdas Анализатор

или аз неставам за рибар или таз игра ме мрази не останаха раци в морето поне за салата от мен
    тоз куест ще си го играя на пит

bayVasil likes this.
  16. .water.

.water. Обсебен

Муши е права ловя само с луксозни и ако не ми стигат перцата правя една две премиум закрих сезона взех и стръкчетата супер тор и супер храна и останаха за сега 645 парички .Наслука колеги;)

17. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Днес рибата явно замръзна, при -8 какво да хванешxDxDxD.

[[Fermerkaa]] likes this.
  18. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Мхм, чувствам се като кумчо вълчо (като ми свършат перцата) дето си топнал опашката в дупката в леда.xD:pxD

Кобрелия likes this.
  19. riomde

riomde Активен автор

Внимавай, опасно еxD, къде да бяха нещата като в приказките, малко трудно ми се вижда вземането на цъкалките, но ще чакаме ПиТxDxDxD.

[[Fermerkaa]] likes this.
  20. raycheva75

raycheva75 Младши експерт

Аз лично не мога да се оплача. Остана ми само да събера 200 звездички за едната цъкалка и съм готова. Всичко горница ще е добре дошло за да взема и горница от другите цъкалките.
    Аз правя предимно премиум примамки и с останалите правя луксозни примамки. Доволна съм от улова. А за тези които мрънкат явно не си правят стратегията правилно. Аз имам две пълни полета с животни, едното мие само с дървета ххл, а на бахамите са само дървета и растения и да си кажа честно изскачащите са почти по равно.

xari_myri likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.