Дискусия: За риба II

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Jan 15, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Хаха, вярно! До сега не се бях замисляла, щото не се занимавам с печива, та не съм си давала зор и по унгарско време ;) (пък и от колелото отдавна свалиха читавите награди :() Ама тука БП съвсем са омармаладили положението xD

ПП: Вземай, Торнадо голямата кошница и на пазар! :p

2. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Еми жалко късно видях инак да им таковам и евента.....:mad:
    Остъй кво мой я свърши оня Тъмния,дето вика Васко ако купувам и сиропът и дам за самата палачинка продукти....ми то по хубуу си я купя направо :)Надявам се уважаемите администратори да запитат все пак у швабско таз рецепта що се предлага у тоз и вид,да бяха пуснали и рецепта за сироп поне :mad:

Last edited: Jan 19, 2016
    desi232 likes this.
  3. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Само дето кашата (с преплитането на занаятите) са я забъркали още преди "новата ера"! ;)

4. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Тъй ми тя и рецептата за палачинки се печелеше от куест,значи нея я повтарят па за сиропът не.....а да обяснят що им е на играчи не спечелили тогава сиропът или да не говорим за нови играчи който тепърва започват със....една безполезна рецепта :)

[[Fermerkaa]] likes this.
  5. -Youstink-

-Youstink- Подрастващ автор

Перцата нещо не щат да се появяват, но и така пак съм си добре. Играя за старите цъкалки, щото тогава не бях влизал в играта по него време и взех Рибно забавление и Най-добри приятели вече. Имам 75 монетки, надявам се до петък да съм събрал целия ред в небесната градина и събота и неделя да играя за другите неща, защото и от там има неща, които ми трябват. Улова не е чак толкова лош, доволен съм. :)

6. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

И аз съм същия проблем, та а дано БП се сетят и да дадат рецептата за сиропа като награда за някой следващ ивент.
    (Ама да не бързат много щото трябва да си отворя "мармалададжийницата").:p

desi232 likes this.
  7. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Бъркаш!!!Без никакъв обор за 12 минути си правиш 21 пера.За по-малко от час правиш 84.Същото е и за дисковете.Въпрос на желание,време,лудост,инат......психологичен проблем на тема риболов!Та бил той и виртуаленxD

8. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Едва ли ще се сетят че са се оакали за пореден път,ще помоля все пак някой от БГ екипът да вземе отношение и да запита защо ни пробутват половинчати неща.????????

mell and [[Fermerkaa]] like this.
  9. maurika

maurika Активен автор

Добро утро и аз бях насала много рози изкарах и всички ххl о много обори всичко което чета пускам в действие е няма си харита ,днес изкарах много пернати да видим и на полетата тикви от бахамата от слонарниците взех перца сложих още и това ще пробвам ,а за харито почти си го изцъках остана ми мъничко на другият рвнцо се надявам да го взема:) :) е лек ден на всички и на слука:) :)

tani1980 likes this.
  10. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

казах ти, че не ти трябва;)с Лангош с малини е същата работа;)

https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/празник-на-унгария-2-ра-част.2302/

ама ти си стара къща поогледай се в сладкаря

11. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Стигнах до извода, че БП иска да оскубе нашите пера:mad:, но такива като мен, дето са се пооскубали отдавна, трудно ще стигнат до реда с цъкалките:mad:.

desi232 likes this.
  12. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Щом казваш......
    Съгласно инфото перца излизат само от обори/производства/подаръци и вълшебното дърво.

13. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Хехе...и там са каращисали работата, ама на мен малиновия лангош не ми е вкусен! :p

Попрочети между редовете де! ;)

14. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

xDабе васе, на мен лудостта не ми е чужда:oops::pма чак толкоз с бурята алъш вериш да правя не еxD

bayVasil likes this.
  15. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Да де 20 подаръка + 1 от дървото, ама на ден. А не през час. А с лалота и пари всеки знае ... :p

joujoujouj likes this.
  16. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

е има и платени подаръци де;)

17. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

тъй де - за лалота.
    Къде е тръпката? :p

18. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

тръпката е в безплатния обядxD

19. plamen_bayrakov

plamen_bayrakov Активен автор

много зле е работата с тез перца
    нещо да направят по въпроса
    каква ми е файдата,че имам от другите съставки
    три дена обори и дървета,и растения,а не мога и десет примамки да направя

20. tani1980

tani1980 Полубог

Днес набучках тайнствените по полетата, че вчера забравих.Дано излезе нещо читаво.

Thread Status:
Not open for further replies.