Дискусия: За риба II

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Jan 15, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Аз улових 128 куки и 128 диска от първото обиране,да видим ще има ли резачка за перцата :)

Annabelx likes this.
  2. maurika

maurika Активен автор

Браво:)

3. dvdd

dvdd Младши експерт

Офф ама и аз съм една овца :p Благодаря за просветлението ;)

4. terminatora78

terminatora78 Активен автор

как точно си ги направил толкова много може ли да уточните

5. milkoga1

milkoga1 Господар

Хаха,не очаквай обяснение от вихър....;)

georgiev likes this.
  6. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Разбира се 3 полета с секвой и 50 харита + отворени на макс купи на дървото и....воола :)

7. zorro58

zorro58 Главен болярин

е аз имам 147 куки и 148 диска от първо обиране , без харита , ама перцата са орязани много, пригответе си паричките

8. terminatora78

terminatora78 Активен автор

купите са ми почти пълни кравайчето го нямам сигурно само от търговията мога да го имам и секвоите ги имам не толкова много малко по малко

9. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

туй от колко полетаxD аз по бахамите имам само цъкалки:)

zorro58 likes this.
  10. zorro58

zorro58 Главен болярин

на бахамите само едно поле с дървета, другото е цъкалки, две полета секвои, горската с обори

11. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Поради многото играчи ползващи мигновено поникване а оттам и получаване на необходимите изкачащи за минути господата от БП нали са мноо умни и алчни да им купуваме кошничките започнаха да измислят изкачащи от дървета и обори,човешката лакомия какво ли не прави :)

desi232, velislav and olinka_90 like this.
  12. dnids

dnids Младши експерт

моля за перца

nik dnids

13. mell

mell Редовен

Моля, БП коригирайте си изскачащите! Не е реално от цяло поле с розови обори да имам само 5 броя перце, а от всички дървета XXL /които са между оборите/ само 1 диск и 2 куки.
    На Бахама от 2 обора панди дава по 1 перце, т.е. около 20 на обиране, но положението с дисковете и купите и там е плачевно!

MARV3000 likes this.
  14. kle71985

kle71985 Активен автор

аз сам на са6тото мнение моля БП коригираите си изка4а6тите от 2 полета с рози 1 с обори ис мн дарвета това е вав фермата и 2 полета с 4аи на острова и мн дарвета само 4-5 перца то направо да се отказваме от куеста е работата

ps; моля за перца

nik kle71985

15. velislav

velislav Стажант

Много моля за перца.
    nik finciii

16. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Изскачащите при мен са долу горе добре. Нямам харита, но купите ми са на макс.
    Обаче излиза, че колкото по-неточно се целиш толкова по-добра риба хващаш. xD

MARV3000 likes this.
  17. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

И при мен перцата са най-малко, но не съм наясно как да хващам големи риби, моля рибарите да обяснят, че ще се прибера с празни ръцеxD.

18. raycheva75

raycheva75 Младши експерт

Хора вие с какви примамки хващате рибите?

19. Annabelx

Annabelx Велик майстор

Моля,изпратете ми малко перца.

20. nik76112

nik76112 Напреднал

С 22 обикновени примамки-130 парички, но точността няма значение:mad:, 3 пъти улучих едно и също място и все различни риби ми дава:mad:.

MARV3000 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.