Дискусия: За риба II

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 15.1.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. Annabelx

Annabelx Велик майстор

То си е за смях.При мене са цели две.

2. tani1980

tani1980 Полубог

То едното сигурно е от вълшебното дърво.

FrozenKiss харесва това.
  3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Вълшебното дърво не се сетих да го извадя.
    Успях да направя 6 премиум и 6 луксозни примамки, 341 монетки събрах от улова. Май задачката ще се окаже по-лесна от очакваното, поне за мен.
    П.П. От три полета какви ли не обори, повечето червени, но и обикновени имаше (таралежи) - около 140 перца (с доста Харита брах). Направих си с карамфили някакво количество кукучики. От луксозната примамка съм по-доволна като резултат.
    Смених оборите на трите полета с такива, които ще станат готови до към 22-23 ч., да видим те какво ще пуснат.

Annabelx и MARV3000 харесват това.
  4. maurika

maurika Активен автор

От трите полета с рози ми даде само осем перца и дърветата и оборите 20 кукички скрънзава реколта:(:(:(:(

5. .water.

.water. Обсебен

Е тоя риболов ще ме довърши 170 монетки къде са 750:oops::cry:

6. .water.

.water. Обсебен

Много точна приказка перфектна зона по картинката а ми дава три различни рибки , а сега де това как ще ми го обеснят!?

MARV3000 харесва това.
  7. tani1980

tani1980 Полубог

Случаен принцип, водице, случаен резултат... На това му се вика "Пий една студена вода" от БП.

bilq76 и MARV3000 харесват това.
  8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Въпросът е дали е някоя от възможните за перфектно попадение. Ако е от тях - значи всичко си е ОК.

9. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Аз имам питанка , не ми стана ясно изкуственото перце как се добива? Само от оборите ли ?Благодаря:(

10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

От оборите и от вълшебното дърво, ако имаш такова.

лудакрава1 харесва това.
  11. .water.

.water. Обсебен

Муши,нали целта е да хакнеш малкия пръстен в средата най–светлия при три попадения там ми дава първо синята с дългия ,,клюн,, после октопода и накрая кафявата с ужасното акне!?Ок ама май кинтите са различни:oops:

12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Да, такава е целта - сивото пръстенче, най-тесничкото. Но това, което ти е дало си е според ФАЯ. Е, да, всички искаме само марлини да се падат (синята риба с дългия клюн), ама не става.
    Според мен по-добре беше като засичах от вътре навън, а не от вън навътре.
    Още две опита направих, след като си получих дневните подаръци. Вече съм с 371 монетки. И скука, следващото мятане на въдица ще бъде чак късно вечерта. В знак на простест зарязвам фермата дотогава :pxD.
    Но на всички - наслука!!! Много марлини да хванете!

MARV3000, .water., nefertiti и 2 други харесват това.
  13. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Благодаря:) Вълшебно дърво нямам , ще разчитам явно на оборите и производствата;)

14. dvdd

dvdd Подрастващ автор

Използвах луксозна примамка и ми се паднаха 3 октопода,но ги зачете за един и сега имам само 18 точки.Защо???

Моля за проверка ID 33025211

Последна редакция: 18.1.16
  15. desi232

desi232 Посланик

дано да имам повече късмет от предишния риболов

16. -Youstink-

-Youstink- Подрастващ автор

Преди имаше един такъв трик с изкачащите предмети:
    Садиш само малки поленца и ти излизат повече предмети. Незнам сега дали пак ще стане - ще го пробвам, дано да се получи.

17. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не ти ги е зачело за един, а 18 монети получаваш за 3 уловени октопода. Количеството монети се получава за запълнена лента от дадения вид, а не за всяка уловена риба.

18. maurika

maurika Активен автор

м да доста подло да зачита рибите три в едно-.--.--.-и накрая незапълнените колонки ще останат неизползваеми въпреки , че ще ги обменят от магазина нюню за тях:eek:

19. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

а сега де xDот 2 двеxD

bilq76 харесва това.
  20. desi232

desi232 Посланик

който иска изскачащо да ми пише лични и ако какво точно иска

slaytanic1878 и velislav харесват това.
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.