Дискусия: За риба II

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 15.1.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Карък на каръцитеxDxDxD, но до края на куеста, ще правя само от първите две захранки, поне ще съм сигурна, че омарите ще ме забравятxDxDxD.

2. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

здравей, закупени са декорациите на настоящото събитие /"Заложи мрежи и си почивай", " Дойдохме само за риба", "Нещо се крие във водата"/, а тези, които споменаваш са от предишното събитие

3. milkoga1

milkoga1 Господар

Точно това имам в предвид и го казван не просто ей така,лаф да става,а защото лично на мен ми се случва.В малка ферма,без екстри,с обикновена примамка имам много по вече събрани монети(и това е в пъти по вече и марлините са всеки втори улов),отколкото в основната.Няма как да съм кърък в едната и късметлия в другата....както казах това си е прост алгоритъм,някъде пуска на кило,а другаде ако щеш си съдери г....,все толкова.

georgiev, mite63 и tani1980 харесват това.
  4. tani1980

tani1980 Полубог

А пък някъде, не ти отчита улова изобщо и не ти начислява монетите.Дори и след рефреш нищо - нито монети, нито пък примамки.Просто ей тъй изчезнали в небитието.

5. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Нямах точно това в предвид, но затова пък ресурсите вложени в луксозната са в пъти повече от тези в основната примамка :)

xDxD а ти тях?! :p

Ааа, има, има! Ами ако БП са заложили по-голям % вероятност за по-добър улов при "малките"? Всички знаем за идентична ситуация със загадъчните стръкчета и обори в недалечното минало :)

Последна редакция: 22.1.16
    [[Fermerkaa]] харесва това.
  6. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Та даже и в наши дни. :)

milkoga1 харесва това.
  7. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Честно казано, като че ли напоследък нещата стоят малко по-добре за големите нива (лично наблюдение).

8. milkoga1

milkoga1 Господар

50:50 е работата дали е по добре или не,пак зависи явно от незнайно кви схеми на БП

georgiev харесва това.
  9. нели76

нели76 Стажант

Здравейте. Така е ,обаче аз вече ги имах в небесната градина и на острова на съкровищата ,и ги закупих отново с бутона ,,закупи всичко за 750,, и те не са в сандъка, а не знам защо. Така ли трябва да бъде.

10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Погледни кое се предлага за 750 и кое за 500 монети.

11. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Куестът го приключих сега да видим какво може да се извлачи още,заложих на премиум примамки,от 40 броя се правят някаде 1000-1100 точки :)

12. .water.

.water. Обсебен

Улова ми беше по добър от всякога сутринта от 10 обора 2 видри 2 лебеда 1 розови пчели 1оранжеви сови щъркел вълк таралеж костенурка.Да ни е честита новата придобивка ,на ударилите джакпота честито на останалите стискам палци.Да ви е хубав и спорен деня.

-helixme4o- харесва това.
  13. -Youstink-

-Youstink- Подрастващ автор

Честито, водице. :)
    Аз пък тая сутрин от събитието си взех цъкалката Заложи мрежи и си почивай и парти билетите. За 2 дни не ми се вярва да събера за друга цъкалка, така че следват звездичките и приключваме. Рецептата не ми трябва, а за цъкалките няма време.

14. .water.

.water. Обсебен

Напъни се поне за още една ако събера кинти едната я имаш от мен.

15. maurika

maurika Активен автор

Добро утро гледам студено та мръзне но риболова върви къде добре къде зле бива очаквах зле но взе да подобрява приятен ден и наслука на всички:) :) :)

16. 4orela

4orela Младши експерт

Трябват ми перца някой ако може да удари 1 рамо:)

17. 4okolino

4okolino Младши експерт

Онзи ден писах в проблеми с играта,но никой не пожела да ми отговори.А проблемът беше ,че ми изчезнаха монети и рибите ,които бях изиграла.Моля само за проверка.Може пък и аз да да бъркам нещо.ID 44757863

18. nasko72

nasko72 Младши експерт

Трябват ми перца който има желание да прати:)благодаря!

19. lilitooo

lilitooo Стажант

За палачинките с шоколад, като натиснеш плюсчето пише-наистина ли искаш да купиш 1 шоколадов сироп за 53ЛГ?Това рецептата ли значи да си купиш?

20. zorro58

zorro58 Главен болярин

не

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.