Дискусия: За риба II

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Jan 15, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. xari_myri

xari_myri Ветеран

да добавя за мрънкащите:) повечето имат по няколко ферми примерно може да направят така,на основната вземат редчето и ако магат някоя цъкалка а от другите вземат останалите цъкалки,това според мен е по лесният начин вместо дасе мъчите да вземете всичко от една ферма,и после на пит сиги пращате и сте готови:)

[[Fermerkaa]] likes this.
  2. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Добре, че сподели, едва ли някой се сети за тази тактикаxDxDxD, какво си мислиш, че играчите с голям опит не знаят какво да правят ли, със сигурност вече са напълнили склада с цъкалки и без твоя съвет, на това се надявам, че ще има и за нас:p.

kosdas likes this.
  3. kosdas

kosdas Анализатор

и аз тъи се надявам направете по повече
    иначе не се оплаквам от падащи доволен съм ма нещо не ставам за рибар се нацелвам наи малките точки основно раци и некво дет още немога го определя риба ли е или папагал

4. xari_myri

xari_myri Ветеран

много е смешно да знаеш аз това го написах точно за играчите със голям опит;)

*iovana*, mushnuk and kosdas like this.
  5. kosdas

kosdas Анализатор

имаи предвид че някои хора може да имат и други задължения освен играта
    примерно аз ходя на бар по три пъти на ден и играя още 5 игри

selqna, AIDA_78 and Valkaaa76 like this.
  6. tani1980

tani1980 Полубог

Да ти имам задълженията.... xD

7. xari_myri

xari_myri Ветеран

то всички имаме зъдължения неси само ти,аз просто изказах мнение

kosdas likes this.
  8. kosdas

kosdas Анализатор

ми в тоя сняг е трудно пък и трябва пия бирата бързо да не замръзне

Valkaaa76 and [[Fermerkaa]] like this.
  9. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

други работим и шетаме xDма както е казал народа за всеки влак си има пътници xD

kosdas likes this.
  10. kosdas

kosdas Анализатор

аий сега кой за кво е учил аз за готвач януари и февруари почивам ма май месец и пред коледа жената се чуди дали е женена и дали ще се приберя изобщо до края на седмицата

*iovana*, Valkaaa76 and sm0uk3r71 like this.
  11. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

тук е истината:)

12. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Вината не е в нашите въдициxD,от БП си играят с търпението ни:mad:, щом на едно и също място дава различни риби, значи не сме достатъчно платежниxDxDxD.

13. desi232

desi232 Посланик

аз вече имам 750т за реда с цъкалките,до края ще събера и за другите неща,и съм само на луксозни,като уцеля най-голямата ми дава 75 т

[[Fermerkaa]] likes this.
  14. desi232

desi232 Посланик

и аз не съм плащала,просто късно сложих оборите.както винаги хахах :p

15. maurika

maurika Активен автор

Здравейте рибари:) :) днес след като оскубах патките и пуйките съм добре най сетне хванах риба меч и октопод:-D но не се целих плюснах ей така:) :) наслука отивам да пооскубя гъските:-D :-D

16. -Youstink-

-Youstink- Подрастващ автор

Купих стария ред от небесната градина вече. 500 монети за него. Взех загадъчните стръкчета и тайнствения строител, стикера, супер храната и купона за помощната техника. Следва супер тор и пай от Пинки Пай и след това вероятно ще събирам за златните банани. Ако не е свършило събитието след това каквото друго мога да докопам и край. :D

ПП:
    Рецептата е последна, сигурно няма да остане мегдан за нея, а и не ми трябва.

Мариана07 likes this.
  17. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

При мен, където и да цопна, все омари хващам:mad:.

kosdas likes this.
  18. kosdas

kosdas Анализатор

и аз почвам а търся у феиса рецепти за раци

19. milkoga1

milkoga1 Господар

Ич не ги е еня от БП,ни за купи на дървото,ни за Харита,ни за ХХЛ дървета или подобрения на обори,нито с ква примамка ловиш...Всичко е математически алгоритъм,настроен 1:1000,примерно.

20. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

За пръв път играя този тип евент и ми струва доста интересен - ей сега ми се падна един марлин по три пъти :D , а преди него няколко риби-балон и октоподчета. От останалите риби много малко бройки ми пуска. :)
    За сега успях да си взема тайнствените дървета и обори, супер торта и храната, рецептата и стикера. :)
    Относно изскачащите, малко са ми зор перцата иначе от останалите такъми имам доста бройки.

Thread Status:
Not open for further replies.