Дискусия: Заплетената таверна

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от mushnu4ka на 11.5.22.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. valya_boss

  valya_boss Прохождащ

  изчезнал ред облачета на Заплетена таверна ID 55436836
   
 2. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Привет,
  За съжаление редът не е спечелен.
  На 2022-05-16 в 16:52:57 е завършена задачата с 3790 бр. Храст пиратско мече и след това друго не е предавано.
  Приятен ден!
   
 3. Bamze

  Bamze Болярин

  Здравей, имаш мейл на пощата в играта ;)
   
 4. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  В този вид събития на Бахамарама изпитан начин за събирането на изскачащи е сеенето на зеленчуци. За съкращаване на времето им на растеж се използват маска "Бахама" (бере се от един ред; ако го нямаш - подарява се, има играчи, които биха откликнали да ти подарят), лечебен мехлем и есенция на познанието. По този начин значително се съкращава времето за отглеждане на люляков боб примерно и съответно се събират повече изскачащи. Но и други зеленчуци могат да се ползват, примерно чушки.

  Някога преди време можеха да се получат като подарък при покупка на повечко лалогулдени. Веднъж ги имаше като награда от панаира на Ренцо. Напоследък периодично предлагат разпродажбата им, примерно утре ще има такава разпродажба. Също така по време на "Търговия и подаръци" можеш да се опиташ да си намериш, не е лесно, но не е и невъзможно.
   
  .TAINNA. и Bamze харесват това.