Дискусия: Залогът е голям!

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, May 17, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. bubolina8

bubolina8 Комисар

Ако ми се пръкне още една бръснарска четка ,ще ти я подаря на Търговията с подаръци:D[/QUOTE]

2. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

пиши ми на пит да те обзаведа с всичко :)
    Тюююю да му се не знае! сега вече се ядосвам на глупостите си :oops: Ще дебна дано пуснат ъп-чета да си купя :)

3. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

Желая ти го от сърце, макар че до сега не се случвало, поне аз не помня да се случвало и дано да бъркам, да пускат продажба на пропуснати ъп-ове от евенти!:D:(

.TAINNA. and лудакрава1 like this.
  4. 0246

0246 Обитател

може ли редът да се вземе два пъти с луксозно гориво?

5. червената_шапчица

• Луксозно биогориво служи за предвижване с една стъпка напред и удвояване на наградата (с изключение
      на стикера и реда в небесната градина).

.TAINNA. likes this.
  6. 0246

0246 Обитател

Благодаря! И аз съм от недочелите :sleepy:

.TAINNA. likes this.
  7. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Може и да бъркам и аз, но имам някакъв спомен, че продаваха ъп-ве за фабриката, силоза, фара и още някои такива подобни. Фабриката я изтървах. Трябват й още 14 ъп-а, сега и това тук, но нали надеждата умира последна? БП да се поразмисли и да пусне нещичко за проспалите и недочели играчи като мен :D

8. червената_шапчица

Аз не съм служител на БП, но на тези предмети основата ни я начисляваха, а ъп-овете се получаваха от комбинация на пакети за закупуване и награди от временни събития:
    https://board-bg.farmerama.com/threads/Предмети-с-надграждане-Фабрика-Вещерска-колиба-Къща-на-дървото-Фар-Ресторантът-на-Тошко-Силоз.16807/

Дано! :D

.TAINNA. and tanyamery like this.
  9. buba62

buba62 Главен болярин

[/QUOTE]
    Благодаря и на двете, но вероятно ще ми се е паднала, докато я разрешат на ПиТ. Но ще имам предвид.
    :):):)

.TAINNA. likes this.