Дискусия: Залогът е голям!

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, May 17, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. buba62

buba62 Главен болярин

Язденето на сладурски дракон било приятно занимание xD.
    Първата надпревара я приключих. Продължавам бавно нататък към редичката най-напред и после всичко останало.
    Приятна вечер, фермери!

2. ka-linka

ka-linka Пазител

Първата и третата - приключени, два ъпа са прибрани. Започнах и малко от втората, утре ще съм "стражар" на матурите и ще играя сутринта и чак... кой знае кога след обяд.
    Успех на децата, дано не е трудно!

3. -niksan-

-niksan- Обсебен

Утре сутринта ще приключа, след като днеска през телефона, без да искам активирах 5 пакета,преди да обера растението.Сега пуснах мигновеното поникване за изкачащи,да си набавя тубите.

4. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Бързата куччка слепи ги ражда. Та и аз. Уж четох, ама май не съм. Станели що бе мама не ме заля с кофа студена вода? Чак като завърших седнах да чета и видях какво си ни напомнила. Пенчоооо нали ти казах да четеш? o_O Пак направи беля xD Летях, летях, състезавах се, бързах, и накрая какво? Ъповете ми само по един :oops:
    Дано БП се смили над такива смотани като мен и да пусне ъп-ове допълнително да си купя.

5. ka-linka

ka-linka Пазител

Виж да ме ощипеш през дувара след 40 минути да не направя същото и аз. И си сядаме после двенките, да чакаме да пуснат, за теб - ъповете, за мен - сувенирите от сезоните от лани :). Набутах се да купя реда, сега стои с 4 цъкалки и чака другите 5 :D

bubolina_8 and .TAINNA. like this.
  6. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

xDxDxD двете баби кукувици xDxDxD

-niksan-, Bamze and ka-linka like this.
  7. buba62

buba62 Главен болярин

Минах половината, редът и първите 2 ъпгрейда са взети. Остават ми 3 и 5 надпревари. Сандъците с лг излязоха стиснати, минимума пуснаха, значи общо 6 лг.
    Лека нощ, фермери!

bubolina_8 and Bamze like this.
  8. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

и аз съм от заспалите>:(

.TAINNA. likes this.
  9. tanyamery

tanyamery Адмирал

При мен ЛГ бяха 9 :), интересно обаче защо липсва Пиколото. Стигнах до надпревара 5, а имам около 8 000 и нещо китка и се чудя дали ще ми стигне. За изскачащи ползвам Вашата идея през нощта да сея нещо дълго с точки на макс и работи прекрасно.

П.П. Останаха ми над 4 000 растения. Този път много бързах, че съм заета с други дейности, а през телефона вече над два месеца не мога да влизам в играта. Успех на всички не приключили.

Last edited: May 21, 2022
    -niksan- and .TAINNA. like this.
  10. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

xDxDxD сладурка, колко ли още заспали има xD

11. ka-linka

ka-linka Пазител

На средата на четвърта задача съм, изскачащи - много, китките ме спират. 6 лалота пуснаха двата сандъка, стисната работа и при мен. Няма да удвоявам нищо повече, че май няма да успея с растението, само ъповете на 5 надпревара, ако не се заплесна.:)

bubolina_8 and .TAINNA. like this.
  12. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Май сте си само дветеxDxDxD

13. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

И без това нямам място за цъкалката, а и не е кой знае какво :p та и аз като лисицата: гроздето високо, не го стига и казва, кисело е xD
    Ама чакай да те подпретна лудетино, що не викна с мегафона какво да правя, а? Ами си трайкаш xD

14. karzil

karzil Подрастващ автор

Всичко е приключено и удвоих каквото ми хареса, но този ездач на дракони е прекалено величествен и грозен. Закрива половината поле>:(

.TAINNA. and ka-linka like this.
  15. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Нищо, за другото инфо ще си знаеш да четеш и двата диагонала не само единияxDxDxD

16. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

ако ги сплета в средата, ти си виновна xD
    добре, че сгафих, та да не се ядосвам xD

лудакрава1 likes this.
  17. nikita_mon

nikita_mon Прохождащ

Защо не ми започва играта.не ми тръгва самолетчето

18. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Привет,
    То не тръгва само. Трябява да цъкваш върху него и след това да избираш каква стъпка да направиш - нагоре/надолу + 1 напред, 1 напред, 3 напред или 1 напред + удвояване на наградата.

Bamze likes this.
  19. buba62

buba62 Главен болярин

Приключих успешно надпреварите. Подобреният максимално предмет вече е на игрището, харесва ми като визия, но е прекалено голям. Заложих някакви загадъчни на Баха, да видим след 5 часа ще ме зарадват ли или няма.
    Приятен неделен мързелив следобед, фермери!

П.П. Няма дърво Бръснарска четка, няма окапи, нито още едно капапо. 2 оранжеви обора за змиорки са най-ставащото.

Last edited: May 22, 2022
  20. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

И какво му е на предмета?! Винаги може да се намери място по полетата, при наличието му естествено, да се постави, така че да не закрива нищо:
    За мен ежедневно + 45% ТО/ТрТО при обиране на всичко на всички полета или селектиране за 2 ч. си е перфектно при вложени само вода и тор. Прекрасно лежерно събитие като добавим и наградите, които ме интересуваха и удвоих. Успех на незавършите!

Last edited: May 22, 2022