Дискусия: Залогът е голям!

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Jun 23, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Моля, моля. (И все пак - за нищо.)
    :)

.TAINNA. likes this.
  2. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Евента върви добре, надявам се, че ще долетя до краяxD.
    Въпрос извън темата:
    кълнове за мистериозни яйца
    някой знае ли какво е това?

.TAINNA. likes this.
  3. mushnu4ka

.TAINNA. likes this.
  4. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Благодаря!
    Надявах се, че е нещо друго:oops:xD.

Last edited by moderator: Jun 26, 2020
    .TAINNA. likes this.
  5. mushnu4ka

Моля. (Мечтите все пак са безплатни.)
    ;):)

6. dedoto

dedoto Адмирал

аман от тея кълнове за мистериозни яйца:wuerg:пълна глупост ми падна даже няма и тва с купончето а гледам в някои ферми за не знам кой път се падат кълнове за секвои:(аман от тоа случаен принцип>:(ехо БП като пускате пускайте на всички тва си е расова дискриминация8)

по темата: две писти ударих до момента 8)и на втората от много сметки пропуснах да удвоя сандъчето с бонуси:cry:

7. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Този път не бързах, а след прочетеното БП да си взима мистериозните глупости и да си обира крушите :D

8. .water.

.water. Обсебен

От 9 стръка една мими ХХЛ,мими ХЛ,суперторХЛ и две дървесна тор.По темата на средата на третата писта съм,но меля и за удвояване на храната парти билетите и бонусите.Ако успя за реда успея ако не здраве да е.

.TAINNA. and dedoto like this.
  9. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

чета Разсад за мистериозни яйца. Аз ли недовиждам или греша? Не видях да се падат кълнове за гигантските секвои. Това ли е https://board-bg.farmerama.com/threads/Кутии-с-Изобилие-от-награди.14577/#post-177772 най-долу или е нещо друго? Имам офертата и сега се чудя какво пропускам o_O
    Офертата е:
    Вече нищо не може да те изненада? Тогава виж тази звездна оферта! Вземи я, преди да е станало късно и се наслади на тези безценни фермерски предмети!

20 бр. кълнове за мистериозни яйца
    10 парти билета
    150 лалогулдена
    1 Изобилие от бонуси
    10 Изобилие от занаятчии II

10. mushnu4ka

Някои имат една оферта, други - друга, а може някой никаква да няма, знам ли.
    :)

П.П. При мен е тази с мистериозните яйца, пропускам я.

.TAINNA. likes this.
  11. maqpan4o

maqpan4o Младши експерт

Предлагат се 2 различни оферти-в по-малките ми ферми беше за секвои,а в основната мистериозни яйца,кой какъвто късмет има :))

12. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

много благодаря :inlove: и аз пропускам ;)

dedoto likes this.
  13. galka62

galka62 Стажант

може ли някой да ми каже как да използвам луксозното гориво, използвах го веднъж и вече не е активно

14. mushnu4ka

Да, може.
    Както с другите два вида гориво - ако искаш да използваш, трябва да смелиш още.
    Колкото пъти искаш да го ползваш, толкова бройки трябва да смелиш.

П.П. А ако имаш смелено и не позволява използването му - можеш да го използваш само ако наградата (без реда и стикера) е точно на 1 стъпка разстояние, в противен случай този вид гориво не е активно.

15. galka62

galka62 Стажант

Благодаря за пояснението.

16. mushnu4ka

Моля, за нищо.
    Приятна игра!

17. tanyamery

tanyamery Адмирал

Муши, тази сметка за изиграването на петте писти, само с "обикновено" боигориво ли е?

18. kakata13

kakata13 Старши болярин

Налетях се :D

19. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

и аз, ама не мога да кача бамбуковия гръм в облаците. Трябва ли да го накича с ъповете преди това? Имам само един гръм. Не се усетих да го удвоя.
    п.п. аааа принципът Проба-Грешка работиии, ъпнах, гръмнах и качих на облака :D

20. buba62

buba62 Главен болярин

И аз вече се налетях. Каквото исках да взема двойно го взех.

kakata13 and .TAINNA. like this.