Дискусия : "Залогът е голям"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от KAtanasova на 5.9.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. elince77

elince77 Кандидат за признание

Много бързо дойде новият евент. Тъкмо мислех да си подреждам оборчетата, дръвчетата...Пак ще пада голяяяяяяяяяяяяяямо копане, че помощна техника нямам.

2. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

От събитие в събитие директно скачаме, но така и така съм в отпуск, ще го играя.

3. detelintu

detelintu Стажант

В календара името на събитието е "Въздушно състезание". Може би ще е добре и там да се оправи на "Залогът е голям".
    Ех, че на дребно са накълцали наградите. Който е ниско ниво и му трябват ТО и ТрТО (като мен), ще сменя доста често коридорите, гориво XXL не виждам къде ще мога да използвам и ще правя само обикновено и XL. Ще го играя със сигурност, всички облачни редици са ми нужни на този етап.

4. milkoga1

milkoga1 Господар

Ша си гледам ябълките аз,не ме блазни нещо тоз куест.

georgiev харесва това.
  5. Doremi

Doremi Старши болярин

Не ми се играе, но пък точките за бахама ми трябват. Каквито и да са те. А и ако наистина вдигнат нивата там, работата съвсем ще стане охлювска.

.water. и DILQNADELI харесват това.
  6. Пума~`

Пума~` Ветеран

за фермата знам, че нивата са общо 200, но за острова има ли крайно ниво ?
    Кое е последното ?

vikito1972 и DILQNADELI харесват това.
  7. biberon4o25

biberon4o25 Активен автор

400

Пума~` харесва това.
  8. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Дзак, влизам и какво да видя - всичко живо кой с мотика, кой без... се приготвя за новата редичка......аз ще съм с коктейлче и слънчеви очила и ще ви гледам от верандата.......мнооооооого копане за 1 Фтиченце от туй редче...ще го играя само на Бахамата за 1-2 цъкалки, до където стигна....На всички, които ще играят на макс - успех!

П.П. Караконджо, любопитна съм - дали си кандидатствал за ментор...или може би вече си....нищо не продаваш, нищо не купуваш, по думите ти нямаш ресурса за почти нищо, играеш напук, държиш се напук, не довършваш евентите.....на какво би научил някой нов играч?

Последна редакция: 6.9.17
    ..koni.. харесва това.
  9. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Баш, не му се връзвай на тоя вече. Извинявам се искрено на учителите с главно "У", но тоя тук доказва поговорката, че умен даскал и зелен кон просто няма.
    За евента: май и този евент ще изиграя. То вече така сме набрали скорост да влизаме от евент в евент, че няма да го усетим:).

..koni.. харесва това.
  10. bim177

bim177 Обитател

ще го играя ,пък докъдето стигна ще е

11. elince77

elince77 Кандидат за признание

Разбира се. Успех на всички с куеста!

Doremi харесва това.
  12. Пума~`

Пума~` Ветеран

240 изскачащи от всички полета, доста малко ми се виждат :)

13. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Не можеш, само по 1 на поле.

14. Doremi

Doremi Старши болярин

Тъкмо седнах да бера един път и аз към 15 ч. и си викам да хвърля едно око на форума - почнало ли е, не е ли, та се зачетох. То стана 16 ч. Много сеене ни чака. Пак.
    ScaregrowII имаше предвид друго (така си мисля). Не е визирал учителите.
    Виж темата на Караконджи и ще разбереш.
    :)

15. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

"Тази награда" е обявена - една сова .... не яйце на сова...!!Люси да каже точно какво е.

krassimira харесва това.
  16. Doremi

Doremi Старши болярин

Совата не е това, което е.
    Совата е изненада ли?

BUTTERFLAYS харесва това.
  17. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Предполагам не изразявам само мое мнение... Ще помоля личните отношения да си ги изяснявате на лични, а към "длъжностните" лица имам молба да използват "бан" и "delete", колкото и да е неприятно. Благодаря на всички предварително!

MARV3000, mushnuk и bim177 харесват това.
  18. Az2

Az2 Напреднал

Някой би ли споделил стратегия за комбиниране на биогоривата?

bim177 харесва това.
  19. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Стратегията е персонална и зависи от различните потребности на всеки един играч. Обикновеното гориво позволява максимална "маневреност" във всеки един етап (т.е. можеш да сменяш посоката и да получаваш това, което желаеш), но за сметка на по-големия ресурс за производството му... XXL пък е пестеливо от към ресурс, но това е за сметка на възможностите за маневриране. Аз лично вероятно ще произвеждам най-вече XXL, тъй като за мен най-важни са реда и цъкалките.

mushnuk и Az2 харесват това.
  20. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Сова - животно:)

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.