Дискусия: Залогът е голям 2

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Mar 6, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

На моя пазар са 1000-1100 мп. Ще изчакам да чукнат поне 2к за парче.

2. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз сметнах че с 15 гориво от 3 стъпки - 1 гориво от 1 така и така ще трябва едно към края - да сменя посоката да взема още обикновени врътки - парти врътките не ме блазнят - и накрая 1 еденично - то щe е за удвояване - винаги съм имал по 2 цъкалки от тези игри - няма да дам да ме ощетват - може да се мине.

Last edited: Mar 8, 2018
  3. joko_27

joko_27 Прохождащ

Има ли проблем играта не ми отчита че имам био гориво.

4. sabchooo

sabchooo Велик майстор

419 пробити туби само:oops::cry::oops:

А произведе ли си в мелницата?

5. joko_27

joko_27 Прохождащ

Да но не иска да тръгне.

6. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Явно съм неотразима...сигурно от тая рима :oops:
    Чаках разрешение за полет, но кат' гледам...май ще пукне пролет :(
    Кураж сбрах (щот' от другите видях xD) и обрах!
    Резултата - 536 туби в плевнята съзрях :)

7. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Миии не знам, за сега няма оплаквания от там освен това:
    ИД?

8. *iovana*

*iovana* Стажант

Това събитие, го пропускам с удоволствие.Много копане за нищо.Успех на играещите го!

bubolina8 likes this.
  9. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

и на мен ми е убица на ухото от предходните 2 на 108 ниво за първи път да не мина куест ми се случи сега и от днес на сетне само в една ще играя даден евент ще решавам кой в коя да се играе според наградите и изискванията им

10. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

За мен, а и предполагам за повечето, проблем е, че трудно зацепваме в началото на събитието - трябва ни цяло денонощие, а понякога и повече докато от 10 разстения стигнем до 1000 например. Така събитие което нормално е 6 дни - за нас е 4 или 5. Как да се справим с този проблем, без кошници разбира се, ако някой знае ? Проблем за повечето работещи, а това по мое впечатление са повечето фермери, господ да ги пази, е и началния час - 15:00 - на всички събития - докато се довлечем до компа, някои са с 1000 изкачащи напред и садят даже за втори път. Какъв е проблемът с началния час - да е за немците - не е - тогава за кого !!!
    Отворих нарочна тема по въпроса - ни вопъл, ни стон - от администраторите де !

11. –divane-

Ако е по-късно в централата остават само дежурни и ако има проблем с началото изобщо няма да могат да се справят.

12. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Разбрах, благодаря и успехи !

13. mimi_ws

mimi_ws Стажант

Защо след като имам 5 броя луксозно гориво, не мога да се придвижа с нито една стъпка? Или греша нещо? ID 21508390

14. –divane-

С него се движиш само ако вземаш награда, ако на тази 1 стъпка не ти предстои взимане на награда не може да се ползва, тъй като идеята му е, че удвоява наградата.

15. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Честит празник и весело празнуване на дамите и техните половинки ! И не забравяйте дрегера - и утре ще караме самолет !

[[Fermerkaa]] likes this.
  16. miromihov

miromihov Стажант

маи нещо не ви е наред пак играта не ми отчита лукс горивото и за награда

17. –divane-

ИД?

18. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

19. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Честит 8 март на всички дами-повече усмивки и весело празнуване и от мен

20. terminatora78

terminatora78 Активен автор

Според вас кое гориво е най добре да се прави обикновенно,XL или луксозно най изгодно да се прави.