Дискусия: Жилището на земноводните

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Mar 9, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Моля, за нищо. Приятна игра!

2. tanyamery

tanyamery Адмирал

Всъщност и при този вариант става бързо, ако имаш ресурсите. Аз си накичих редчетата. Изразходвах около 800 СХ и 1000 дъждовника.

Last edited: Mar 10, 2021
  3. choko_59

choko_59 Знаменитост

поздравления.проблема е че от тези редове полза няма.сега погледнах.моя ще даде 46000 то.ако беше декорация въобще нямаше да я сложа.другия ред не заслужава и коментар.с тия редове ниво 300 как се прави не знам.явно това ще е проблем на друго поколение.лека вечер.

4. cecomania

cecomania Активен автор

Абсолютно си прав!!!!С тия редове няма как да стане човек 300 ниво-така е...Но защо смяташ ,че БП има такова намерение?А и всички други?За мен нивото не означава нищо!Нито дали си го изпълнил евента за 1 или за 6 дни!Тук сме да се забавляваме и да ни е гот и смятам,че това е най важното!И всеки един евент ми носи тръпка-независимо дали съм успял да го завърша или не...И мисля,че повечето хора са именно заради това....Успех на всички играещи!!!!!!!

5. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Така е, редовете не си заслужават вложените ресурси, но в последно време всички евенти са така, много искат, нищо не дават:cry:, поне да имаше ББ.

6. choko_59

choko_59 Знаменитост

ето тук се разминаваме.за мен пък нивото в играта е от изключително значение.всеки играч дори и подсъзнателно се старае да премине дадено ниво и да играе за следващото.това е предизвикателството в играта.я си представи че БП премахне нивата.всичко друго да си е същото само нивата ще ги няма.гаранция давам че тази игра ще фалира за месец два.никой играч няма да даде и едно евро за игра в която няма за какво да се играе.аз например съм си приготвил една бутилка уиски която ще отворя до седмица когато ще направя поредното ниво.но може и да не съм прав.всеки си има мнение.

7. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Тръпка е да минеш ниво, направо си е предизвикателствоxD, но аз не чакам нивото за отваряне на бутилката:oops:, много рядко ще се случва:oops:xD.

8. -niksan-

-niksan- Обсебен

Аз съм заложил цяло буре,да отлежава, за ниво 300 да отворя,ще ви поканя всички на банкета;);):):)

9. buba62

buba62 Главен болярин

Два разплодника и половина ми стигнаха за приключване на събитието.
    Не ми се чакаше до неделя, а не съм сигурна ще имам ли време за селектиране тогава.
    Сега ще селектирам за читалището, имам още храна и животни.

.TAINNA. likes this.
  10. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Хареса ми събитието. Завъртяно и час и половина ме ангажира...Не сееш, не дебнеш за бонус реколта......екстра работа... по 6бр загадъчни за всичко ново - дървета и обори....точки за сезона...

11. buba62

buba62 Главен болярин

Страшно ми хареса анимацията на прозореца на събитието, обувките са невероятни. И новият розов обор ми хареса, нежен е.

Съвсем бях забравила за тях, благодаря за подсещането да си опитам щастието и този път.

П.П. Медузи няма, дърво на Туле няма, но 2 дъгоцветни евкалипта и 1 дърво на пътешественика ми се паднаха, на последното най-много се радвам, че ми беше едничко и самичко, а за читалището доста плодчета от него ми трябват.

Last edited: Mar 13, 2021
    .TAINNA. and tanyamery like this.
  12. ka-linka

ka-linka Посланик

Утре ще има и ден на намаленията заедно с бейби-бума. Не съм започвала събитието, но ще пусна малко селекции на промоцията. Може и да го подкарам, зависи как ще прескача.

ПЕПЕЛЯШКА and -niksan- like this.
  13. choko_59

choko_59 Знаменитост

добро утро на всички ранобудни фермери.Добър ден и на тези които ще се събудят малко по-късно.рано рано ме обхвана трудовия ентусиазъм и взех че приключих изцяло събитието.със селектирането съм много зле.или не го разбирам или не ми върви.трябваха ми повече от 700 супер храна.ама се получиха нещата.много съм доволен.успешен ден на всички.

14. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

При мен от обикновени врътки добре падат розови дъждовници. Без да съм въртял колелото специално за това, до тук са 8 бр.

.TAINNA. likes this.
  15. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

браво! да се менкаме на пит? ;)

16. -melani14-1

-melani14-1 Стажант

А аз се чудя, дали да не се откажа вече....Тези редчета един ден ги има 5 ги няма, след като направя оплакване ми ги възстановяват, но на половина....Аз имам около 160 реда, а сега са 45 и от тях половината са празни, Други фермери има ли ли са подобен проблем или само аз съм карък?

17. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Пиши на следващия... стига все още да играя :)

ПП Вече са 30

tanyamery likes this.
  18. karina367

karina367 Подрастващ автор

От обикновенни врътки - розови обори?! Може ли снимка?

19. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Разбира се, заповядай :)
    Като се замисля, може и нивото на фермата да има значение.
    Имам спомен, че на двеста тридесет и някое ниво (май 235-то, не помня вече), излизаха розови коне, бях ги намразил чак. На един ПиТ ги метнах всички в една сателитка, така или иначе тук не развъждам животни.

[[Fermerkaa]] likes this.
  20. Бисквитка-ММ

Бисквитка-ММ Кандидат за признание

Браво! На моето колело такова животно няма.