Дискусия:"Животът е пикник"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Каспаретка, Aug 22, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Преди събитието - най-дългото, обикновени дървета бих посъветвала, с 20 ч. време на растеж са, а това е от значение за броя изскачащи. (И нивото, купите с какъв процент са и дали са на дървото на мъдростта, броя изпозлвани Хари Кравайчето.)

С Харита, как иначе xD. Хич и не ме мързи да ги разхождам.

lu4o likes this.
  2. lu4o

lu4o Младши експерт

лудакрава1 likes this.
  3. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Винаги има какво да научи човек.

lu4o and лудакрава1 like this.
  4. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Аз със моето единствено Харинце– гордостта на фермата , успях да ги докарам до 165 от карамфил:D Съседите удариха рамо за което Благодаря и мисля че ще се справя без никакъв проблем и зорxDxDxD Успех на всички;)

5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

И презареждай след преместването страницата (Reload), иначе не хваща декиш.

П.П. Минах на малки поленца, стига толкова игра, време ми е да се заемам с реални задачки докато зреят китките.

lu4o likes this.
  6. .water.

.water. Обсебен

Ич не ги разхождам Харитата да си кажа честно мързи ме:Dайде мераци остана и тях да ги водя на разходка за сега 240 кошнички само.Ако видя зор мога да им направя някой тигел из фермата дано не се налага...

лудакрава1 and lu4o like this.
  7. pigi102

pigi102 Изключителен талант

За марулите питах xari_myri, толкова малко кошници от дълго растение едва ли ще излязат. Но наистина при по-ниско ниво дърветата са за предпочитане, когато очакваме евент. Артишока също би трябвало да пусне доста кошници. :)

.water. and lu4o like this.
  8. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Откакто култивирах лука, хич не ми пука колко изкачащи ще искат, благодаря на munci и Торнадо, че ми помогнаха, но не мисля, че трябва да искат толкова бройки, образуват ни нерви, дали ще ги съберем, дали няма, не е работа.
    Аз също минах на малки полета.

lu4o and pigi102 like this.
  9. xari_myri

xari_myri Ветеран

бех насадил карамфил

lu4o likes this.
  10. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Щом имаш карамфил, значи не си 1 ниво, никога до сега не е било да сея карамфил и да не събера поне 130-140 изкачащи, не мога да повярвам, че толкова малко е дало.

pigi102 likes this.
  11. pigi102

И на мен ми звучи невероятно - от карамфил да паднат 12 кошници, да не е забравил да сложи още една цифра след 12?

12. riomde

riomde Активен автор

И аз бях на карамфили, сега имам 167 с няколко подаръка, пак виж, да не си се объркал, xari_myri.

13. Фил78

Фил78 Подрастващ автор

Аз имам 133 броя, може и да не успея да събера 1000, но знам, че има добри хора, готови да помогнат.

14. xari_myri

xari_myri Ветеран

оф аз съм гледал другите кошници от инструментитеxDxD

15. pepa551

pepa551 Анализатор

Как да стане хем вълкът сит,хем агнето цяло:sleepy:Ако сея дългорастящи нямам бройки за куеста,ако не сея няма кошници:(
    Параграф 22:cry:

16. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Ха ха ха ..... чудо марулята 70, моркова 65xDxDxD Е на тва му викам пазарна икономикаxDxDxDxD

lu4o, pigi102 and .water. like this.
  17. pigi102

Сигурна бях, че тях си гледал. ;)

18. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Бях сигурна, че нещо не си видял както трябва, очила ще оправят работатаxDxDxD.
    Най-напред докарай бройките на растението до някъде и после през деня растението, вечер дългорастящо, за да вървят ръка за ръкаxD

lu4o, krisi026 and pigi102 like this.
  19. krisi026

krisi026 Младши експерт

Речено-сторено:):inlove:Дано да стигна докрая на куеста,че рядко ми се случва:sleepy:

lu4o likes this.
  20. krisi026

krisi026 Младши експерт

Това е и Пепа551xDxD