Дискусия:"Животът е пикник"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Каспаретка, Aug 22, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. xari_myri

xari_myri Ветеран

нямаше ли дати е по лесно даси ги купиш от пазара,това да сееш толкова салатки сие жив мазохисъм :)

2. lu4o

lu4o Младши експерт

сега може и да може да си ги купиш вече от пазара, ама я да се беше пробвал като пуснаха инфото за пикника!!! цъкам да купя - продуктът е изчерпан, ту марулите се зануляваха, ту морковите ... накрая ми писна и си ги насадих. оставт ми още 1200 моркова и съм готова.

П.П: сега погледнах на пазара - при тия цени, да ме извиняват, но предпочитам да си ги отгледам.

Last edited: Aug 22, 2016
  3. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Снощи, преди да засея карамфила, си отгледах марули и моркови, че като видях маруля 40 мп. и морков 73 мп, ми презляxD, нямах време да правя милиони, но поне няма да ги давамxD:p

4. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

При мен марулката чукна 65 :D дори в момента е 60 :D

lu4o and .water. like this.
  5. .water.

.water. Обсебен

При мен е 59 ама отгоре някой нацвъкал 10 по 1 за 51 парички морковите чукнаха 93 по -скъпи станаха от царевицата:D

lu4o and лудакрава1 like this.
  6. jasi781970

jasi781970 Активен автор

На борсата марулите изпревариха морковите:sleepy: Сей земеделецо сей;):cry:

MARV3000, mushnuk and lu4o like this.
  7. .water.

.water. Обсебен

Мога да си ги купя Хари-Мръни ама предпочитам милионите да ги вложа в селектирано животно от ,което ще взема гулденчета от колкото в салатки и морковчета.Щурам се из къщи и като се сетя цък и така между всекидневната работа нацъках двойно колкото се иска за евента.Така следващия ще съм подготвена.

mushnuk, pigi102, lu4o and 1 other person like this.
  8. xari_myri

xari_myri Ветеран

Щурам се из къщи и като се сетя цъкxD

9. lu4o

lu4o Младши експерт

Ама разбира се, всяка перфектна домакиня знае как да съчетава домакинската със земеделската работа ;)xD:music:

10. .water.

.water. Обсебен

Знам,не не му е тук мястото ,но за пореден път се ядосвам и се чудя за какъв дявол са нацвъкали по една бройка и се разпрострели по целия пазар влизам да купя нещо и тряяя милион пъти да цъкна. Ми хубаво имат 10 черешки за продаване няма лошо сложи си 10 броя и всеки ще ги купи.Дори и да са на една паричка ги подминавам чиста загуба на време ,а за мен то е ценно.

lu4o and pigi102 like this.
  11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Добро начало с изскачащите при мен (2/3 поле секвои, останалото обикновени дървета). То е ясно, че с Харита.

П.П. И цъкам салатки докато разсявам, добре се продават - 46-48 мп.

Last edited: Aug 23, 2016
  12. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Как успя, при мен едва 160 бр:mad:, само карамфил.

lu4o likes this.
  13. pigi102

pigi102 Изключителен талант

225 кошници дотук, но не местих харитата, сега обаче ги наредих всички на едно поле и ще ги разхождам - чак ме е яд, че не го направих преди да събера карамфила.

лудакрава1 and lu4o like this.
  14. xari_myri

xari_myri Ветеран

при теб 160 а аз какво дакажа,пуснами само 12 броя егати каръщината

agronoma22 and lu4o like this.
  15. lu4o

lu4o Младши експерт

Още нямаме ниво за карамфил, дайте идея какво да садим. Цветя ли??? Дървета ли?:sleepy:

16. staneli

staneli Старши болярин

Стартирах с 295 бр, като разходих 16 харита да ми разгледат фермата:). Докато разсаждах и аз бучках марули и моркови, да има.... Хайде, успех на всички! Толкоз супер манджа не е за изпускане, явно компенсира липсата на помощната техника.

.water. and pigi102 like this.
  17. pigi102

pigi102 Изключителен талант

Да не я караше още на марули? :D
    По принцип се сее най-дългото, до което имаш достъп, дърветата никак не са лоша идея. :)

lu4o likes this.
  18. lu4o

lu4o Младши експерт

Спокойно, не си най-зле, на нас ни пусна 6 кошници. С това темпо към края на куеста ще седна да прося пред Читалището.;)

19. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз си събрах 90 броя кошници. Доволен съм. Отгледах 7000 марули и 2500 моркова. Стигат ми. Няма да се трепя повече. А и няма обори или тайнствени стръкчета за печелене. За някакви мизерни 5000 пари не си струва да се трепя за реда. А храна не ми трябва. Бойкотирам селекциите.

.water. likes this.
  20. lu4o

lu4o Младши експерт

Нееее, марулите и морковите ги спрях още вчера. Върнах всички дървета, ама ги нацвъках заедно с подобренията в основното поле, отивам да видя кое ми е най-дългото растение, май е артишока ... Благодарности!!! Ценни помощници сте вие.

pigi102 and лудакрава1 like this.