Дискусия:"Животът е пикник"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Каспаретка на 22.8.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. xari_myri

xari_myri Ветеран

нямаше ли дати е по лесно даси ги купиш от пазара,това да сееш толкова салатки сие жив мазохисъм :)

fermer4eto77, agronoma22, 4i4o_gosho и 2 други харесват това.
  2. lu4o

lu4o Младши експерт

сега може и да може да си ги купиш вече от пазара, ама я да се беше пробвал като пуснаха инфото за пикника!!! цъкам да купя - продуктът е изчерпан, ту марулите се зануляваха, ту морковите ... накрая ми писна и си ги насадих. оставт ми още 1200 моркова и съм готова.

П.П: сега погледнах на пазара - при тия цени, да ме извиняват, но предпочитам да си ги отгледам.

Последна редакция: 22.8.16
    MARV3000, .water., pigi102 и 3 други харесват това.
  3. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Снощи, преди да засея карамфила, си отгледах марули и моркови, че като видях маруля 40 мп. и морков 73 мп, ми презляxD, нямах време да правя милиони, но поне няма да ги давамxD:p

krasim2, MARV3000, lu4o и 2 други харесват това.
  4. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

При мен марулката чукна 65 :D дори в момента е 60 :D

lu4o и .water. харесват това.
  5. .water.

.water. Обсебен

При мен е 59 ама отгоре някой нацвъкал 10 по 1 за 51 парички морковите чукнаха 93 по -скъпи станаха от царевицата:D

lu4o и лудакрава1 харесват това.
  6. jasi781970

jasi781970 Активен автор

На борсата марулите изпревариха морковите:sleepy: Сей земеделецо сей;):cry:

MARV3000, mushnuk и lu4o харесват това.
  7. .water.

.water. Обсебен

Мога да си ги купя Хари-Мръни ама предпочитам милионите да ги вложа в селектирано животно от ,което ще взема гулденчета от колкото в салатки и морковчета.Щурам се из къщи и като се сетя цък и така между всекидневната работа нацъках двойно колкото се иска за евента.Така следващия ще съм подготвена.

mushnuk, pigi102, lu4o и още 1 човек харесват това.
  8. xari_myri

xari_myri Ветеран

Щурам се из къщи и като се сетя цъкxD

fermer4eto77, 4i4o_gosho, agronoma22 и 2 други харесват това.
  9. lu4o

lu4o Младши експерт

Ама разбира се, всяка перфектна домакиня знае как да съчетава домакинската със земеделската работа ;)xD:music:

4i4o_gosho, krasim2, MARV3000 и 5 други харесват това.
  10. .water.

.water. Обсебен

Знам,не не му е тук мястото ,но за пореден път се ядосвам и се чудя за какъв дявол са нацвъкали по една бройка и се разпрострели по целия пазар влизам да купя нещо и тряяя милион пъти да цъкна. Ми хубаво имат 10 черешки за продаване няма лошо сложи си 10 броя и всеки ще ги купи.Дори и да са на една паричка ги подминавам чиста загуба на време ,а за мен то е ценно.

lu4o и pigi102 харесват това.
  11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Добро начало с изскачащите при мен (2/3 поле секвои, останалото обикновени дървета). То е ясно, че с Харита.

П.П. И цъкам салатки докато разсявам, добре се продават - 46-48 мп.

Последна редакция: 23.8.16
    .water., -helixme4o-, ZORBA13 и 3 други харесват това.
  12. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Как успя, при мен едва 160 бр:mad:, само карамфил.

lu4o харесва това.
  13. pigi102

pigi102 Изключителен талант

225 кошници дотук, но не местих харитата, сега обаче ги наредих всички на едно поле и ще ги разхождам - чак ме е яд, че не го направих преди да събера карамфила.

лудакрава1 и lu4o харесват това.
  14. xari_myri

xari_myri Ветеран

при теб 160 а аз какво дакажа,пуснами само 12 броя егати каръщината

agronoma22 и lu4o харесват това.
  15. lu4o

lu4o Младши експерт

Още нямаме ниво за карамфил, дайте идея какво да садим. Цветя ли??? Дървета ли?:sleepy:

16. staneli

staneli Старши болярин

Стартирах с 295 бр, като разходих 16 харита да ми разгледат фермата:). Докато разсаждах и аз бучках марули и моркови, да има.... Хайде, успех на всички! Толкоз супер манджа не е за изпускане, явно компенсира липсата на помощната техника.

.water. и pigi102 харесват това.
  17. pigi102

pigi102 Изключителен талант

Да не я караше още на марули? :D
    По принцип се сее най-дългото, до което имаш достъп, дърветата никак не са лоша идея. :)

lu4o харесва това.
  18. lu4o

lu4o Младши експерт

Спокойно, не си най-зле, на нас ни пусна 6 кошници. С това темпо към края на куеста ще седна да прося пред Читалището.;)

19. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз си събрах 90 броя кошници. Доволен съм. Отгледах 7000 марули и 2500 моркова. Стигат ми. Няма да се трепя повече. А и няма обори или тайнствени стръкчета за печелене. За някакви мизерни 5000 пари не си струва да се трепя за реда. А храна не ми трябва. Бойкотирам селекциите.

.water. харесва това.
  20. lu4o

lu4o Младши експерт

Нееее, марулите и морковите ги спрях още вчера. Върнах всички дървета, ама ги нацвъках заедно с подобренията в основното поле, отивам да видя кое ми е най-дългото растение, май е артишока ... Благодарности!!! Ценни помощници сте вие.

pigi102 и лудакрава1 харесват това.