Дискусия: Есенни истории

Дискусията в/ъв "Дискусии за играта" е започната от Кобрелия на 13.11.24 в 09:00.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Есенни истории

В тази тема можете да споделите своите впечатления, стратегии и мнения за събитието.
    Моля, използвайте я по предназначение!

Повече информация

Приятна игра!
    Екипът на Фармерама

.TAINNA. харесва това.
  2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Без гаранция за неповредено сметало необходимото (растение на събитието или изскачащ предмет) за отделните части е:
    I.​
    3 525​
    II.​
    291​
    III.​
    4 525​
    IV.​
    158​
    V.​
    3 625​
    VI.​
    236​

[[Fermerkaa]], pepa551, Буреноска и 8 други харесват това.
  3. ka-linka

ka-linka Пазител

Благодаря, Ивче! Много растения и изскачащи, които са от същите полета. Сигурно ще играя, ама много ресурси ще идат.

.TAINNA. и shiky харесват това.
  4. -niksan-

-niksan- Обсебен

Имам три реда за мигновено поникване,ще ги редувам за изкачащи.Това няма да го мисля.

5. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Малко ангажиращо е 6 дена подред, но ако остане време непременно ще играя.

.TAINNA. и dedoto харесват това.
  6. Харесва ми събитието - "Уютна горска колиба" е добра, има наградни точки, сезонни токени, ъпове за Вилата, играя. :)

Едва ли ще се наложи да ги използваш, изскачащите на са много като бройка за 24 часа, ще се пръкнат.
    Успех на участващите!:)

лудакрава1, Буреноска и -niksan- харесват това.
  7. -niksan-

-niksan- Обсебен

Първа и втора задача ,може само среброто да се изиграе,или първа стъпка.По малко растение да се отгледа.

8. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

растенията не са много, ще играя всички задачи наред без пропуски.

9. Bamze

Bamze Главен болярин

Мисля да играя само за ъ-повете на Вила Мариачи. Това са куестите от 1, 3 и 6 ден. Залагам на тези благини. Не ме блазнят
    ъ-повете на Горската колиба /от тях колкото - толкова/.

Приятна игра на всички ви! ;)

.water. и .TAINNA. харесват това.
  10. Приключих целия куест и сложих амарант за утре. Играя само на основното. Успех на играещите и прекрасна вечер на всички! :)

ka-linka харесва това.
  11. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Остана да предам само 500 растения, след 30 мин всичко ще е готово. Минах без пакети, без бонуси, без парти на колелото, само със ст :) Надграждам вилата и колибата, сея цветна царевица за изскачащи за утре и се отдавам на почивка. Успех и бързо приключване на всички :)

п.п. Допълвам само, че с флекс днес излезнаха общо 370 изскачащи. Набързо завърших втория куест. Чакам утрешния :)

Последна редакция: 15.11.24 в 15:10
    Bamze и ka-linka харесват това.
  12. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

На ПиТ дали ще може да се разменя ъпната колиба, т.е. питам, дали си струва да играя събитието в сателитка?

13. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Привет, няма как предварително да се знае, но опитът ми нашепва, че ъпнатите неща не са се разменяли никога. Приятна игра!

.TAINNA. и fermer4etoo1970 харесват това.