Дискусия: Есенна магия

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Nov 24, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Нека да оставим кавгите по въпроса за герба. Знаем се кои сме наши и кои са от други държави. Ще се радвам наши да се класират на първите места независимо с какъв герб са :) Обичам ви и уважавам всички наши в играта и стискам палци да успеят повече хора :inlove::D

2. xari_myri

xari_myri Ветеран

ако не предаваш повече стока-няма как да останеш във топ 3000

група харсват ли ви наградите тази година,нищо не казвате по този въпрос,не мен лично мн ми допадат:music:

Last edited by moderator: Nov 28, 2020
    kakata13, tanyamery and .TAINNA. like this.
  3. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

като гледам какви милярди и нагоре са се заформили на върха направо не ми се мисли дали ще успея да остана в топ 5000 o_O Ще чакам до последно преди да наливам. Да видя дали си струва напъна. Наградите каквито - такива :) Тръпката е важна :D

gigi_421 likes this.
  4. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

xD
    ади не и дигай акциите ;)миналата година стачкуваше, тази си търси чесало на г***8)то на кривата ракета, космоса и пречи8)

да

Last edited: Nov 28, 2020
  5. tanyamery

tanyamery Адмирал

Наградите много ми харесват, целя се в топ 3000, но дали ще ми се получи, че на края напъна е голям.

ПЕПЕЛЯШКА and .TAINNA. like this.
  6. .water.

.water. Обсебен

Миналата година за 3000 са били нужни 156 милиона бяха качили таблица със стойностите по години.Така ,че ако имаш толкова стока чакай последния ден и си прецени силите .

Би ли задал същия риторичен въпрос на всичките около 30 човека ,които не са смени ли герба или той беше само към мен или и те се чудят как да си начешат г********.

Last edited by moderator: Nov 28, 2020
    .TAINNA. likes this.
  7. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Естествено, но уви само ти се излагаш да го изтъкваш. Сред първите 35 само две сте изключение. Другата даже не съм сигурен дали чете форума.
    ПП И не ми преписвай някакви звездички, на друг са. Каквото имам да ти кажа, казвам го.

8. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Само така!Няма да се предаваш !
    Аз пък уважавам: "пердета", единаци и всичко различно, от тава да се марширува под строй..Най-вече, със знаменца .По черни шорти и бели тениски.Вдървен,като бастун и идиотски поглед,към трибуна пълна с..../цензурирах се сам/
    П.П. Бях сигурен,че пак ще се стигне до тук,ще се повтори....Не е важно,какво знаме носиш на тениската си,или на ника...Важно е,какво Знаме носиш в сърцето си.Бъдете живи и здрави!

9. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

какво лошо има да се заявиш, че си българин не разбрах
    тук ма бутна в друга посока, в посока забранена за разискване8)

staneli and mimi123123456 like this.
  10. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

Абсолютно прав си - важно е какво знаме носиш в сърцето си.
    И като го носиш в сърцето си, го слагаш с гордост и на герба на акаунта си поне за състезанието, за да заявиш националната си принадлежност и да подкрепиш сънародниците си.

П.П. Пример за това са нашите спортисти, нашата гордост, които при победа развяват българския флаг, а не собственото си име /в частност в играта това е постоянния герб на акаунта ти/.

11. pineapple87

pineapple87 Майстор

Колко смятате, че ще е лимита за топ 1000 и топ 3000?

12. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Миналата година сложих знамето, и от тогава си стоя с него. Смятам, че е красиво да сме единни, задружни, пример за отборна игра, разбирателство,и така, както във форума си помагаме (и не само във форума), да покажем, че една малка българска Фермерама има огромно сърце със сплотени играчи. Красотата е в това да си част от единомислещи хора, желаещи нещо повече от ред в небесната градина и 10 сандъка.

13. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Да наддаваме аз казвам 989743872 (за последният) за топ 1000. Който познае с точност+-3 милиона, ще му подаря едно Хари, + нещо от занаятчийте

14. biberon4o25

biberon4o25 Активен автор

700 000 000

..koni.. and DILQNADELI like this.
  15. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

тънко искаш да минеш (биберонче):p:p:pП.С други залози.... Няма да е честно да изчакаме до последната минута и тогава да залагаме п, предполагайте сега. Залози се приемат до 29.11.до 00.00 часа. Харито стои в хамбара и чака да го вземат

..koni.. likes this.
  16. munci1991

munci1991 Обитател

На позналия дo +- 50 милиона - 2 Харитa + 10 Ябълково-морковено чатни

На позналия дo +- 100 милиона - 1 Хари + 10 Ябълково-морковено чатни

На позналия дo +- 150 милиона - 10 Ябълково-морковено чатни

предположения се приемат до 30.11.до 00.00 часа

17. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Така ми харесваш:inlove: