Дискусия: Есенен фестивал

Дискусията в/ъв "Дискусии за играта" е започната от mushnu4ka на 20.11.24.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Мая

Мая Младши експерт

Поздравления за всички класирали се! Получихте ли си наградите?

-sheherezada67-, kakata13 и Bamze харесват това.
  2. -sheherezada67-

-sheherezada67- Кандидат за признание

имам въпрос-който има време и търпение може ли да ми обясни как става и в какво се състои подготовката за фестивала.Имам желание да участвам,но не ми стигат силите.За да не правя спам може и на ЛС

Bamze харесва това.
  3. xari_myri

xari_myri Ветеран

Щом не ти достигат силите, не виждам как ще участваш във топа. Иначе за самото участие няма никакъв секрет, събираш цяла година продукция и предаваш

.water., .didi2002., koteto9 и 3 други харесват това.
  4. Невероятно, но факт:
    Играч с флага на Украйна в нашата класация!!! ;):pxD
    Бъг ли е или играча в момента е в България?! 8)
    xDxDxD

-niksan-, DILQNADELI и лудакрава1 харесват това.
  5. -niksan-

-niksan- Обсебен

[​IMG] Ето предишното класиране,нещо се е объркало.

6. p_janeta

p_janeta Старейшина

Сега видях, че са начислени наградите от ТОП. За разлика от други години, не се появи никакво известие.

7. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

да, начислени са без да ни известят. Добре, че Жанчето каза. Погледнах в склада за цъкалките - там са.

milena7004 харесва това.
  8. Благодаря! :)

Честито още веднъж на всички българи, които се класираха в ТОП 4000! :) За мен мястото, на което си се класирал, е резултат от вложени мисъл, труд и време в играта. Колкото по-нагоре е това място в класацията, толкова повече от тях си вложил. ;)Отново адмирации за -niksan-, който за пръв път развя знамето на малка България толкова нависоко /топ 10/. Благодаря, -niksan-, че даде повод за национална гордост в тази игра! :inlove:
    Пожелавам повече българи в ТОП-а догодина!:)

П.П. "Ефективно събиране на реколтата" след като приключат 15-те обирания на допълнителния бонус ще може ли да се поставя на Игрището за любимци?

Последна редакция: 2.12.24 в 19:30
    .didi2002., DILQNADELI, kakata13 и 7 други харесват това.
  9. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравейте, имам информация за игра в браузър, че се е появило прозорче с наградите. Не че вече има значение. Хубав ден!
    Привет, след малко ще бъде добавена информация за това кои предмети от това събитие могат да се поставят на игрището за любимци. Приятен ден!

.TAINNA. харесва това.