Дискусия: Ерата на динозаврите

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от mushnu4ka на 3.1.24.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Ерата на динозаврите

В тази тема можете да споделите своите впечатления, стратегии и мнения за събитието.
    Моля, използвайте я по предназначение!

Повече информация

Приятно забавление!
    Екипът на Фармерама

.TAINNA. харесва това.
  2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

За всички награди:
    Черепче
    10 300​
    Амонит
    7 040​
    Инструменти за разкопки
    1 750​
    А само за реда и предметите за него е необходимо едното растение и около половината изскачащи.
    ;):)

.didi2002., ..koni.., лудакрава1 и 4 други харесват това.
  3. ka-linka

ka-linka Пазител

Над 17 000 бройки растение от едно поле, като едното е 10-часово. Май БП пак ни броят за канарчета >:(

4. Според ФАЯ на събитието:
    В началото всеки ще получи по 10 бр. кехлибар (10 за премиум играчите);...o_O
    До сега не е имало събитие, в което обикновените играчи и премуим играчите стартират с еднакви бройки. ;)
    С колко бройки кехлибар действително ще стартираме - 5 или 10?

.TAINNA. и koteto9 харесват това.
  5. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей,
    Премиум играчите ще стартират с 15 бр., останалите - с 10 бр. ФАЯ е коригирана.
    Приятна вечер!

.TAINNA. харесва това.
  6. tanyamery

tanyamery Адмирал

Само на мен ли ми се струва, че изскачащите за това събитие са намалени? Започнах с дългото растение и днес ще съм готова с него, но имам петстотин и нещо изскачащи. Явно тук ще трябва да приложа схемата с люляковият боб,.....или има и други идеи?

-niksan- и ka-linka харесват това.
  7. ka-linka

ka-linka Пазител

Кранчето е затегнато яко. Аз изобщо не мислех да играя събитието, ама си нямах работа да извъртя трийсетина врътки на колелото и се паднаха две плевни, та късото го направих набързо. В петък вечер направих 2 пъти люляков боб със супер тор и с десетина платени подаръчета успях да разсея дългото. От него до сега имам 374 изскачащи, май пак ще има люляков боб със супер тор накрая.

tanyamery и -niksan- харесват това.
  8. zorro58

zorro58 Главен болярин

приключих го -от люляковият боб ми даваше по 100-105, от иксората 188

tanyamery и Dragonj120 харесват това.
  9. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

хабанеро също дава много

10. При мен и горчив пъпеш, и люляков боб дават на макс - от 187 полета 187 изскачащи. Други дълги не съм пробвала. Утре сутрин взимам Пиколото. Успех!

Последна редакция: 7.1.24
    tanyamery и лудакрава1 харесват това.