Дискусия: "Достигни звездите"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 2.8.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Е да ама стават за 4 часа и нещо с водичка само. Аз ще гледам да взема реда, После ще мисля за цъкалките.
    3250 за едно съзвездие. Не знам много ли е, ама има хора дет утре ще се пъчат че вече са наредили реда.

2. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Най-много ми хареса това, че можеш да вземеш най-напред реда:p.

elliss_bg харесва това.
  3. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Мда, с това смятам днес да поприключа ивента. ;)

pepa551, staneli, -niksan- и 4 други харесват това.
  4. samaila

samaila Младши експерт

Играя и мисля, че имам шансове! Много ми харесва наградата! Успех и на останалите!

.water. и rudo_bobi харесват това.
  5. Пума~`

Пума~` Ветеран

И на мен ми се падна на предният куест, свърших го за 2 дни.
    От малко поле ми даваше по 8 бр. така е много хубаво, ама рядко се пада :D

rozalia11, daniel75957, vikito1972 и 3 други харесват това.
  6. bim177

bim177 Обитател

ако някой има възможност моля за помощ от Лещи

7. .water.

.water. Обсебен

Евента сега започна как прецени ,че няма да го изкараш този път мисля добре дава изскачащи.

8. bim177

bim177 Обитател

ще липсвам от играта

9. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

С едно обиране на 3-е поленца имам за 2 телескопа, за засяване и мисля за оюе половин телескоп. Слагам само водичка. Имам 1-2 плодородни, на които лиснах малко суперт тор и мими, ама те са 1-2 полета, ако взема да се олея и упо=требя всичкото растение да има откъде да разсявам, Случвало се е 1-2 пъти да се олисам и да свърша растението на събитието.

10. windsoldier

windsoldier Прохождащ

Мии ти още със старта стигна звездите :)Как ги докара тия 414 лещи бре,да не повярваш чак:)Малко опит да обменим,ако искаш
    няма да ми е излишен:p

lyd_s_motika харесва това.
  11. lyd_s_motika

lyd_s_motika Кандидат за признание

Ами, много е просто - хвърляш в парника около 10 - 15000 броя карамфил, взимаш подобренията за около два месеца, преди да почне куеста сееш на плодородни полета, поливаш, ториш и чакаш да дойде куеста. Хапваш ЯТП и береш, при мене с дървета по ъглите и карамфила дава между 200 и 300 броя, зависи как е кранчето на куеста. Ако ти е малко активираш кестенов ред, ядеш щолен и невинност и айде още толкова. Виждаш ли колко е просто? А ти как, та как!?

ПП Забравих, че това е заедно с Медена роса на Бахамите, сега ми даде по-малко. Под 200 беше.

Последна редакция: 5.8.17
    eva-mina и windsoldier харесват това.
  12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Или не сееш на плодородни полета, а на малки, но ползваш повечко Хари Кравайчето при обирането. Всяко едно увеличава шанса за изскачащи с 5%. Не се намират лесно и бързо при ПиТ, но не е и невъзможно.
    И говорим за най-дългорастящото растение, което имаш. Или за обикновени дървета с 20 ч. време на растеж.

eva-mina и windsoldier харесват това.
  13. windsoldier

windsoldier Прохождащ

Ама lyd_s_motika, това не е ли моментно поникване ? 1 плодородно поленце +1 СТ дава 1 леща ,ама ти как ги направи
    3-4 лещи от едно поле, ей това нещо не схващам бе човек,

14. lyd_s_motika

Първо береш без СТ, ако са ти малко - ръсиш и нея с редичката, и ти стават още толкова.
    Другото е дето ти го пише mushnuk.

15. maurika

maurika Активен автор

Здравейте извинявам се ,че пиша тук не намерих тема проблем с мелницата нямам къде да направя далекогледите моля помогнете ID:4718364 maurika

16. mechopuh78

mechopuh78 Guest

Мелницата на основната ферма е празна, пусни ги там

17. windsoldier

windsoldier Прохождащ

Мен ми интересна техниката на .water. с шипките 414 броя,
    щот те нямат благородство кат другите китки ,ей това се вика
    да набараш чалъма ,не е моментно , сигурно нема дет се вика и
    100 харита ,та да издокара толкоз лещи ,
    ама не знам дали ша ще тук да каже как я прави таз магия
    направо ми тури кахър на главата :(

-dd76- и lyd_s_motika харесват това.
  18. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Елементарно, Уотсън ;) - сееш колкото трябва време преди началото на събитието, чакаш да почне и тогава береш :)

То и само там може :p, но първо виж горе в лентата отиди на "събития", или на "всички", но тогава разлисти зелените стрелички :)

19. lyd_s_motika

:):):)
    Тя ще да е някоя баш ФЕЯ.

20. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

на мен ми звучи, че човека е засял 414 шипка, не споменава да е получил 414 лещи....

eva-mina и milena7004 харесват това.