Дискусия: Долината на еделвайсите

Дискусията в/ъв "Дискусии за играта" е започната от mushnu4ka на 6.12.22.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей, и на 28мо и на 38мо ниво отключваш разширяване на склада за дънери. Складът се разширява на етапи:
    650ниво 283 Значки за овощар 3
    1 000ниво 382 Значки за овощар 4
    А за полето в Северните гори си се отваря на ниво 28...

.TAINNA. харесва това.
  2. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей,
    Капацитетът на склада на дънери се увеличава както на 28 ниво, така и на 38 ниво.
    6 част от северните гори се отключва на 28 ниво.
    Естествено след предаване на съответните значки.
    Няма как да знам пропускаш ли нещо или не. Сама решаваш какво и кога искаш да отвориш, то е ясно, че след като имаш достъп до това.
    Приятна игра!

П.П. Във ФАЯ за алпийския свят (долината на еделвайсите) има много таблици. Ако има някакво разминаване между инфото в тях и действителността, посочи конкретно за коя таблица става въпрос (или по-добре нейно изображение с означение по някакъв начин на грешката/разминаването).

.TAINNA. харесва това.
  3. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

до тук съм стигнала
    Склада за дънери е 650, значи е добре. Объркала съм се. Сигурно и полето в северните гори съм го отворила според таблицата. Благодаря за поясненията. Не е моята игра Алпите, но бутам леко леко да върви :)

Последна редакция: 12.10.24
  4. ka-linka

ka-linka Пазител

От днес след обяд не мога да вляза в алпийските градини. При дърветата в гората влизам, куестовете на площада ги отварям, при растенията - цък. Където и да кликна, не мърда. Със зор влязох веднъж през мозилата, но с хром не иска. изчистила съм кеша на браузъра, ама не става. Някой има ли подобен проблем?

5. -niksan-

-niksan- Обсебен

В Есенен феерстивал не можаха ли да пуснат малко точки за долината;):p
    И друго могат да направят на колелото на късмета.
    Поне на парти врътките могат да сложат като награда точки за долината да печелим;):)