Дискусия: Долината на еделвайсите

Дискусията в/ъв "Дискусии за играта" е започната от mushnu4ka на 6.12.22.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей, и на 28мо и на 38мо ниво отключваш разширяване на склада за дънери. Складът се разширява на етапи:
    650ниво 283 Значки за овощар 3
    1 000ниво 382 Значки за овощар 4
    А за полето в Северните гори си се отваря на ниво 28...

.TAINNA. харесва това.
  2. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей,
    Капацитетът на склада на дънери се увеличава както на 28 ниво, така и на 38 ниво.
    6 част от северните гори се отключва на 28 ниво.
    Естествено след предаване на съответните значки.
    Няма как да знам пропускаш ли нещо или не. Сама решаваш какво и кога искаш да отвориш, то е ясно, че след като имаш достъп до това.
    Приятна игра!

П.П. Във ФАЯ за алпийския свят (долината на еделвайсите) има много таблици. Ако има някакво разминаване между инфото в тях и действителността, посочи конкретно за коя таблица става въпрос (или по-добре нейно изображение с означение по някакъв начин на грешката/разминаването).

.TAINNA. харесва това.
  3. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

до тук съм стигнала
    Склада за дънери е 650, значи е добре. Объркала съм се. Сигурно и полето в северните гори съм го отворила според таблицата. Благодаря за поясненията. Не е моята игра Алпите, но бутам леко леко да върви :)

Последна редакция: 12.10.24
  4. ka-linka

ka-linka Пазител

От днес след обяд не мога да вляза в алпийските градини. При дърветата в гората влизам, куестовете на площада ги отварям, при растенията - цък. Където и да кликна, не мърда. Със зор влязох веднъж през мозилата, но с хром не иска. изчистила съм кеша на браузъра, ама не става. Някой има ли подобен проблем?

5. -niksan-

-niksan- Обсебен

В Есенен феерстивал не можаха ли да пуснат малко точки за долината;):p
    И друго могат да направят на колелото на късмета.
    Поне на парти врътките могат да сложат като награда точки за долината да печелим;):)

6. Буреноска

Буреноска Младши експерт

Много правилна забележка, може би хубаво би било да бъде предложено на бп

kakata13, DILQNADELI и -niksan- харесват това.
  7. savata

savata Стажант

извинете ме за безспокойството което ви причинявам, но може ли някой да ми даде съвет как да отворя достъп до долината на еделвайсите
    имам повече от 2600 звездички, но не мога да я отворя
    благодая предварително за помощтта

8. milena7004

milena7004 Майстор

Достъпът до новата област се осъществява чрез отключване на руна на дърво на уменията срещу 2500 звезди.
    Руната става достъпна от ниво 98, но след като всички водещи до нея руни бъдат отключени.

https://board-bg.farmerama.com/threads/Долината-на-еделвайсите-обща-информация.23301/

kakata13, .water., .TAINNA. и още 1 човек харесват това.