Дискусия: Долината на еделвайсите

Discussion in 'Дискусии за играта' started by mushnu4ka, Dec 6, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -niksan-

-niksan- Обсебен

Благодаря. Приятен ден.

mushnu4ka likes this.
  2. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

А след като няма натрупване или отброяване на точките как ще стигна ниво 36...50

-niksan- likes this.
  3. -niksan-

-niksan- Обсебен

Лошото е че ако не стигах 35 ниво и добре че обърнах внимание още с първата поръчка,че точките не се натрупват ,никой нямаше да ни предупреди.

4. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей,
    По същия начин, по който се стига до поредно ниво в момента, но чак след като бъдат въведени нови нива.
    Приятна вечер!

5. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Дай линк към промените да прочетем малко, за какво иде реч , че нещо не мога да намеря информацията

6. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

7. -niksan-

-niksan- Обсебен

Значи ще почивам,докато разработят следващата част на долината.

DILQNADELI likes this.
  8. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

...:wuerg::wuerg::wuerg:Явно да,:mad: пак недодялана работа.

-----
    Ще има ли едно нещо правилно представено? Без грешка, без пропуск. Нещо напълно завършено...
    https://i.postimg.cc/RhCx7nQb/image.png
    https://i.postimg.cc/Hx2fkkD0/1.png

Last edited by moderator: Apr 20, 2024
  9. dvdd

dvdd Младши експерт

Мога ли да попитам защо,когато съм насяла по едно и също време аурикула на два съседни реда,единият ще е готов след 1:35,а другия 1:59 ? ID: 33025211

10. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей, най-вероятно едната леха си съседства с леха, която дава бонус, намаляващ времето на съседни посеви.

11. dvdd

dvdd Младши експерт

Благодаря,за това не се сетих :p

12. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

В тази част от играта най-голямата гавра с играчите е склада за алпийски дървесни плодове. :wuerg: От 17-то ниво капацитета се увеличава чак на 39-то ниво и то само с 500бр. като през това време се отключват 5 нови дървета, чиито плодове се искат от клиентите. Всички останали складове за тези 22 нива имат по 2-3 пъти увеличаване на капицитетите си. Ясно, че е измислено, за да върви търговийката на БП със "засади дърво", "изобилие от дървесни плодове" и "моментно дърво", а не играчите да играят спокойно, но е много, много грозно. >:(

Last edited: Apr 24, 2024
  13. -niksan-

-niksan- Обсебен

Да бяха направили възможност ,да преместваме дърветата по полето,където си искаме.Как ги местим във фермата и острова.
    Складовете са малки,минеш ли 25 ниво и става много трудно,складовете за мен трябва да са поне до 100к

14. .water.

.water. Обсебен

Не виждам полза от тази долина на еделвайсите не дава точки за фермата , нито точки за сезона не дава бинуси като цяло нищо не дава ,че да бързам и пари да влагам.Като има за поръчките има като няма гладни ще стоят.Едно мънинко + за мен слънчогледовия хълм(макар ,че какъв хълм като е къщурка)където държа секвоите и не се налага да си сека ако реша да играя събитие .Та като цяло в долината на еделвайсите има само вятър и мъгла.

15. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

И тук е барано. Така са орязани падащите, не изкачат от нищо.

-niksan- likes this.
  16. -niksan-

-niksan- Обсебен

Гребло много рядко се пада вече,дори един клиент трябваше на три места да предавам пачи крак.Так за 16 часа нищо не предадох:cry:

17. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Не само гребло, падащи от всеки вид са орязани. Играта е унищожена, много отдавна.

-----:wuerg:>:(:wuerg:
    Моля да се подхвърли, където трябва този въпрос. Подхвърли ( не да се подмине) трябва да има корекция, точно в този склад за съхранение. Мисля че трябва да се промени, от 39 ниво за увеличаване, да стане 36. При 12 различни вида дървесни плодове, и общ брой на склад само 2000 броя, е просто нечовешко. А на този склад по принцип,https://i.postimg.cc/tCpNf2xp/image.png трябва да няма никакво ограничение........:pП.С- Голямо чистене е паднало.

Last edited: May 24, 2024
  18. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

Напълно съм съгласна с теб, че не трябва да има ограничение или поне да се разширява с по 500 бр. на няколко етапа преди 39-то ниво. Написах го преди известно време:

Предлагам да има и частична доставка в поръчките на клиентите като в куестовете на основната игра по същата тази причина - изключително малък склад за дървесни плодове при наличните видове дървета.

DILQNADELI and -niksan- like this.
  19. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

И аз не за първи път пиша...
    Складовете ми се пръскат, всичко е претъпкано.

Last edited by moderator: May 25, 2024
  20. -niksan-

-niksan- Обсебен

Преди като обирах гъби ,изкачаха и семена при обирането,вече и семената отрязаха.