Дискусия: Долината на еделвайсите

Дискусията в/ъв "Дискусии за играта" е започната от mushnu4ka на 6.12.22.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Спомням си, че от екипа бяха споменали преди месеци че до няколко седмици се очакват промени или нещо си, свързано с Долината, след което ги скъсаха от хейт, колко точно седмици..., ама седмиците минаха... и т.н. Така, че разбирам екипа, ако имат информация, защо не я споделят, както е по другите форуми.

milena7004 харесва това.
  2. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей,
    Какво по-ясно от това дали въпросът е поставен пред БП.
    Хубав ден!

ПП1. Предполагам, че си наясно че не цялата информация, разговори и под., която стига до очите и ушите ни, е за споделяне. И то не от кривотия, инат или за да правим напук на играчите, а просто защото не е редно, защото е вътрешна за форумните екипи информация. Ако не си, имай това предвид. Така че очакванията ти към екипа в голяма степен не са реалистични.
    ПП2. Ако под "разбираш ме" имаш предвид "да разбирам написаното от теб", старая се да е така, въпреки (как меко да го кажа) често не съвсем добрата форма на поднасянето му. Но като не го разбирам, питам. С питане до Стамбул се стигало, така знам.
    ПП3. Нека не влизаме в режим на надговаряне, там се предавам, там ще ме изгубиш като опонент.

dvdd, ka-linka и milena7004 харесват това.
  3. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

, не си само ти, има и други играчи в същото положение и всичко е рапортирано. :)

pile-pale, DILQNADELI, milena7004 и още 1 човек харесват това.
  4. Bamze

Bamze Главен болярин

Здравейте, не знам дали сте забелязали, но вече може да се взимат произведените неща по-отделно от слотовете в Занаятчийската станция. Това ни искане е изпълнено. ;)
    Браво на всеки, участвал в това - от играчите с идеи / Doremi, TAINNA /, нашия екип и БП.

Последна редакция: 21.8.23
    axmara, *ПчеличкатаМая*, sm0uk3r71 и 2 други харесват това.
  5. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

и още няколко промени - https://board-bg.farmerama.com/thre...-в-Долината-на-еделвайсите.23966/#post-213729

Bamze и .TAINNA. харесват това.
  6. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

[​IMG] xD голямо намаление са дали :D
    чичко Фил от няколко дни не е ял, иска рози колкото за 1 значка наведнъж, е как да му дам? гладен да си ходи xD

А пише:
    • намалени са количествата искани растения и изкачащи при клиентите xD
    Хайде БП, жегата малко ви е замъглила погледа 8)

.water., kakata13, milena7004 и още 1 човек харесват това.
  7. -niksan-

-niksan- Обсебен

Предавам растения и значки пак се трупат.Ако не предаваш няма точки,за сега се справям от как разширих полето за дървета и полето за растения.

..koni.. харесва това.
  8. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

не го храних и спря да иска рози. Сега иска гъби xD Не знам как правиш нещата, но при мен стават бавно. В алпите не влизам много. Стигнах 18.5 ниво, но пак не е моята игра. Не я харесвам.

9. -niksan-

-niksan- Обсебен

Затова предавай рози,с гъбите правя значка ниво 2. Две седмици влизах само през телефон,не изпитах никакъв недостик на дървесина и разни други неща.Искам да стигна 25 ниво ,да отворя новото поле.Мисля че до един месец ще успея,стига да няма хакерски атаки .

Последна редакция: 13.8.23
    .TAINNA. и .didi2002. харесват това.
  10. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

как да ги дам,то пладнешки обир 384 китки само за една поръчкаhttps://prikachi.net/image/pfAQw

kakata13 и .TAINNA. харесват това.
  11. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

За това иде реч. А били намалени бройките. На мен ми искат редовно 3 пъти по над 300

sm0uk3r71 харесва това.
  12. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Ако от поръчката се печели бонбон или някое от по-ценните дървета ги давам, в противен случай - у лево.

.water., -niksan-, kakata13 и 3 други харесват това.
  13. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

и да искам не мога да дам 3х360 или 3х300 та ако ще и пиколо да ми дават. Всичко имам в изобилие. Само растенията още ми куцат. Трябва ми по-голям склад и време да влизам в алпите или да кисна там денонощно. Не играя през телефон като Никсън. Той може да си позволи да е в играта нон-стоп. Аз не мога :)

-niksan- и fermer4etoo1970 харесват това.
  14. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

тц....60 т направо гавра

.TAINNA., milena7004 и fermer4etoo1970 харесват това.
  15. -niksan-

-niksan- Обсебен

Точно вчера от такава поръчка взех 240 или 230 точки,играх през телефон и нямаше как да е снимам поръчката..Аз предавам защото няма от къде да дойдат точки.
    Значки има,довечера ще предам на рециклатора.
    Дори трябва да пуснат бустер за скорост на рециклатора,да не чакам по 40 часа.

.TAINNA. и [[Fermerkaa]] харесват това.
  16. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

ти си по-високо ниво Ники, играеш през телефон, влизаш по всяко време, садиш и береш непрекъснато. Нямам тези възможности. Влизам по 2-3 пъти в Алпите, понякога и по веднъж. Затова давам на клиентите каквото имам, а не каквото нямам. Няма смисъл да давам розите и да не мога да събера достатъчно количества от тях за значки. В началото, когато ми трябваха значки за дърветата, пак така спрях да храня клиентите. Давах им каквото имам и когато имам. Направих всичко. Руни на всички дървета, разширения на складове, всичко. И започнах постепенно да давам на клиентите всичко, каквото поискат. Рециклирах непрекъснато и така сега съм 18,5 ниво с всичко необходимо направено на макс. Смятам и с растенията да подходя така. Ще давам на клиентите по моя преценка каквото мога. Преди да им дам, оглеждам дали мога да направя значки и да направя руни, разширения и т.н. Клиентите са ми последни при обработването на Алпите. Остава мнението ми обаче, че бройките на растенията в клиентите са много големи. Трябва да намалят количествата така, че да съответстват на нивото на играча в алпите или да измислят друг критерий.
    Розите са ми с отворени руни до край. Започвам руните на другите три растения.

Bamze, -niksan- и .water. харесват това.
  17. -niksan-

-niksan- Обсебен

Всички руни са отоврини дори и на новото дърво Скаут кайсиево дърво.
    Подготвям винаги значките преди да стигна дадено ниво или дърво или поле за където ще трябват значки.
    Сега подготвям 20 значки градинар ниво 2,преди да стигна 25 ниво ще гледам да са готови.Ще ми трябват за новото растение Аурикула.
    След това преди 27 ниво ще трябва да подготвя овощар ниво 3 , 13 значки,ще ми трябват за Диво черешово дърво. Да влизам през телефон,зависи от времето през което мога,има моменти си гледам работата.

Последна редакция: 16.8.23
    .TAINNA., Bamze и ..koni.. харесват това.
  18. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

И аз правя така. Подготвям значките предварително. Понеже понякога и не влизам, забавям се :) Не бързам обаче. Правя значки и ги рециклирам за точки. Иначе склада се пука по шевовете от плодове. Градинарството напредва макар и бавно. Все някога ще стане.

Bamze, [[Fermerkaa]] и ka-linka харесват това.
  19. Bamze

Bamze Главен болярин

Не ми е ясно за какво служат подпалките? Опитах се да намеря инфо, но нещо не успях ...

П.п. В Дискусията пише, че се използват за рециклиране само. Все още ли е така?

Последна редакция: 21.8.23
    axmara и .TAINNA. харесват това.
  20. -niksan-

-niksan- Обсебен

Май да.Като пускаш рециклиране се виждат там.По една точка са,да бяха по 100 точки поне.

.didi2002., Bamze, mimi123123456 и още 1 човек харесват това.