Дискусия: Долината на еделвайсите

Discussion in 'Дискусии за играта' started by mushnu4ka, Dec 6, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Кое е вярно?[​IMG]

2. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Привет, 12. Спокойна нощ!

3. -niksan-

-niksan- Обсебен

Случайно попаднах на това нещо
    Това нещо го засях с три семена,няма да посявате на крайно дясно поле,отивате на крайни ляво поле,там натискате за засяване и с едно семе се посява 4 полета наведнъж.После като оберете от едно семе получавате цели 20 броя от растението.Само че едно малко поле става за 22 минути някъде,тука 4 полета узряват за час и 30 минути,последното поле. Първото крайно ляво поле малко става за ,22 минути,второто става за 44 минути ,следващото за час и 7 минути,четвъртото поле става за час и 30 минути.

esz102, .TAINNA. and [[Fermerkaa]] like this.
  4. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Потвърдено! Голямо благодаря!
    Трябва да се внимава обаче да има 4 свободни полета на дясно за засяване.!

Last edited: Jun 15, 2023
    milena7004, .TAINNA. and -niksan- like this.
  5. bellica

bellica Стажант

Здравейте, защо за изработване на значки не ми дава да обменям от орехите от американски бук. На 8-мо ниво съм. ID 10434904

6. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей, с плодовете от американски бук можеш да правиш значки ниво 2 от 9-то ниво..
    https://board-bg.farmerama.com/threads/Долината-на-еделвайсите-обща-информация.23301/#post-212173

А информацията за алпийските градини май си я пропуснал....

bellica and .TAINNA. like this.
  7. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

мъкЪ, мъкЪ са тези алпи......родени от хаотичен болен мозък.... айде няма нужда8)

8. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Това е първото,дано и последно, нововъведение, което изобщо не ме грабна.:mad:
    Играта е голяма мъка, алпите допълнително я товарят, нямам думи.>:(

dedoto and .TAINNA. like this.
  9. -niksan-

-niksan- Обсебен

От толкова много нови неща можеш ли всичко да разбереш и да запомниш.Всичко пуснато в един ден.Да не би да ми е само играта на главата .

10. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

затова спирам да катеря Алпите. И аз като смоукър и много други играчи затварям това безумие на малоумниците в БП. Може би завинаги. И в чуждите форуми негодуват. Така че, не сме сами ;)

dedoto and -niksan- like this.
  11. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Забелязахте ли по колко бройки клонки и кехлибар сега искат клиентите, и колко падат сега. От едно поле с дървета 2 клонки. Егати абсурда може ли някой от тези де са се уж случайно нацелили да ми кажат сега кое да събирам кое да трия.

12. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

xD няма ли да дръпнеш шалтера? Затвори кепенците и чакаме по-добри времена ;)

13. FARMER-VLAD

FARMER-VLAD Младши експерт

Моля за помощ - не мога да направя първата значка за градинар, за да пусна еделвайса, а и от полето като прибирам реколтата ми пише за някакъв лимит. Нещо се обърках. ID 13636479

14. -niksan-

-niksan- Обсебен

Трябва да имаш 800 роза,да направиш първата значка.Отиваш на пътя на мъдростта избираш растение и там вече ще е направиш значката.

15. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

О ще я карам яваш яваш, а не се знае дали няма да се присъединя и аз към отказали те се

16. FARMER-VLAD

FARMER-VLAD Младши експерт

Имах и рози, и всичко. Уфф, стана най-сетне.

17. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Ние, отказалите се, те чакаме на първа линия ;)

kakata13 and ka-linka like this.
  18. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Чакам отговор, защо се даде още един клиент като не можем да предадем стока за един няма и как да стане това сега ми иска 18 клонки или 18 кехлибара как да се събере това нещо след като и не пада вече

-niksan- likes this.
  19. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

чакам отговор на пост 858 както и на това ако вече имам 21 брой звезди от тези на снимката мога ли да правя значки на градинар сега или ще трябва да търкам от единият вид зада има място и за другият вид [​IMG]

-niksan- likes this.
  20. buba62

buba62 Главен болярин

Харесва ми, че вече дървестина и др. такива се произвеждат в по-големи количества за повече време, най-сетне не изпитвам недостиг на материал, най-сетне имам пълно поле с дървета и резервни в склада, най-сетне на дърветата им насмогнах. Тепърва събирам растения за значки, за отключване на другите растения, за които имам ниво. Началото с растенията е бавно и славно, ама за никъде не бързам. Вчера получих като награда от Фьодор 2 дървета и 1 семена, добре ми дойдоха. Ама днес не дава, каза че не всеки ден е великден.
    Приятна игра, фермери!