Дискусия: Долината на еделвайсите

Дискусията в/ъв "Дискусии за играта" е започната от mushnu4ka на 6.12.22.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Така де, аз не пускам до крайно дясно. Инструментите, примерно дава 4бр, 1 деление преди двете звезди на плъзгача и там го оставям....аз не обичам много да давам xD, повече съм по вземането и внимателно чета ситния шрифт....

kakata13, tanyamery, .TAINNA. и 2 други харесват това.
  2. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Ясно, значи аз не съм те разбрал, извинявам се! Иначе правилно, вземане без даване му е майката и задължително ситното да се чете с повишено внимание :)

kakata13, tanyamery, -niksan- и 2 други харесват това.
  3. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Ще стане каквото стана с ФентъзиРама. Пуснаха я, а-у-урааа имаме нова игра и не след дълго замря. Допускам че и еделвайсите ще идат в хербария. Малко съжалявам, че си похарчих част от звездите за тази глупост, ама нейсе. Хич няма да се напъвам. Отидох, видях и май си тръгвам.

Kalina_fermer, dedoto и -niksan- харесват това.
  4. milena7004

milena7004 Майстор

Току -що установих ,че по- вероятно е, голяма част от звездите и бананите да ги събирам от сандъците в инвентара.Сега изброих,че в момента имам 15 сандъка изобилие от......., от които мога да получа звезди ,(като някой сандъци дават и до 50 звезди)Същото е и с бананите,като там възможностите са по-малко(6-7 сандъка).
    п.п и за да е по темата: След 2.30 мин.ще отсека и втората кайсия, и имам цели 35 алпийски точки:p

Bamze и tanyamery харесват това.
  5. Спирам да строя алпийски кайсии. :) Реших да произвеждам в Дъскорезницата само луксозен хумус и голям комплект инструменти. И после да ги рециклирам за 50 или 100 алпийски ТО, защото при тях вложеното е най-малко за 1 алпийска ТО.

Кобрелия, tanyamery, ..koni.. и 2 други харесват това.
  6. -helixme4o-

-helixme4o- Редовен

От вчера се мъча да разбера на какъв принцип се играе това поле,четох,обиколих го цялото ,цъках навсякъде,предавах животни и т.н и няма и няма,не мога да разбера как става номера.Като чета,че хората даже са произвели нещо срам ме хваща.

.TAINNA. харесва това.
  7. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Истината е, че е малко увъртяно, а и ние все още се борим с преводите на наименования и др., за да ви предоставим повече информация. Иска се време и ориентир, затова не бързайте.
    Освен животни, ако сте забелязали могат да се предават и обори...

.TAINNA. и bubolina8 харесват това.
  8. -niksan-

-niksan- Обсебен

Сега му е времето да се отървем от ненужните обориxD

Да си кажа мнението,пълна боза:cry:
    Развалиха играта,не мога да влизам през телефона,с таблета се справям за сега.
    По добре да бяха пуснали ново поле;),отколкото тази долина:cry:xD
    С тези звезди можехме да отворим някое поле.

Последно редактирано от модератора: 10.12.22
    milena7004, kakata13, .TAINNA. и 4 други харесват това.
  9. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

В преводите за производството на "малък комплект инструменти" пише слонарник, маймунарник, вместо слон, маймуни.
    Гледам аз, че "имам" 700 маймунарника, но се оказаха маймуни.
    Не съм преглеждала за други животни, които са описани с името на обора си.

.TAINNA. харесва това.
  10. tani1980

tani1980 Полубог

В тази долина нищо не е наред.От половин час се боря да посадя една кайсия и да обера друга.Еее не ще и не ще...Създателите - творци на това свръхчудо на тъпотията тестват ли си продукта преди да го пльоснат ей така в играта и да го предложат на играчите? :mad:

kakata13 и .TAINNA. харесват това.
  11. vida_bl

vida_bl Обитател

Минах второ ниво, имам четири направени дървета, но немога да ги сложа на полето. Моля, админ да погледне какво се случва и ако може да ги постави. ИД 2033009

12. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Привет, предадено е, с повече информация към момента не разполагам.

tani1980 и .TAINNA. харесват това.
  13. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, вероятно има проблем, за който е предадено. Понастоящем повече не ми е известно.

[[Fermerkaa]] и ka-linka харесват това.
  14. vida_bl

vida_bl Обитател

Благодаря!

mushnu4ka харесва това.
  15. .water.

.water. Обсебен

Не се ядосвай с мишката я завлачи в предпочитани и от там посади кайсията.Проверено;)

bubolina8, kakata13, tani1980 и 3 други харесват това.
  16. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

обърквацията е голяма. Смесени са обори и животни с еднакви наименования.... Може би е грешка , но има кенгурларник и кошара на ленивец, отделно преводите им са грешни...

Значи това е бъг и обори няма да се предават.

.TAINNA. харесва това.
  17. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

който предал - предал. Как ще ме компенсират като предавах няколко пъти слонарници и оранжеви магарешки ясли? Кобри, ритай ги по кокалчетата маме, не ги жали тия хаймани горе :D

18. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

А мойте КОЙ ще върне?

.TAINNA. харесва това.
  19. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

айде скрипта да си го върнат обратно, да върнат откраднатото и да дойдат да ги бичуваме

ka-linka харесва това.
  20. ka-linka

ka-linka Пазител

Аз май метнах някакъв обор и сега си имам над 500 зелено гориво. Направо се чувствам като арабски шейх от тези, дето като копнат в двора да си насадят доматки за салатка, вземе, че бликне нефт и съсипе разсада :D:D:D

eva-mina, .TAINNA., Кобрелия и 2 други харесват това.