Дискусия: Долината на еделвайсите

Discussion in 'Дискусии за играта' started by mushnu4ka, Dec 6, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

По-бързо "лечение" на това е като минаваш напред-назад по различните производства - дървесина, хумус и т.н. или като затвориш прозореца за производство на дървета примерно.
    Обаче проблемът с таймера на цялата ферма остава - седиш и чакаш да "узрее" нещо си, то може и да е узряло, но играта не го показва. Следва разходка по полетата за да се "събуди" таймера.
    Повече от досадно и загуба на време!

2. bibi_7555

bibi_7555 Прохождащ

Не мота за произведа американски бук. Трябват ми качествен хумус и обикновена дървесина. Как да ги произведа?

3. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

Възможно ли е в таблицата с нивата да се добавят и какви значки/вид и брой/ са необхидими за увеличението на капацититетите в склада или полетата? А да не го научаваме след като се качим на поредното ниво.

Съдейки от този пост има такава налична информация.

4. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

В дъскорезницата както обикновения хумус и основната дървесина. Премествай зеления плъзгач и показва какво може да се произведе на всяка една стъпка.
    Не, там не.
    Но ще има и отделна таблица за полетата, както и за разширяването на склада. Но за съжаление няма да е скоро.

.TAINNA. likes this.
  5. червената_шапчица

И какво пречи да я имаме тази таблица сега като разполате с информацията?! Какво налага да "не е скоро"?!

Last edited: Jan 10, 2023
  6. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

времето, с което разполага този, който я прави.;) :)

.TAINNA. likes this.
  7. червената_шапчица

Да, досетих се впоследствие.:)
    За това се информирах от линка в този пост:
    Като включа превод на Хром и имам информацията на секундата. И така не се налага да чакам месеци наред. ;)

лудакрава1 and dvdd like this.
  8. mary_hristova

mary_hristova Прохождащ

Здравейте! Може ли да ми помогнете - активирах дървото Ансу кайсиево дърво, но не мога да го произведа, за да го засадя

9. mushnu4ka

Здравей,
    Не намираш откъде да го избереш, за да го произведеш ли? Ако това е питането, виж това:
    Ако проблемът е друг, уточни, моля.
    Приятна игра!

10. mary_hristova

mary_hristova Прохождащ

Благодаря! Сега всичко е наред.

mushnu4ka likes this.
  11. червената_шапчица

Да попитам коя информация е вярна - тази при нас или тази при англичаните??? При нас във ФАЯ пише, че реда "Алпийска пътека" се взима на 20-то ниво, а при англичаните - на 15-то ниво.

https://board-en.farmerama.com/threads/edelweiss-valley.43257/#post-285806

Това поредната грешка в изнесеното инфо при нас ли е??? И ако е така, много моля, този, който го чакаме вече повече от месец да ни даде пълната информация, поне да я поднася коректно!!! 8) Вярно, че "принципно играта е за имащите време за нея", но тогава по тази логика екипа трябва да е с още повече свободно време, за да си върши качествено и тази работа. ;)

Last edited: Jan 12, 2023
  12. mushnu4ka

Последно - редът се печели с достигането на 15-то алписйко ниво. ФАЯ е коригирана.
    Ще напомня, че форумът на играта не е място за упреци и обсъждания на действията на екипа, както и на другите играчи.
    Винаги с такива можеш да се обърнеш към съпорт.
    o_O
    И още ще напомня, че членовете на форумния екип не са служители на БП, а играчи, които отделят от времето си, за да поддържат информацията във форума и т.н. и които имат реална работа, реални задължения и т.н.

Приятна вечер!

13. червената_шапчица

14. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Имам въпрос става дума за американски бук, в последна фаза иска три двийни звезди за подсилва фазата на растеж на алпийското дърво какво ще рече това как го подсилва и с какво

15. mushnu4ka

Здравей,
    Означава, че с тази руна отключваш допълнителната фаза на растеж на това дърво, т.е. фазите на растеж стават с 1 повече.
    Приятна игра!

DILQNADELI and milena7004 like this.
  16. -niksan-

-niksan- Обсебен

Много тъпо,склада не можеш много да си увеличиш за плодове.В момента трия отгледани плодове,склада на значките и той препълнен,предадени значки навсякъде.
    Като трия плодове поне да получавам някакви точки,да не чакам ,да вдигам нива само като имам поръчки.

.TAINNA. likes this.
  17. ka-linka

ka-linka Пазител

Не трий, спри да произвеждаш, я почини малко. Аз не съм разширила още всичко, но това безумно влизане през 20мин. взе да ме дразни. Влизам кога се сетя, въпреки че съм болнични и съм си вкъщи. Тичането от поле на поле, че да се активират таймерите, ме изморява.
    Я си сипи едно питие и остави кайсиите да презреят :)

18. -niksan-

-niksan- Обсебен

гледам да направя и дънери малко,но не може да се трият плодове за нещо друго,постоянно трия от склада ,разни:cry:

.TAINNA. and ka-linka like this.
  19. mimi123123456

mimi123123456 Главен болярин

рециклирай ги/плодовете/, може да ти даде точки

Last edited: Jan 15, 2023
    .TAINNA. and -niksan- like this.
  20. -niksan-

-niksan- Обсебен

По 600 точки на всеки 32 часа получавам от рециклирване.
    Не е изпипано както трябва,долината.

.TAINNA. and mimi123123456 like this.