Дискусия: Дни на котките и кучетата

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 20.6.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. *mMm*

*mMm* Кандидат за признание

За какво ви бяха тези котки и кучета, като има ред , който дава котка, има и неонов кучешки обор?

2. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Taка ми харесва - ъака си играя. Мпже за някой да е грешен ход, но на мен си ми харесва. И не нямам никаква стар=тегия в играта - трупам точки докато кача ниво - ако ще да е след 5 месеца, ако ще да е след 5 години.
    Не ми е на преден план да натрупвам милиони, разчитам на парите които ми падат от читалището и от небесната градина - затова се старая да спшечеля всеки ред, даващ пари, ако ще и 1000 пенита да са.
    Продавам занаяти когато съм на зор, както и дървесни плодове. Затова гледам толкова дървета - от 1 страна не искат торене и да влизам в играта през час два, от друга и след месец да вляза - няма да с аизгнили.
    Развивам си занаятите, произвждам си пдодукти основно за семе си, Дори червеното боле което дава само 2000 точки си го правя и ам.
    На супер храната разчитам само от наградии махазина и съм започнал всяко едно укесъче с развъждане. Затова, когато няма куест за селеция или нямам храна не развъждам. Затова и нямам с хиляди животни от дадена селекция. И ми беше толкова трудно да предам на псоледната задача з акотките тея 250 в коитки. Понеже не исках да си предавам рядко срещащаита се котко която ми се падна. И селектирах ли селехтирах котки до втръесване. Аконеже извън сабитията не селектирам - не остава грана - не се хваля какво ми се е паднало.

3. fifi9902

fifi9902 Младши експерт

защо нямам редовете от евента

4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

5. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Ако я търсих нямаше да го правя точно тук в БП.Но и не бих позволила някои да ми се пресмива и натяква, че той бил тариката а ние глупаците.Който дават ли дават животни за 2 цъкалки, който според него били нищожни. Така, че тук не става въпрос за игра и стратегия от негова страна а за изява че той не бил се подлъгъл и той щял да се смее последен.Лично мен не ме засяга той какво и как играе както не искам и да ми се смее на мен някой, като него аз как играя. П.С- За времето в което аз съм потребител на БП, никога до сега не си позволих и не бих се изказала че съм нещо повече от другите не мисля че имам и това право. Ако за теб това е нормално той как се изказа спрямо останалите играчи тук за мен неее. Аз смятам да защитя моята позиция, а изявата ми много лесна като ударя един Х на играта, и съм се изявила на сцената

Последна редакция: 27.6.17
  6. stefi1121

stefi1121 Подрастващ автор

Нали всеки има право на мнение?
    Ето и моето: Не е нормално човек с титла във форума "Старши болярин" да пише такива глупости. Какво ще научат по-младите играчи? Едно голямо НИЩО.Дайте му най-високата титла и да престане да пише простотии.

DILQNADELI харесва това.
  7. milkoga1

milkoga1 Господар

Че и колежката си изказва мнение.....с кво е по различно от неговото,че така се обръщате към нея?Или някой са привилегировани може би?И аз като се опитах да му докаже че не е прав и поста ми беше неправомерно изтрит.....

BUTTERFLAYS и DILQNADELI харесват това.
  8. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

за него не важът законите явно- няма предопреждения за многопостия правописа му е под всякаква критика очевадно се изявява над всеки и над нещата, но да тук си прав навсякъде се делят на наши и ваши

9. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Дните за мяу-джаф и бау-мър приключиха.
    Да вземем и ние да махнем с ръка, да се усмихнем и да мирясаме в очакване на наградите?

-dd76-, .water., [Ghost_Rider] и още 1 човек харесват това.
  10. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Никога не съм имал многопостия. Или се карам на някого или повишавам тон или нещо друго. Веднъж ме бяха наказали заради мнението ми относно жените (които явно тук са мнозинство).
    Иначе дори да исках, не бих помогмал на нов играч освен на ПиТ. На мен са ми помагали на ПиТ и затова и аз бих върнал жеста. На мен никой не ми е помагал когато аз съм бил новобранец, затова и аз не бих издавал стратегията си, въпреки че нямам такава - играя докато вдигна нивото, После пак. Нищо не пречи да излъжа че съм предал играчки за кучета и котки, но аз си казвам истината. Въпреки че ми се къса сърцето и предпочитам да ги бях оставил да ми ги обменят за пари и точки ги предадох. Ама вие не мирясвате. Мрънкате ли мрънкате. Трябвало да съм солидарен с другите, да участвам в общота патаклама. Да дам своята лепта.
    Що се потнася до титлата, тя се отнася до броя постове написани във форума, има хора с много по - голям стаж и много по -високи титли. Що с еотнася до грешките - обичам да стоя в тъмнина, не светкам лами, разчитам само на подсветката на калвиатурата, която за съжаление не важи за самите бутончета, Затова понякога вместо един бутон натискам съседния.

pet1r харесва това.
  11. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Това е към друг играч.
    Нямам възможност да ровя в момента,но при първа такава ще го направя за да събера доста такива не само от твоя страна.
    Нито единия играч,нито другия познавам та да съм пристрастна и да давам привилегии на някой.Това при мен не важи,някой от играчите които познавам и могат да потвърдят,че с нищо не са останали под моята защита напротив.Това е тенденция да се нападат играчи с различно мнение,а Каракоджи винаги е играл и споделял съвсем различна стратегия.
    Незная и не мога да кажа за какво си бил изтрит,но защо пък като видим някой че има различна игра трябва да му натрапим нашата като по правилна.
    Титлите не ги даваме ние те са според брой мнения и се дават автоматично,но не е задължително човек с по висока титла да знае повече от прохождащ.Във форума има много играчи с много ниска титла, а повярвайте ми знаят много.

Благодаря за което.

След моя пост ако се продължи по същия начин темата най- малко ще бъде затворена.

12. StefanN

StefanN Стажант

Ало, модераторите... Къде са ми небесните кучета и котки. Преизпълних си нормата, спечелих си небесните градини и накрая хак - няма никой.
    Вижте си нещата и ми ги върнете. Сума ти селектирани кучета и котки ви дадох. Какво става?

13. [Ghost_Rider]

[Ghost_Rider] Board Administrator Team Farmerama BG

14. .water.

.water. Обсебен

Сигурно ще ги начислят преди за започне риболова все пак започва ново събитие и би трябвало старото да приключи преди това с получаването на наградите.

malkata_ice харесва това.
  15. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Хайде да не четем през редовете само и да не заплашваме,да не сменяме темата тук няма нищо общо другият играч.След като си толкова безкомпромисна към всеки както се изказа къде Ви е предопреждението Ви към Караконжи за многопостия къде Ви е предопреждението за изказването му? на умни и смешни, А към мен ще се обръщаш за манталитет моят е на ниво.Човек без такъв не би се впрегнал за ръсене на бисери и негативизъм.

Последна редакция: 28.6.17
  16. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Добро утро! Изчетох темата, доста пΑри!
    Съвсем нормално е всеки да изказва мнение, било то негативно или позитивно, стига да не напада лично и предумишлено съиграчи и съфорумци. Ако някой е счел, че определен пост е отнесен специално към него, то можете да се обърнете към създателя му, естествено без нападки и с предупреждение или да се обърнете към екипа на форума. Не виждам наистина смисъл да се драчите за дреболии, ма наистина дреболии. Всеки си играе играта както му харесва, както може и според възможностите си. Това, че на един му се вижда безсмислено друг да налива ресурси в дадена задача, така за друг е удоволствие да го прави. Същото е и с купуването на лг, един не вижда смисъл да го прави, защото играта предоставя безплатно ползване, друг има желание да се поглези. Кое е толкова трудно, да се уважи гледната точка на съиграча, или да се видиш в огледалото, четейки?!
    Моля ви, по-кротко!
    За добро утро:)

elliss_bg, milkoga1, milena7004 и още 1 човек харесват това.
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.